reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM KOBITKI:-)
Ja sobie posprzątałam pranie wstawiłam(co niedługo sobie wywiesze)teraz pójde pomywac i obiadek robić:-)
oj tak zapachy czuje się w ciązy dwa razy mocniej niż nie będąc w ciaży no i we większosci te zapachy przeszkadzają
to zaszalałaś super u mnie było wczoraj brzydko a dzisiaj parno hmm pewnie na burze
dziękuje i równiez buziaka odsyłam:-)
supcio:-)
w sumie to jest 9 tc bo 8 skończyłaś;-)
Ja sobie posprzątałam pranie wstawiłam(co niedługo sobie wywiesze)teraz pójde pomywac i obiadek robić:-)
Patrysia, dziwne jak bardzo zmieniaja sie nasze zapachowe upodobania w blogoslawionym stanie.
oj tak zapachy czuje się w ciązy dwa razy mocniej niż nie będąc w ciaży no i we większosci te zapachy przeszkadzają
Jestem po działkowaniu - u nas dzisiaj było ponad 30 na termometrze i wielkie słońce. Opalilismy się pięknie. Kosiłam trawę, zrywałam truskawki i czereśnie, zrobilismy grilla - fajnie było..A było by bosko gdyby nie te piekące plecki i dekolt...
Obrona w środę...we wtorek spotkanie z promotorem - jeszcze mam nadzieję że poda nam jakies pytania bo jak nie to zwątpię...
to zaszalałaś super u mnie było wczoraj brzydko a dzisiaj parno hmm pewnie na burze
Gosiu, Loree, Kinguś, Zaniepokojona, Eve, Martynka, Wikulaa, Zajączku, Lilu, Marzenixx, Hanka, Katarzynka, Kroptusia, Badaicka, OlaPM, Nektarynka, Patrysia, Madzia, Olica - buziaki dla Was:-)
dziękuje i równiez buziaka odsyłam:-)
pare nowych zdjec
supcio:-)
no wlasnie - sama sie dziwie i juz mi zaczyna brzusio widac...:-):-)
w sumie to jest 9 tc bo 8 skończyłaś;-)
badaicka
Paulusia i Filipek
Loreeczku mam suwaczek pod tym odliczającym wiek PaulutyBadaicka a dlaczego nie masz suwaczka? Czyżbyś czekała na wstawienie od razu ciążowego? Kiedy testujesz?
Zamierzam w niedziele lub w poniedziałek chyba,że @ się jednak pojawi
Tylko nie zwlekaj kochana,bo jeśli zamierzasz ubiegać sie o tzw becikowe to:Kochana to jest niesamowite uczucie:-)
na pierwsza wizyte jeszcze nie jestem umówiona. Poczeka jeszcze ze dwa tygodnie.. bo teraz i tak nic by nie zobaczył
BECIKOWE
BECIKOWE
Loree
Fanka BB :)
Badaicka masz rację z meblami- nie wszystko w ikei jest tanie. I nie wszystko jest ładne. Te dla dzieci akurat lubię. Zresztą mało jest mebli dla takich dzieciaków. Ikea w tej kwestii małą ma konkurencję.
Fajna Twoja kuchnia, tylko jak Ci się chciało to wszystko skręcać???
Ja kupiłam meble kuchenne razem z montażem, ale dlatego że mam kilka rzeczy zabudowanych i nie mamy narzędzi żeby to zrobić samemu. Mam gdzieś fotki, bo robiłam całego domu jak skończyliśmy remont. Na każdym etapie remontu robiłam zdjęcia. Na pamiatkę
Ja kupiłam meble kuchenne razem z montażem, ale dlatego że mam kilka rzeczy zabudowanych i nie mamy narzędzi żeby to zrobić samemu. Mam gdzieś fotki, bo robiłam całego domu jak skończyliśmy remont. Na każdym etapie remontu robiłam zdjęcia. Na pamiatkę
Loree
Badaicka juz widzę suwaczek- będę trzymać mocno kciuki. Czujesz się jakos inaczej niż zazwyczaj przed @?:-)
Uciekam na chwilę z dzieckiem przed domek. Niech się pobawi póki świeci słońce. Wstała dziś o 10 rano i chyba cały dzień jej się przez to przestawi. Zawsze ma drzemkę koło 13, ale dziś chyba nie zaśnie.
Uciekam na chwilę z dzieckiem przed domek. Niech się pobawi póki świeci słońce. Wstała dziś o 10 rano i chyba cały dzień jej się przez to przestawi. Zawsze ma drzemkę koło 13, ale dziś chyba nie zaśnie.
badaicka
Paulusia i Filipek
Witaj Mari.Witam sie i ja.
Podczytuje Was i trzymam kciuki, ale sama mam depresje. 31 dc i @ ani sladu. Tylko cycki jak balony ( jak zawsze przed okresem). Naczytalam sie, ze sa problemy z dostaniem wlasnie drugiej @ po lyzeczkowaniu. Brak slow. Czy ja zawsze musze miec te wszystkie komplikacje. Nic w terminie. Wszystko mi sie poprzestawialo po tym zabiegu. Wczesniej mialam robiony monitoring cyklu ktory potwierdzil moje odczucia owulacji (17 dc - przy 30 dniowych). Teraz znowu czeka mnie dluuuuuuuuuuga droga. Sorry, za te smety ale stracilam humor przez to wszystko.
