reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
moja mam na roztocza kurzu i bardzo czesto nei wiedzac o tym ladowalysmy w szpitalu, jest jak widac alergikiem...a teraz bierze leki codziennie, jak sie pogorszy to inhalacje z pulmicortu badz na szybkiego wziewy z flixocidu a jak nie pomaga to lekarz badz pogotowie...

Co do rozstepow, moja mama mowila ze tez nie miala wiec moze tez nie bede miec...i fakt, z Wika w ciazy tylko oliwka do kapieli a teraz nic, bo mam lenia i nie pamietam i poki co brzus taki na 32 tydzien :

picture8693.jpg

a rozstepy mam na cyckach bo mi sie kiedys ostro przytylo i juz zostalo pare :-p

śliczniutki brzusio:tak:

cześc dziewczynki ja tylko na chwilkę przywitać sie z Wami bo korzystam z pięknej pogody i muszę sobie skosić trawnik na podwórku.

Buziaki dla Was wszystkich **

Witam Cię:-)A ja zaczełam się pakować,bo duzo tego,a mało czasu.W czwartek jedziemy do Gdyni z tymi badaniami mojego M do androloga,bo u nas niema.Takze się dowiem co i jak:tak:

MADZIA dobrze ze przypomniałaś mi tu o badaniach bo wiesz co my na 12 jedziemy na szczepienie na pneumokoki ze synkiem co w tych godzinach nas nie bedzie(bo mieliście na kawe wjechać)nie wiem ile u was to zajmie ale jakby co to wiesz najwyżej chwile poczekacie lub tak fajnie się uda że akurat będziemy juz w domu bądz jechac do domu;-)

Dzień dobry kochane :-)
Wiec tak, obronilam sie! Mam na dyplomie 4 :-D Pytania mialam latwe, ale tak mnie dopytywali, ze bylo ciezko :szok::baffled::-( No ale najwazniejsze, ze zdalam!!

Co do rozmowy o prace, to hmm trwala cała godzine!
Ogromne gratulację :-D:-D:-D:-D:-D:-D
A co do pracy to będzie dobrze:tak: Jeśli czujesz, że musisz iść do pracy to idź przecież jak będzie źle to możesz zrezygnować. Trzeba sobie jakieś kontakty wyrabiać bo wiesz czasem nie chcą tak z ulicy zatrudniać dr bo często masz wyższe wykształcenie od swojego szefa.

A ja byłam na taaaaaaaaaaaaakim suuuuper spacerku najpierw synek na rowerku a potem pieszko i jeszcze na podwórku sobie pobiegał ach fajnie było no i można powiedzieć że to jest LATO!!!:-)
U nas też było lato a jak wyszłam ze sklepu to strasznie lało :szok:

A ja już wolę jak mi pot ścieka po plecach i jak gotuję się w aucie, niż taką pogodę jaką mamy od 3 tygodni na Dolnym Śląsku.
Ja chętnie mogę Ci to słonko odstąpić;-)
A nie lepiej Ci się przenieść do rodziców póki nie ma M? będzie Ci trochę raźniej:tak:
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!!
Super. Bombarduje Cię fluidkami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Czekamy na betkę pozytywną ;-);-);-);-)

esli wsio bedzie dobrze - to jest szansa ze pod koniec lipca zaczne stymulacje i polowa sierpnia zabieg. Jesli nie - to wsio sie przesunie o miesiac
Trzymam kciuki za wyniki :tak::tak:

poki co brzus taki na 32 tydzien :
Śliczny brzusio :-D:-D:-D

Moja kuzynka 14 lat temu miała wypadek-nadziała sie na dosc spory kawał metalowego preta-
Dobrze, że wszystko się dobrze skończyło

Ja tylko wpadłam sie przywitać.
Witaj:-)

