reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

obronilam sie! Mam na dyplomie 4 :-D Pytania mialam latwe, ale tak mnie dopytywali, ze bylo ciezko :szok::baffled::-( No ale najwazniejsze, ze zdalam!!
Co do rozmowy o prace, to hmm trwala cała godzine! Az sie zdziwilam! Ogolnie oferta w miare ciekawa, Maja sie odezwac do konca tygodnia bez wzgledu na decyzje...
GRATULUJĘ OBRONY!!!! :-D:-D powiedz cos wiecej o samej obronie!!! dlugo cie maglowali? wypytywali o szczegóły?
trzymam kciuki za pracke .... a może ... ;-) fajny wykresik! :-D
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
JUPIIII!!!! :-):-):-):-):-) no to jeszcze 13 dni! :-)
Czesc dziewczynki :-D
Eve - przejezdzalam ostatnio przez Mory, to bardzo blisko od Warszawy, jak jest rano z dojazdami? Jak jest z komunikacja miejska? Mozesz troche wiecej napisac o tej miejscowosci? Co do Twojego wykresiku, to mi sie wydaje, ze Ci tempka idzie w gore, bo jest strasznie goraco w nocy i sie przegrzewasz ;-)
Oluniu dojadz nie jest taki zly bo jezdzi sie miejskimi Solarisami z czego niektore z klimą! :-) i w godzinach szczytu sa co 10-15min max gorzej od 19ej sa raz na 0,5 godz a pozniej raz na godz! :dry: korki zaczynaja sie od 8ej my akurat jeżdzimy na 7 do pracy wiec zero klopotu! problem to brak chodnikow i drog asfaltowych przynajmniej po mojej stronie ul.Polczynskiej! teraz jak widzialas tam jest budowana obwodnica! :dry: wiec wielki plac budowy mam! a pieszych maja gdzies! ale podobno jeszcze ze 2lata i ma byc juz ladnie! :sorry2:

a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie :-p) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! :szok: i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:

Kasiu, Kroptusiu sliczne brzuszki!!! :-)

reklama

U mnie chyba jednak @ zbliża się wielkimi krokami :-(
dzisiaj temperatura 36,8 ale o 4 rano musiałam wstać bo Paula się zbudziła na siku :baffled:
a mierzę o 5.
Mimo wszystko bardziej nastawiam się na @ tym razem.
I pojawił mi się jeszcze jakiś biały śluz:baffled:
Śluzik powiadasz:D No u mnie tez biały, budyniowaty śluzik i widzisz co jest:-D Tempke masz taką jak ja miałam:-) A jak mierzysz o 5 a dziś wczesniej mierzyłas to powinnas dodac sobie (tylko nie pamietam ile:-p) kreseczki:tak:
Kochana ja czuję, że to Fasolinka:-D A kiedy masz dostac @?

Moja tamp na ok godzinę 6 rano:
7dc - 36.8
8dc - 36.6
9dc - 36.6
10dc - 36.8
11dc - 36.5
12dc - 36.5
13dc - 36.3
14dc - 36.5
15dc - 36.3

Owu powinna być ok 12 dc, więc nie wiem o co chodzi:confused:

Śluzik powiadasz:D No u mnie tez biały, budyniowaty śluzik i widzisz co jest:-D Tempke masz taką jak ja miałam:-) A jak mierzysz o 5 a dziś wczesniej mierzyłas to powinnas dodac sobie (tylko nie pamietam ile:-p) kreseczki:tak:
Kochana ja czuję, że to Fasolinka:-D A kiedy masz dostac @?
Sęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 :baffled: o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka :baffled:
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca
.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym

Sęk w tym kochana,że zmierzyłam ja normalnie o 5 :baffled: o 4 wstalam wysikałam Paule i połozyłam sie spowrotem do łóżka :baffled:
Co do @ to ja mam rózne cykle a dziś mój 29dc więc w zasadzie moge dostać @ miedzy 1 a 5 lipca
.
Choc po obserwacji śluzu w czasie cyklu moge powiedzieć,ze to kolejny z długich cykli no chyba,ze się coś poprzestawiało.
Tego białego śluzu mam niewiele chyba, bo widzę go dopiero na papierze toaletowym
U mnie tez niewiele i tylko na papierze a jednak:-D
Nie trac nadzieji, póki nie ma @ to jest ok:tak:

GRATULUJĘ OBRONY!!!! :-D:-D powiedz cos wiecej o samej obronie!!! dlugo cie maglowali? wypytywali o szczegóły?
trzymam kciuki za pracke .... a może ... ;-) fajny wykresik! :-D

Oluniu dojadz nie jest taki zly bo jezdzi sie miejskimi Solarisami z czego niektore z klimą! :-) i w godzinach szczytu sa co 10-15min max gorzej od 19ej sa raz na 0,5 godz a pozniej raz na godz! :dry: korki zaczynaja sie od 8ej my akurat jeżdzimy na 7 do pracy wiec zero klopotu! problem to brak chodnikow i drog asfaltowych przynajmniej po mojej stronie ul.Polczynskiej! teraz jak widzialas tam jest budowana obwodnica! :dry: wiec wielki plac budowy mam! a pieszych maja gdzies! ale podobno jeszcze ze 2lata i ma byc juz ladnie! :sorry2:

a pro po mojego wykresu dzisiaj znowu mam wyzsza tzn 36,64 a to nie jest z powodu przegrzewania sie bo spie rozkopana z tylkiem na wierzchu (doslownie :-p) do tego nie jestem w stanie dotchnąć sie sutków bol nie z tej ziemi! :szok: i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:

Obrona - pytania mialam proste, ale dopytywali mnie z trudnych rzeczy i jedno pytanie bylo z przedmiotu, ktorego nie robilam (nie jest obowiazkowy na mojej specjalizacji). Obrony sa co godzine, ale nie czuje sie tego czasu. Weszlam 9:10, potem wyszlam i jakos bylo chyba 9:55 jak przyszla nastepna komisja i sie zdziwili ze jeszcze nie mam wynikow - w tej chwili zawolali mnie do sali i pogratulowali
:-D

Dziekuje za ten opis
:-D

No to moze zapodaj sobie tescik :-D @ byla taka jak zwykle, czy moze inna?
;-)

HEJKA:-)
Ja zjadłam sobie śniadanko i teraz wezme się za truskawki:-)

U mnie chyba jednak @ zbliża się wielkimi krokami :-(
dzisiaj temperatura 36,8 ale o 4 rano musiałam wstać bo Paula się zbudziła na siku :baffled:a mierzę o 5.
Mimo wszystko bardziej nastawiam się na @ tym razem.
I pojawił mi się jeszcze jakiś biały śluz:baffled:

kobitko śluz to tez objaw zafasolkowania mi on non stop leci i duzo nawet go jest :tak:

reklama
Do góry