Eve84
2 lata przerwy.....
cos zle przeczytalas tam jest do rocznicy 3 naszego slubu :-)Eve tak patrze na Twoje suwaczki i nie moge sie powstrzymac od zadania pytania- JAKIE 3 ŚLUBY BRALIŚCIE Z MĘŻEM?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cos zle przeczytalas tam jest do rocznicy 3 naszego slubu :-)Eve tak patrze na Twoje suwaczki i nie moge sie powstrzymac od zadania pytania- JAKIE 3 ŚLUBY BRALIŚCIE Z MĘŻEM?
Ale to brzmi jakbyście 3 śluby brali ;-);-);-)cos zle przeczytalas tam jest do rocznicy 3 naszego slubu :-)
Sęk w tym,że nijak sie nie czuje ani na @ ani na ciąże
tzn mam troche nabrzmiale cycole i lekko mnie pobolewaja i troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale to moga byc objawy zarówno @ jak i ciazy-więc czekam
EEhhh coś czuje,że ten tydzień będzie bardzo długi.....
DziękiJuż nie moge się doczekacA na stronkę pampersa zajrzę
Olu a co z jedzeniem owoców,możesz jeść?
One zawieraja naturalny cukier fruktozę więc moze owoców pojedz troszkę.
Ja przy złym humorku na dietce np. jabłuszka pałaszuję, no ale własnie nie wiem czy Ty możesz :-(
A arbuz? Ja uwielbiam, jest strasznie słodki a to praktycznie sama woda.moge jesc owoce ale juz chyba sie przejadlam jablkami bo jak jem to mam wrazenie takiego metalicznego posmaku i juz jablek nie dam rady jesc..
narazie wcinam czeresnie...
Eve tak patrze na Twoje suwaczki i nie moge sie powstrzymac od zadania pytania- JAKIE 3 ŚLUBY BRALIŚCIE Z MĘŻEM?
zgadza sie ale nie bylo innej mozliwosci w tym suwaczku i tak niestylistycznie sie czyta to !Ale to brzmi jakbyście 3 śluby brali ;-);-);-)
Powinno być do 3 rocznicy naszego ślubu- chyba ;-);-)
Na suwaczku widnieje napis 1 miesiąc, 1 tydzień do rocznicy juz 3 naszego ślubu ;-)cos zle przeczytalas tam jest do rocznicy 3 naszego slubu :-)
Masz rację sprawdziłamzgadza sie ale nie bylo innej mozliwosci w tym suwaczku i tak niestylistycznie sie czyta to !
Ta, co troche latam do ubikacji sprawdzic wkładke bo mam wrażenie,ze coś mi tam leciPewnie będzie długi. Wiesz na ciążę brzuszek troszkę mniej boli, przynajmniej mnie. I tylko od czasu do czasu. Ale różnicę się zazwyczaj po fakcie zauważa.
Twarda jesteś! Na zły humor jabłko
A arbuz? Ja uwielbiam, jest strasznie słodki a to praktycznie sama woda.
Kochana a co Ty kombinujesz???
No nie ważne-poprostu pomyślałam sobie,ze moze braliscie te 3 śluby i to mnie tak zaciekawiło :-)zgadza sie ale nie bylo innej mozliwosci w tym suwaczku i tak niestylistycznie sie czyta to !
EEE nie trzeba było zmieniaćteraz zmienialm na odliczanie stazu malzenstwa :-) bedzie latwiej! :-) a ja wlasnie pbrobuje zjesc kanapke .... boli jak nie wiem ....