reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kinguś a jak Ty się czujesz??

Kroptusiu odezwij się:-)

OlaPM - stresujesz się?? Bo jeżeli tak to nie warto, będzie dobrze

Zaniepokojona - rozumiem, że z mamusią już coraz lepiej...

reklama
ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
co to za dołki nie wolno sie dołować!! ja tez ani pracy nie mam ani dzieckanie mam tylko się obroniłam i nic z tego nie wynika :baffled::baffled:

jestes świetna dziewczyna i nie możesz sie dolować bo ze wszystkim sobie poradzisz :tak::tak:
Hej Słonka:-)

Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje:baffled:
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać

Buziaki dla wszystkich!!
dla ciebie również duzy buziak *
baw sie dobrze z dziewczynkami :tak:
Zaniepokojona - rozumiem, że z mamusią już coraz lepiej...
tak już odlicza dni do powrotu do domu ale jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie ja wypuszczą :tak:

OLAPOLAP JAK POSZŁO???

Hej Słonka:-)

Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje:baffled:
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Agniesik - ty się tylko nie denerwuj, wszystko jest dobrze!!
Loree - zajadaj sobie ile chcesz i niczym się nie przejmuj, na zdrowie
Eva - współczuję z tym aparatem, ale potem będziesz miała hollywodzki uśmiech:-D
Badaicka - ja też bardzo lubię przykręcać śrubki, skręcać szafki i takie tam, ale w kuchni też lubię się bawić:-D

Andzia - super masz te plany rozbudowy domu, też mi się marzy domek i kiedyś będę miała swój:-D

Kropeczko- gdzie jesteś??

Buziaki dla wszystkich!!

Dziekuje dla Ciebie równiez buziaczek:-)

A ja jem obiadek mmmmmmm zeberka cały czas za mną chodziły:-)
Oj cieplutko jest i to jak:-Dpo obiedzie pójde na spacerek tak 15-16 bo troszku za parno dla mnie i dla synka ale super że jest ciepło bo tego zimna miałam dość no i moje owoce zaczną dojżewać ach już siebbie widze przy tych drzewach:-p:-D

Kochana to jest niesamowite uczucie:-)

na pierwsza wizyte jeszcze nie jestem umówiona. Poczeka jeszcze ze dwa tygodnie.. bo teraz i tak nic by nie zobaczył:tak:

Poczekaj troszke:tak:Super masz do pozazdroszczenia,tez chciałaby byc,ale kiedys napewno bede:tak:

ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..

Nie smutaj sie:no:ja tez byłam bez pracy i mnie tez to denerwowało,a jesli chodzi o ciąze to tez mi trudno zajść w ciąże.Trzeba wierzyć,że się uda,wszystko będzie dobrze zobaczysz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie co ja mam ochote na morele czereśnie lub na gruszki ale takie które mają dużo soku co w całości można zjeść wogóle wszystko co soczyste i ma duuuużo soku:-)

Do góry