reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam nowa fasolkę w Koszałkowie:-):-):-):-):-)-Marzenixxxx-serdeczne gratulacje, bardzo sie cieszę kochanie i zycze Ci by ta druga kreska z dnia na dzien stawala sie wyraźniejsza!!!!

Agniesiak85-zauwazylam suwaczek ciazowy!!! gratulację dla Ciebie i Meżusia-alez musisz byc szczęsliwa!!! Super!!!!!!!!! Wszystkiego naj!!!! dla Ciebie i fasolki!

OlaPM-sciskam kciuki bo pamietam o obronie!!!!!

Bernadko-jak mam kochanie-jest juz w domu?

poza tym:
-witam sie po przerwie:tak:
-nie mam pojecia co u kogo i nie zdolam nadrobic:no:
-pozdrawiam wszystkie staraczki i zafasolkowane:-)-pamieta mnie tu ktos jeszcze?

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenko kochana idź na betkę jutro posłuchaj się i idź naprawdę będzie ci lżej i przestaniesz sie martwić... a jeśli będzisz chciała to powtórzysz ją za 2 dni by sprawdzić czy ładnie rosnie!
jeśli nie dostane jutro @ i wyjdzie test to pójde na betke obiecuje....:sorry2::zawstydzona/y:
Witam nowa fasolkę w Koszałkowie:-):-):-):-):-)-Marzenixxxx-serdeczne gratulacje, bardzo sie cieszę kochanie i zycze Ci by ta druga kreska z dnia na dzien stawala sie wyraźniejsza!!!!
:** dziekuje po cichutku......:zawstydzona/y:

gdzie ty byłaś jak cie nie było tyle czasu???

A dziekuje bardzo dobrze IUI była 2 dni temu na 3 pecherzykach i u nowego lekarza... kiedy testuje wstępny termin już za 12 dni a jak nie wytrzymam pójdę za 10 dni!
A co u ciebie? jak nóżka?

Do testowania zleci szybko, zobaczysz....trzymam kciuki kochanie!!!!!

nozka boli...spuchla....eeee wogole to szkoda gadac. teraz bede probowala tu udac sie do specjaisty i posprawdzam opcje leczenia jakie mam w UK...jak bedzie do bani to wracam do kraju i zabawy ciag dalszy....
No ale mysle optymistycznie:-)

jeśli nie dostane jutro @ i wyjdzie test to pójde na betke obiecuje....:sorry2::zawstydzona/y:

:** dziekuje po cichutku......:zawstydzona/y:

gdzie ty byłaś jak cie nie było tyle czasu???

tak zrob Marzenixx-ponow rano tescik i idź na betke:-)
bedzie dobrze tylko sie nie stresuj i staraj sie nie denerwowac-po prostu sie ciesz!

A gdzie ja bylam...najpierw w kraju - ciagle cos z lekarzami, konsultacje, rehabiltacja, potem sie zjawil maz i nie zasiadalam prawie wcale juz do komputera, troche tez jezdzilam z nim po szpitalach w kwestii mojego kolanka i sporo czasu bylam tez u tesciow, potem w weekend bylo wesele kuzyna, wiec 2 dni wyciete, a wczoraj wrocilam do Londynu....ufff, i umieram z upalow od wczoraj:-)

Ostatnia edycja:
Martynko u mnie po staremu staram sie juz 27 miesiecy i jakos trace nadzieje na cud a u ciebie kochana co slychac jak tam pecherzyki trzymam kciuki co by tym razem fasolka byla na pewno wkoncu do 3 razy sztuka:)

reklama
Witaj Kropeczko - byłą tu kiedyś na BB pewna Wiola z bolącym kolankiem - czy to Ty;-):-D:-D:-D

Oczywiście, że żartuję - kogo jak kogo, ale Ciebie to chyba nikt nie zapomniał:-)

Do góry