Badaicka u Ciebie to musi byc fasolka a raczej fasol inaczej byc nie moze ))))))))))) Bo co Ty powiesz Loree? Trzymam kciuki.
Eve ja ciasto nasaczylam kawa rozpuszczalna tez niezly smak. Jedna warstwe przelozylam bita smietana a druga warstwe tym gotowym kremem czekoladowym do tortow i tak jak Badaicka pisze dodalam truskawki i ananasa z puszki (a sok wypilam hehehe). Fajny smak takiego owocowego tortu. A i na warstwe bitej smietany dalam starta na tarce czekolade mleczna.
Ja miałam łyżeczkowanie po poronieniu i @ przyszła normalnie.
Potem nie miałam problemów bo zaczełam brac tablety chormonalne,coby nie zajść w ciąże zaraz po poronieniu.
Och bardzo bym chciałła żeby tak była fasolka-to czekanie jest faktycznie strasznie stresujęce.Jestem czy nie jestem o to jest pytanie
Mówiłam Ci, że do zrobienia torta wystarczy upiec biszkopt i uruchomic swoja wyobraźnię, a wyjdzie superowy ;-)
Stres i brak cukru przez dietę Cie dobijaja ;-)ja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
Loree bo ja tak naprawdę to nie lubie siedzieć w kuchni tylko w garażu ;-)Badaicka masz rację z meblami- nie wszystko w ikei jest tanie. I nie wszystko jest ładne. Te dla dzieci akurat lubię. Zresztą mało jest mebli dla takich dzieciaków. Ikea w tej kwestii małą ma konkurencję.
Uwielbiam takie roboty.
Sama skręcam meble,przykręcam srubki,wiercę dziury wiertarą,kładę szpachle na sciany itd,itp
kinguś
Nie poddam się
Witajcie :-)
2- śmietany kremówki
1-serek homogenizowany
4 łyżeczki żelatyny
biszkopty
galaretka
owoce- ja robiłam z truskawkami ale z brzoskwiniami z puszki tez było pyszne;-)
A ja jestem blada jak ściana ale nie wiem czy na słońcu bym wysiedziała ;-)Jestem po działkowaniu - u nas dzisiaj było ponad 30 na termometrze i wielkie słońce. Opalilismy się pięknie.
Będzie dobrze
Co do mojego zabiegu, to 8 lipca mam wizyte i wtedy sie mniej-wiecej dowiem, kiedy bede miala zabieg. U mnie problemem sa tylko (lub az) zablokowane jajowody, czyli z owulka i hormonami jest wszystko ok, wiec bede miala zabieg ze swoja komorka jajowa.
Hanka to zapracowana a Kropeczki to dawno nie byłoA co sie dzieje z Hanka, W.Kropeczka???
SuperDobry! :-)
a i zapomnialabym sie pochwalic ... zaraz wysylam promotorowi skonczona prace inż!!!!
Ja mam na pyszne ciasto ale trochę tuczące.eee...a moze jakies malo tuczace ciasto??plizzz...
2- śmietany kremówki
1-serek homogenizowany
4 łyżeczki żelatyny
biszkopty
galaretka
owoce- ja robiłam z truskawkami ale z brzoskwiniami z puszki tez było pyszne;-)
Witaj:-):-):-)
Niestety nie wiemWitajcie dziewczyny. Mam pytanie nie oriętujecie sie może jaka jest skutecznosc leku o nazwie OVITRELL (zastrzyki). Lekarz przepisał 2 zastrzyki mojemu męzowi. Interesuje mnie czy cos one dadzą.
Jak Ci się uda to wszystko od razuja chyba tez mam dzisiaj mega zdołowany dzien..wkurzam sie ze nie moge pracy znalezc..obrona za dwa dni..dieta mnie drazni...zajsc w ciaze nie moge..
badaicka
Paulusia i Filipek
Sęk w tym,że nijak sie nie czuje ani na @ ani na ciążeBadaicka juz widzę suwaczek- będę trzymać mocno kciuki. Czujesz się jakos inaczej niż zazwyczaj przed @?:-)
tzn mam troche nabrzmiale cycole i lekko mnie pobolewaja i troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale to moga byc objawy zarówno @ jak i ciazy-więc czekam
EEhhh coś czuje,że ten tydzień będzie bardzo długi.....
reklama
Agniesiak85
Masz rację, poczekaj jeszcze. Wiem,że to trudne, ale lepiej poczekać niż się martwić,że nic nie widać. Ja byłam jak się zaczął 5 tydzień i było widać małą kropkę i nic więcej. Pani doktor twierdzi,że najrozsądniej przyjść na pierwszą wizytę koło 7 tygodnia. Bo wtedy od razu można serduszko zobaczyć. Ale mówi tez,że jesli to planowana ciąża, to mało kto wytrzymuje do 7 tygodnia
Zajrzyj sobie na stronę Pampersa. Tam jest opisany każdy tydzień ciąży- to co sie dzieje z fasolką i co czuje mamusia
Fajne zwłaszcza w późniejszych miesiącach. Juz tu kiedyś pisałam że na pewnym etapie ciąży dziecka ulubioną zabawką jest pępowina. Podobno szarpie ją sobie i ma z tego zabawę. Takie ciekawostki tam są napisane
DziękiJuż nie moge się doczekacA na stronkę pampersa zajrzę
Podziel się: