reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

W sumie to ciezko powiedziec kiedy powinnam miec @. Normalnie mam cykle 24 dniowe, bo 16-25 biore luteine i @ przychodzi zazwyczaj przed. No ale to jest moj pierwszy cykl z ziolkami - pilam je 4 dni, wystapil jednodniowy skok tempki w 17 dc (wczesniej nie wzielam luteiny, bo chcialam zobaczyc czy ziolka cos zdzialaja), no a jak nastepnego dnia byl spadek, to juz wzielam luteine (czyli 18 dc, czyli 2 dni po tym jak normalnie powinnam). Zwykle jak zaczynalam brac luteine pozniej niz powinnam, to i tak @ przylazila okolo 24-25 dc. Dzisiaj mam juz 31 dc, no ale zakladajac, ze mialam kuuupe stresu ostatnio i biorac pod uwage, ze moze jednak mialam cos na ksztalt owu tego 17dc, to akurat dzisiaj czy jutro wypada 14 dni od tego 17 dc. Chce poczekac jeszcze do srody, czwartku i jesli sie @ nie pojawi to zatestuje. Wlasnie mnie zaczelo troche kluc w podbrzuszu, moze juz jak sie zrelaksowalam, to @ przylezie :baffled:

a moze jednak fasolka:-)

rozstepy to raczej sprawa genetyczna, ja nie smarowalam sie ani w 1 ciazy ani teraz i nie mam ani jednego

przestancie straszyc bo Wika tez w koncu przez cesarke i choruje mi m.in symptomy astmy oskrzelowej ale to ma w dzisiejszych super czasach co 2 dziecie :-( czy alergie

wow to masz suer z tymi rozstępami:szok::-)ja się smarowałam i nie mam tak źle teraz też zaczne się smarować ciekawe jakie teraz mi wyskocza:dry:

mój synek tez miał alergie ale na nabiał i powiem wam że to nawet dzieci maja po sn tak więc ja teraz tak po przemyśleniu nie wierze w to;-)troche to dziwne co innego gdyby w czasie ciąży coś było robione to moze DNA ale dziwne troche że DNA sie zmienia a dltego bo jest wyjete przez brzuch a nie pochwe:confused:tak rozumiem czasami sa cc odrazu bez akcji porodowej tylko odrazu na stół ale u mnie normalnie był poród tylko poprostu jak pisałam nie chciał wyjść dlatego szybko cc ale i tak nie wierze w to DNA już takie rzeczy są powymyślane że normalnie można głowe uciąć od czytania czy słuchania:baffled:

reklama
Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Czuję że teraz będzie strzał w 10 ...teraz 14 dni czekania i beta!
Pozdrawiam!
Teraz idę was trochę pocztać!

Martynko bardzo dobre wiadomości przynosisz.
Trzymam kciuki za dalszy rozwój wypadków !!!!

Witam!
Melduje się po 3 IUI na 3 pęcherzykach ...zrobił mi mój nowy lekarz; jestem bardzo zadowolona ze zmiany lekarza! W końcu sprwdził najpierw przed IUI na usg jak pęcherzyki... ma dobrą opinię i jest specjalistą od in vitro!
Pozdrawiam!

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo się ciesze że tak super wykonano IUI i ze jak piszesz to wielka szansa na fasolke(a może fasolki):-):-):-)

Witam!
Pozdrawiam!

Martynko jestem pelna optymizmu :-) zapowiada sie rokujaco..IUI na 3 pecherzykach, nowy lekarz i to usg :-) Trzymam kciuki

Dzięki kochana! jeszcze poprawie wieczorkiem naturalnie i czekam!
Jak ty się czujesz?

A ja jakto ja nie bede Wam smecic bo ilez mozna...czujem siem, poleguje, zmagam ze skurczami i krzyzami :-) od dwoch dni zwaracam i walcze z migrena, nawiedzily mi dolegliwosci pierwszotrymestrowe :-p a tak na powaznie, maly jest glowka w dol wiec musi niezle dawac po zoladku bo mdlosci zaczynaja sie wieczorem kiedy ruchy i tylko czasem lezenie na wznak pomaga badz i nie i jest wc ... ale czego sie nie robi dla dzidzi, Ty najlepiej wiesz wiec trwam i wytrwam jeszcze te 8-9 tygodni :-)

reklama
U mnie nic ciekawego.
Dzisiaj robilam wsie badania z krwi. Zobaczymy jakie beda wyniki - czeka sie do 2 tygodni. 9 lipca ide na chlamydie, endo, cytologie i wymaz. Jesli wsio bedzie dobrze - to jest szansa ze pod koniec lipca zaczne stymulacje i polowa sierpnia zabieg. Jesli nie - to wsio sie przesunie o miesiac

Do góry