Dzień dobry Kochane:tak:
Ja nadal w domku. Choróbsku już mnie powoli opuszcza:tak:
Zdrówka życzę :tak:
Mimo wszystko bardziej nastawiam się na @ tym razem.
I pojawił mi się jeszcze jakiś biały śluz:baffled:
A może zrobi Ci psikusa i nie przyjdzie ;-);-)

i co ja mam myslec?! i nigdy nie maialm tak zeby byl gwaltowny spadek przed owu zawsze bylo nisko a potem dopiero skok i wysoko .... :dry:
Czekamy co będzie dalej. Trzymam kciuki za piękną owulację :tak:

Marzenixx, Lilu, Malwinka buziaki:-):-)

Witam Cię:-)A ja zaczełam się pakować,bo duzo tego,a mało czasu.W czwartek jedziemy do Gdyni z tymi badaniami mojego M do androloga,bo u nas niema.Takze się dowiem co i jak:tak:
Pakujcie się, pakujcie:tak: Będę trzymała kciuki za wyniki M:tak:
mam nadzieję, że w tym miesiącu Wam się uda:tak:

cześc dziewczynki ja tylko na chwilkę przywitać sie z Wami bo korzystam z pięknej pogody i muszę sobie skosić trawnik na podwórku.

Buziaki dla Was wszystkich **
No widzisz.. piękna pogoda:-) I zaniepokojona od razu łączy przyjemne z pożytecznym:-p:-D W czasie koszenia można się ładnie opalić:tak::-)

Witam :-):-):-).

U mnie 32 dc @ nie ma poczekam do konca tyg i ide do gina na wywolanie. Masakra. Brak slow. :no::no::no:. A mialo byc tak pieknie.

Olapolap gratuluje obrony, Zrob sobie ten test a moze akurat tak bylas zajeta obrona ze cos tam zakielkowalo:happy2:. Trzymam kciuki za prace.

Kasiu i Kroptusiu sliczne brzuszki.

Agniesiak napisz cos o swoich objawach ciazy.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.
U mnie jak na razie nie ma objawów..:confused: może nieraz brzusio zaboli ale tak delikatnie no i może lekko piersi z boku bolą.. Jak na razie czuję się już troszkę lepiej bo złapało mnie przeziębienie. Nie mam w ogóle apetytu i to już drugi tydzień.. No i śluzik biały jest. Nieraz misię w łówce zakręci ale nie wiem czy to na ciąże czy nie:-) Aha! no i jak coś zjem to niektóre rzeczy mi sie odbijają i to wszystko..

reklama
MADZIA dobrze ze przypomniałaś mi tu o badaniach bo wiesz co my na 12 jedziemy na szczepienie na pneumokoki ze synkiem co w tych godzinach nas nie bedzie(bo mieliście na kawe wjechać)nie wiem ile u was to zajmie ale jakby co to wiesz najwyżej chwile poczekacie lub tak fajnie się uda że akurat będziemy juz w domu bądz jechac do domu;-)

Kochana ja mam na 12ta prawko,takze my wpadniemy troche póżniej:tak:

Pakujcie się, pakujcie:tak: Będę trzymała kciuki za wyniki M:tak:

mam nadzieję, że w tym miesiącu Wam się uda:tak:

No widzisz.. piękna pogoda:-) I zaniepokojona od razu łączy przyjemne z pożytecznym:-p:-D W czasie koszenia można się ładnie opalić:tak::-)

U mnie jak na razie nie ma objawów..:confused: może nieraz brzusio zaboli ale tak delikatnie no i może lekko piersi z boku bolą.. Jak na razie czuję się już troszkę lepiej bo złapało mnie przeziębienie. Nie mam w ogóle apetytu i to już drugi tydzień.. No i śluzik biały jest. Nieraz misię w łówce zakręci ale nie wiem czy to na ciąże czy nie:-) Aha! no i jak coś zjem to niektóre rzeczy mi sie odbijają i to wszystko..

Dziękuje,ja tez mam nadzieje,ze tym razem sie uda:tak::-)

Do góry