reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
No i juz wróciłam. Znowu burza. Czy to się kiedys skończy? Odkąd wróciłam z Turcji nie było w ogóle ładnej pogody. Ile mozna siedziec w domu?
Sęk w tym,że nijak sie nie czuje :baffled: ani na @ ani na ciąże
tzn mam troche nabrzmiale cycole i lekko mnie pobolewaja i troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale to moga byc objawy zarówno @ jak i ciazy-więc czekam
EEhhh coś czuje,że ten tydzień będzie bardzo długi.....

Pewnie będzie długi. Wiesz na ciążę brzuszek troszkę mniej boli, przynajmniej mnie. I tylko od czasu do czasu. Ale różnicę się zazwyczaj po fakcie zauważa.

Dzięki:tak:Już nie moge się doczekac:-DA na stronkę pampersa zajrzę:tak:

Zobacz "kalendarz ciąży".

Olu a co z jedzeniem owoców,możesz jeść?
One zawieraja naturalny cukier fruktozę więc moze owoców pojedz troszkę
.
Ja przy złym humorku na dietce np. jabłuszka pałaszuję, no ale własnie nie wiem czy Ty możesz :-(

Twarda jesteś! Na zły humor jabłko:szok:

moge jesc owoce ale juz chyba sie przejadlam jablkami bo jak jem to mam wrazenie takiego metalicznego posmaku i juz jablek nie dam rady jesc..

narazie wcinam czeresnie...
A arbuz? Ja uwielbiam, jest strasznie słodki a to praktycznie sama woda.

Kochana a co Ty kombinujesz???:-D

Eve tak patrze na Twoje suwaczki i nie moge sie powstrzymac od zadania pytania- JAKIE 3 ŚLUBY BRALIŚCIE Z MĘŻEM?:baffled:

Ja też przeczytałam,że to 3 ślub:-D

Pewnie będzie długi. Wiesz na ciążę brzuszek troszkę mniej boli, przynajmniej mnie. I tylko od czasu do czasu. Ale różnicę się zazwyczaj po fakcie zauważa.

Twarda jesteś! Na zły humor jabłko:szok:

A arbuz? Ja uwielbiam, jest strasznie słodki a to praktycznie sama woda.

Kochana a co Ty kombinujesz???:-D
Ta, co troche latam do ubikacji sprawdzic wkładke bo mam wrażenie,ze coś mi tam leci :baffled::cool2:
No niestety jak nie mozesz sobie poprawić humoru kawałkiem dobrej czekolady z orzechami to zostaje Ci jabłuszko lub inny owoc :-D:tak:
Arbuzy tez uwielbiam ale siuram po nich niemozliwie czesto :-)
Nie kombinuje nic,zupełnie nic.....:-D

zgadza sie ale nie bylo innej mozliwosci w tym suwaczku :-D i tak niestylistycznie sie czyta to !
No nie ważne-poprostu pomyślałam sobie,ze moze braliscie te 3 śluby i to mnie tak zaciekawiło :-):tak:

reklama
Hej Słonka:-)

Przez czytanie tego co dzisiaj naskrobałyście prawie wykipiał mi makaron, ale w ostatniej chwili udało mi się uratować całą sytuacje:baffled:
Zaraz przyjeżdzają moje bliźniaczki, więc pewnie nie będę miała potem czasu, żeby z wami popisać
Agniesik - ty się tylko nie denerwuj, wszystko jest dobrze!!
Loree - zajadaj sobie ile chcesz i niczym się nie przejmuj, na zdrowie
Eva - współczuję z tym aparatem, ale potem będziesz miała hollywodzki uśmiech:-D
Badaicka - ja też bardzo lubię przykręcać śrubki, skręcać szafki i takie tam, ale w kuchni też lubię się bawić:-D

Andzia - super masz te plany rozbudowy domu, też mi się marzy domek i kiedyś będę miała swój:-D

Kropeczko- gdzie jesteś??

Buziaki dla wszystkich!!

Do góry