Agniesiak85
Fanka BB :)
Dzięki dziewczynki za podtrzymanie na duchu
teraz zmykam zrobić zakupy bo w lodówce po otwarciu widac tylko światło
Nie ma za co:-) Po to tu jesteśmy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki dziewczynki za podtrzymanie na duchu
teraz zmykam zrobić zakupy bo w lodówce po otwarciu widac tylko światło
moja mam na roztocza kurzu i bardzo czesto nei wiedzac o tym ladowalysmy w szpitalu, jest jak widac alergikiem...a teraz bierze leki codziennie, jak sie pogorszy to inhalacje z pulmicortu badz na szybkiego wziewy z flixocidu a jak nie pomaga to lekarz badz pogotowie...
Co do rozstepow, moja mama mowila ze tez nie miala wiec moze tez nie bede miec...i fakt, z Wika w ciazy tylko oliwka do kapieli a teraz nic, bo mam lenia i nie pamietam i poki co brzus taki na 32 tydzien :
a rozstepy mam na cyckach bo mi sie kiedys ostro przytylo i juz zostalo pare
Madzia84 co tam u Ciebie Kochana?:-)
cześc dziewczynki ja tylko na chwilkę przywitać sie z Wami bo korzystam z pięknej pogody i muszę sobie skosić trawnik na podwórku.
Buziaki dla Was wszystkich **
Witam Cię:-)A ja zaczełam się pakować,bo duzo tego,a mało czasu.W czwartek jedziemy do Gdyni z tymi badaniami mojego M do androloga,bo u nas niema.Takze się dowiem co i jak
Ogromne gratulacjęWiec tak, obronilam sie! Mam na dyplomie 4 Pytania mialam latwe, ale tak mnie dopytywali, ze bylo ciezko :-( No ale najwazniejsze, ze zdalam!!
Co do rozmowy o prace, to hmm trwala cała godzine!
U nas też było lato a jak wyszłam ze sklepu to strasznie lałoA ja byłam na taaaaaaaaaaaaakim suuuuper spacerku najpierw synek na rowerku a potem pieszko i jeszcze na podwórku sobie pobiegał ach fajnie było no i można powiedzieć że to jest LATO!!!:-)
Ja chętnie mogę Ci to słonko odstąpić;-)A ja już wolę jak mi pot ścieka po plecach i jak gotuję się w aucie, niż taką pogodę jaką mamy od 3 tygodni na Dolnym Śląsku.
Super. Bombarduje Cię fluidkami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!!
Trzymam kciuki za wynikiesli wsio bedzie dobrze - to jest szansa ze pod koniec lipca zaczne stymulacje i polowa sierpnia zabieg. Jesli nie - to wsio sie przesunie o miesiac
Śliczny brzusiopoki co brzus taki na 32 tydzien :
Dobrze, że wszystko się dobrze skończyłoMoja kuzynka 14 lat temu miała wypadek-nadziała sie na dosc spory kawał metalowego preta-
Witaj:-)Ja tylko wpadłam sie przywitać.
Zdrówka życzęDzień dobry Kochane
Ja nadal w domku. Choróbsku już mnie powoli opuszcza
A może zrobi Ci psikusa i nie przyjdzie ;-);-)Mimo wszystko bardziej nastawiam się na @ tym razem.
I pojawił mi się jeszcze jakiś biały śluz
Czekamy co będzie dalej. Trzymam kciuki za piękną owulacjęi co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko ....
Witam Cię:-)A ja zaczełam się pakować,bo duzo tego,a mało czasu.W czwartek jedziemy do Gdyni z tymi badaniami mojego M do androloga,bo u nas niema.Takze się dowiem co i jak
cześc dziewczynki ja tylko na chwilkę przywitać sie z Wami bo korzystam z pięknej pogody i muszę sobie skosić trawnik na podwórku.
Buziaki dla Was wszystkich **
Witam :-):-):-).
U mnie 32 dc @ nie ma poczekam do konca tyg i ide do gina na wywolanie. Masakra. Brak slow. . A mialo byc tak pieknie.
Olapolap gratuluje obrony, Zrob sobie ten test a moze akurat tak bylas zajeta obrona ze cos tam zakielkowalo. Trzymam kciuki za prace.
Kasiu i Kroptusiu sliczne brzuszki.
Agniesiak napisz cos o swoich objawach ciazy.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.
MADZIA dobrze ze przypomniałaś mi tu o badaniach bo wiesz co my na 12 jedziemy na szczepienie na pneumokoki ze synkiem co w tych godzinach nas nie bedzie(bo mieliście na kawe wjechać)nie wiem ile u was to zajmie ale jakby co to wiesz najwyżej chwile poczekacie lub tak fajnie się uda że akurat będziemy juz w domu bądz jechac do domu;-)
Pakujcie się, pakujcie Będę trzymała kciuki za wyniki M
mam nadzieję, że w tym miesiącu Wam się uda
No widzisz.. piękna pogoda:-) I zaniepokojona od razu łączy przyjemne z pożytecznym W czasie koszenia można się ładnie opalić:-)
U mnie jak na razie nie ma objawów.. może nieraz brzusio zaboli ale tak delikatnie no i może lekko piersi z boku bolą.. Jak na razie czuję się już troszkę lepiej bo złapało mnie przeziębienie. Nie mam w ogóle apetytu i to już drugi tydzień.. No i śluzik biały jest. Nieraz misię w łówce zakręci ale nie wiem czy to na ciąże czy nie:-) Aha! no i jak coś zjem to niektóre rzeczy mi sie odbijają i to wszystko..