reklama
Betka85
Fanka BB :)
co to za dołki nie wolno sie dołować!! ja tez ani pracy nie mam ani dzieckanie mam tylko się obroniłam i nic z tego nie wynikaja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
jestes świetna dziewczyna i nie możesz sie dolować bo ze wszystkim sobie poradzisz
dla ciebie również duzy buziak *Hej Słonka:-)
Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Buziaki dla wszystkich!!
baw sie dobrze z dziewczynkami
tak już odlicza dni do powrotu do domu ale jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie ja wypuszcząZaniepokojona - rozumiem, że z mamusią już coraz lepiej...
OLAPOLAP JAK POSZŁO???
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
WITAM:-)Ja wróciłam z miasta,papierkowe sprawy trzeba było załatwic.U mnie jest ciepło,parno i ładniutko z 27stopni.Na 18tą ide z moim do kumpeli.
madzia84
Hej Słonka:-)
Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Agniesik - ty się tylko nie denerwuj, wszystko jest dobrze!!
Loree - zajadaj sobie ile chcesz i niczym się nie przejmuj, na zdrowie
Eva - współczuję z tym aparatem, ale potem będziesz miała hollywodzki uśmiech
Badaicka - ja też bardzo lubię przykręcać śrubki, skręcać szafki i takie tam, ale w kuchni też lubię się bawić
Andzia - super masz te plany rozbudowy domu, też mi się marzy domek i kiedyś będę miała swój
Kropeczko- gdzie jesteś??
Buziaki dla wszystkich!!
Dziekuje dla Ciebie równiez buziaczek:-)
madzia84
moge jesc owoce ale juz chyba sie przejadlam jablkami bo jak jem to mam wrazenie takiego metalicznego posmaku i juz jablek nie dam rady jesc..
narazie wcinam czeresnie...
Ja lubie jabłka,ale najbardziej lubie truskawki mniam
P
patrysia*
Gość
A ja jem obiadek mmmmmmm zeberka cały czas za mną chodziły:-)
Oj cieplutko jest i to jakpo obiedzie pójde na spacerek tak 15-16 bo troszku za parno dla mnie i dla synka ale super że jest ciepło bo tego zimna miałam dość no i moje owoce zaczną dojżewać ach już siebbie widze przy tych drzewach
Oj cieplutko jest i to jakpo obiedzie pójde na spacerek tak 15-16 bo troszku za parno dla mnie i dla synka ale super że jest ciepło bo tego zimna miałam dość no i moje owoce zaczną dojżewać ach już siebbie widze przy tych drzewach
Betka85
Fanka BB :)
ja uwielbiam kiwi i nektarynki mogłabym cały czas je jeśćJa lubie jabłka,ale najbardziej lubie truskawki mniam
madzia84
Kochana to jest niesamowite uczucie:-)
na pierwsza wizyte jeszcze nie jestem umówiona. Poczeka jeszcze ze dwa tygodnie.. bo teraz i tak nic by nie zobaczył
Poczekaj troszkeSuper masz do pozazdroszczenia,tez chciałaby byc,ale kiedys napewno bede
ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
Nie smutaj sieja tez byłam bez pracy i mnie tez to denerwowało,a jesli chodzi o ciąze to tez mi trudno zajść w ciąże.Trzeba wierzyć,że się uda,wszystko będzie dobrze zobaczysz
Ostatnia edycja:
madzia84
ja uwielbiam kiwi i nektarynki mogłabym cały czas je jeść
O to tez lubieTrzeba owoce jesc,bo są zdrowe
reklama
P
patrysia*
Gość
A wiecie co ja mam ochote na morele czereśnie lub na gruszki ale takie które mają dużo soku co w całości można zjeść wogóle wszystko co soczyste i ma duuuużo soku:-)
Podziel się: