Black_Opal
Fanka BB :)
Kroptusiu, ale fajoski brzucholek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do rozstepow, moja mama mowila ze tez nie miala wiec moze tez nie bede miec...i fakt, z Wika w ciazy tylko oliwka do kapieli a teraz nic, bo mam lenia i nie pamietam i poki co brzus taki na 32 tydzien :
a rozstepy mam na cyckach bo mi sie kiedys ostro przytylo i juz zostalo pare
lekarz powiedział że trzeba mieć 12 tyś zł...masakra!
Martynko będę czekała na wynik tej Bety równie niecierpliwie jak TyWitam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!
Teraz bedziesz miała zaplanowana cesarke to bedziesz miała porównanie z tą pierwszą ;-)wow to masz suer z tymi rozstępami:-)ja się smarowałam i nie mam tak źle teraz też zaczne się smarować ciekawe jakie teraz mi wyskocza
Mnie moja koleżanka połozna powiedziała,ze jak maja byc rozstępy to i tak beda nawet jak sie wysmarujesz kremami za kilka tysiecy złotych.
Polecam zwykła oliwke dla dzieci żeby natłuszczać skórę
mój synek tez miał alergie ale na nabiał i powiem wam że to nawet dzieci maja po sn tak więc ja teraz tak po przemyśleniu nie wierze w to;-)troche to dziwne co innego gdyby w czasie ciąży coś było robione to moze DNA ale dziwne troche że DNA sie zmienia a dltego bo jest wyjete przez brzuch a nie pochwetak rozumiem czasami sa cc odrazu bez akcji porodowej tylko odrazu na stół ale u mnie normalnie był poród tylko poprostu jak pisałam nie chciał wyjść dlatego szybko cc ale i tak nie wierze w to DNA już takie rzeczy są powymyślane że normalnie można głowe uciąć od czytania czy słuchania
Nie ma sprawy-zaciskam juz teraz :-)No zobaczymy. Bede miala transfer tylko 1 zarodka co obniza szanse o 50%. No ale tak wybralam.....Kciuki mi beda bardzo potrzebne
No,no jaka ładna piłeczka ;-)moja mam na roztocza kurzu i bardzo czesto nei wiedzac o tym ladowalysmy w szpitalu, jest jak widac alergikiem...a teraz bierze leki codziennie, jak sie pogorszy to inhalacje z pulmicortu badz na szybkiego wziewy z flixocidu a jak nie pomaga to lekarz badz pogotowie...
Co do rozstepow, moja mama mowila ze tez nie miala wiec moze tez nie bede miec...i fakt, z Wika w ciazy tylko oliwka do kapieli a teraz nic, bo mam lenia i nie pamietam i poki co brzus taki na 32 tydzien :
a rozstepy mam na cyckach bo mi sie kiedys ostro przytylo i juz zostalo pare
Teraz bedziesz miała zaplanowana cesarke to bedziesz miała porównanie z tą pierwszą ;-)
No widzisz a mnie mój lekarz od razu powiedział,ze bede miała cc bo teraz jest juz tak,ze jak było pierwsze cc to potem juz nie ryzykuja rozejścia się rany podczas parcia.Wiec dziwi mnie podejście Twojego lekarza tym bardziej,że u Ciebie beda dwa lata z małym hakiem od poprzedniego ciecia,a to zawsze było juz wskazaniem do kolejnego ciecia.no niestety po rozmowie z ginem ja będe rodzić sn bo u mnie w papierach jest tak"brak postępu porodu"tzn.nie mam przeciwskazań do porodu naturalnego a rana jest tak zrobiona że nie powinno mieć komplikacji co innego jakby w czasie ciąży działo się coś co cc będzie konieczna np.maluszek się nie obróci lub coś innego co czeka mnie sn a boje się bardzo bo po tym doświadczeniu z mojego porodu boje się że znowu tak będzie że nie bede mogła wyprzeć synka a jemu tętno zacznie spadać bardzo się tego boje :-(nie było ze mną za wesoło az tlenu mi brakowało takie bóle miałam głównie krzyżowe a bóle brzuszne dochodziły co bardzo mnie to męczyło że jak miałam skórcze co 1 to przesypiałam ale nie za długo bo co 1 i trwały 1 okropność ach i potem nie móc wyprzec to nie jest za miłe doświadczenie ustało mi w pamięci co my z M bardzo chcemy abym miała cc wogóle po tym jak mój M się dowiadywał podczas porodu co się dzieje ze mną i ze synkiem jest przerażony i sam się boi o nas i wogóle potem widział jak mnie wieźli a ja nieprzytomna i jeszcze tlen musieli mi dac bo niemogłam po obudzeniu złapać tlenu KOSZMAR:-(