Eve84
2 lata przerwy.....
GRATULUJĘ OBRONY!!!! powiedz cos wiecej o samej obronie!!! dlugo cie maglowali? wypytywali o szczegóły?obronilam sie! Mam na dyplomie 4 Pytania mialam latwe, ale tak mnie dopytywali, ze bylo ciezko :-( No ale najwazniejsze, ze zdalam!!
Co do rozmowy o prace, to hmm trwala cała godzine! Az sie zdziwilam! Ogolnie oferta w miare ciekawa, Maja sie odezwac do konca tygodnia bez wzgledu na decyzje...
trzymam kciuki za pracke .... a może ... ;-) fajny wykresik!
JUPIIII!!!! :-):-):-):-):-) no to jeszcze 13 dni! :-)Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
Oluniu dojadz nie jest taki zly bo jezdzi sie miejskimi Solarisami z czego niektore z klimą! :-) i w godzinach szczytu sa co 10-15min max gorzej od 19ej sa raz na 0,5 godz a pozniej raz na godz! korki zaczynaja sie od 8ej my akurat jeżdzimy na 7 do pracy wiec zero klopotu! problem to brak chodnikow i drog asfaltowych przynajmniej po mojej stronie ul.Polczynskiej! teraz jak widzialas tam jest budowana obwodnica! wiec wielki plac budowy mam! a pieszych maja gdzies! ale podobno jeszcze ze 2lata i ma byc juz ladnie!Czesc dziewczynki
Eve - przejezdzalam ostatnio przez Mory, to bardzo blisko od Warszawy, jak jest rano z dojazdami? Jak jest z komunikacja miejska? Mozesz troche wiecej napisac o tej miejscowosci? Co do Twojego wykresiku, to mi sie wydaje, ze Ci tempka idzie w gore, bo jest strasznie goraco w nocy i sie przegrzewasz ;-)
a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie ) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko ....
Kasiu, Kroptusiu sliczne brzuszki!!! :-)