P
patrysia*
Gość
W sumie to ciezko powiedziec kiedy powinnam miec @. Normalnie mam cykle 24 dniowe, bo 16-25 biore luteine i @ przychodzi zazwyczaj przed. No ale to jest moj pierwszy cykl z ziolkami - pilam je 4 dni, wystapil jednodniowy skok tempki w 17 dc (wczesniej nie wzielam luteiny, bo chcialam zobaczyc czy ziolka cos zdzialaja), no a jak nastepnego dnia byl spadek, to juz wzielam luteine (czyli 18 dc, czyli 2 dni po tym jak normalnie powinnam). Zwykle jak zaczynalam brac luteine pozniej niz powinnam, to i tak @ przylazila okolo 24-25 dc. Dzisiaj mam juz 31 dc, no ale zakladajac, ze mialam kuuupe stresu ostatnio i biorac pod uwage, ze moze jednak mialam cos na ksztalt owu tego 17dc, to akurat dzisiaj czy jutro wypada 14 dni od tego 17 dc. Chce poczekac jeszcze do srody, czwartku i jesli sie @ nie pojawi to zatestuje. Wlasnie mnie zaczelo troche kluc w podbrzuszu, moze juz jak sie zrelaksowalam, to @ przylezie![]()
a moze jednak fasolka:-)
rozstepy to raczej sprawa genetyczna, ja nie smarowalam sie ani w 1 ciazy ani teraz i nie mam ani jednego
przestancie straszyc bo Wika tez w koncu przez cesarke i choruje mi m.in symptomy astmy oskrzelowej ale to ma w dzisiejszych super czasach co 2 dziecie :-( czy alergie
wow to masz suer z tymi rozstępami

mój synek tez miał alergie ale na nabiał i powiem wam że to nawet dzieci maja po sn tak więc ja teraz tak po przemyśleniu nie wierze w to;-)troche to dziwne co innego gdyby w czasie ciąży coś było robione to moze DNA ale dziwne troche że DNA sie zmienia a dltego bo jest wyjete przez brzuch a nie pochwe