reklama
Betka85
Fanka BB :)
co to za dołki nie wolno sie dołować!! ja tez ani pracy nie mam ani dzieckanie mam tylko się obroniłam i nic z tego nie wynikaja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..

jestes świetna dziewczyna i nie możesz sie dolować bo ze wszystkim sobie poradzisz

dla ciebie również duzy buziak *Hej Słonka:-)
Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Buziaki dla wszystkich!!
baw sie dobrze z dziewczynkami

tak już odlicza dni do powrotu do domu ale jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie ja wypuszcząZaniepokojona - rozumiem, że z mamusią już coraz lepiej...

OLAPOLAP JAK POSZŁO???
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
WITAM:-)Ja wróciłam z miasta,papierkowe sprawy trzeba było załatwic.U mnie jest ciepło,parno i ładniutko z 27stopni.Na 18tą ide z moim do kumpeli.
madzia84
Hej Słonka:-)
Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Agniesik - ty się tylko nie denerwuj, wszystko jest dobrze!!
Loree - zajadaj sobie ile chcesz i niczym się nie przejmuj, na zdrowie
Eva - współczuję z tym aparatem, ale potem będziesz miała hollywodzki uśmiech
Badaicka - ja też bardzo lubię przykręcać śrubki, skręcać szafki i takie tam, ale w kuchni też lubię się bawić
Andzia - super masz te plany rozbudowy domu, też mi się marzy domek i kiedyś będę miała swój
Kropeczko- gdzie jesteś??
Buziaki dla wszystkich!!
Dziekuje dla Ciebie równiez buziaczek:-)
madzia84
moge jesc owoce ale juz chyba sie przejadlam jablkami bo jak jem to mam wrazenie takiego metalicznego posmaku i juz jablek nie dam rady jesc..
narazie wcinam czeresnie...
Ja lubie jabłka,ale najbardziej lubie truskawki mniam

P
patrysia*
Gość
A ja jem obiadek mmmmmmm zeberka cały czas za mną chodziły:-)
Oj cieplutko jest i to jak
po obiedzie pójde na spacerek tak 15-16 bo troszku za parno dla mnie i dla synka ale super że jest ciepło bo tego zimna miałam dość no i moje owoce zaczną dojżewać ach już siebbie widze przy tych drzewach

Oj cieplutko jest i to jak

Betka85
Fanka BB :)
ja uwielbiam kiwi i nektarynki mogłabym cały czas je jeśćJa lubie jabłka,ale najbardziej lubie truskawki mniam![]()

madzia84
Kochana to jest niesamowite uczucie:-)
na pierwsza wizyte jeszcze nie jestem umówiona. Poczeka jeszcze ze dwa tygodnie.. bo teraz i tak nic by nie zobaczył
Poczekaj troszke

ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
Nie smutaj sie

Ostatnia edycja:
madzia84
ja uwielbiam kiwi i nektarynki mogłabym cały czas je jeść![]()
O to tez lubie

reklama
P
patrysia*
Gość
A wiecie co ja mam ochote na morele czereśnie lub na gruszki ale takie które mają dużo soku co w całości można zjeść wogóle wszystko co soczyste i ma duuuużo soku:-)
Podziel się: