Eve84
2 lata przerwy.....
Dobry! :-)
nie odzywalam sie przez weekenda bo mi komp strasznie szwankuje a poza tym po zalozeniu aparatu na zabki nie czuje sie najlepiej wczoraj gardlo bolalo dzisiaj juz lepiej ale i tak bym polezala w wyrku jeszcze nadal nic normalnego jesc nie moge bo nic nie dam rady ugryźć! :-( wiec jogurciki zupki itp rozklapciane ziemniaki z sosem i tak juz ponad 1kg w dol! :-);-)
a i zapomnialabym sie pochwalic ... zaraz wysylam promotorowi skonczona prace inż!!!!
a pro po twojej wypowiedzi ... mogę się założyć ze po gora 20min by cię szlak trafil gdybys sie probowala uczyc a twoj M. by cie non stop mizial znając zycie non stop w tym samym miejscu! :-) poza tym po takim dniu mielibyście sie chyba dosyć
a co do chalupki to duze nie znaczy fajne .... ja mieszkam w bliźniaku w sumie mam 4 kondygnacje z czego parter i pietro ma "tylko" ok 130 m2 na strych w ogole nie mam czasu wejść mimo ze jest wykonczony! a posprzątanie calego domu w 1 dzien (przez 1 os.) graniczy z cudem! pamietaj ze okna tez trzeba umyć! nie mówie już nawet o kosztach utrzymania takiego domu!!! gaz prąd itp więc naprawde nie ma co przesadzać!!! gdybysmy mogli dano byśmy zmienili na cos mniejszego!
a teraz poprosze o przepisz na super tort!!!! męzu ma urodziny 8 lipca!!!
Imagination urodzila w maju z tego co pamietam :-)
no a ja na tą fasolke z męzem tez juz czekam i czekam i chyba jeszcze troszke poczekam!
nie odzywalam sie przez weekenda bo mi komp strasznie szwankuje a poza tym po zalozeniu aparatu na zabki nie czuje sie najlepiej wczoraj gardlo bolalo dzisiaj juz lepiej ale i tak bym polezala w wyrku jeszcze nadal nic normalnego jesc nie moge bo nic nie dam rady ugryźć! :-( wiec jogurciki zupki itp rozklapciane ziemniaki z sosem i tak juz ponad 1kg w dol! :-);-)
a i zapomnialabym sie pochwalic ... zaraz wysylam promotorowi skonczona prace inż!!!!
a co to za mąka???? 450?Acha EVE zapomniałam Ci napisać, że najlepsza mąka na ciasto to 450 ;-)
no to niezle rzeczy sie u ciebie dzieją! ale ja tez slyszalam ze psy wyczuwaja taje "osoby"A wiec tak...pare dni temu o 6 rano obudzil nas pies (suka), zaczela nerwowo biegac po pokoju, trzesla sie jak galareta, serducho walilo strasznie, uszy nastroszone, ...Ta osoba mi powiedziala ze moze mama przyszla zobaczyc bo w ciazy jestem jak przygotowania, wnuczek i takie tam i to nic zlego...uffff
a co to takiego malakser? ja mam takiego robota kuchennego czy to cos takiego?My od kilku lat robimy pierogi i ciasto jest zawsze dobre - wrzucam mąkę do malaksera, dodaję jajo włączam malakser i dolewam pół szklanki wrzątku, gotuję wodę i wlewam z czajnika, do tej pory wychodziło zawsze i robi się SAMO
SUPER!!!! :-)Cześć Dziewczynki!
zapomniałam - odebrałam dziś pozwolenie na rozbudowę domku:-)
No ładnie!!!!! GRATULUJĘ!!!! :-):-):-)O Boże dziewczyny........
Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..
Słońce weź mi opowiec jak to wyrywanie wygladalo ile czasu bo ja mam jutro wyrywanie ósemki i denerwuje sie okronpie!!!! a ze ja z tą nerwicą lekąwą dalej walcze to sie boje podwojnie ze wywine jakis numer w trakcie zabiegu! :-no:Czesc Laski
Ja dziś obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek
OJ Oleńko na wtespie powodzenia na obrnonie! :-) będzie taaaaaakaa 5Czesc Dziewczynki U mnie dzisiaj za oknem strasznie ponuro, ale chyba nie pada. M wystrzelil z lozka jak z procy i pojechal na uczelnie po wpis, a potem jedzie do tesciowej. Wiec kolejny dzien spedze w samotnosci :-( Ale co zrobic, skoro musze sie uczyc i i tak bym sie M nie zajmowala... Marzy mi sie zeby on przy mnie siedzial caly dzien jak sie ucze i zeby mnie glaskal i mizial i w ogole nie zajmowal sie wlasnymi rzeczami - no co najwyzej czytal jakas ksiazke ;-)
Jest tu jeszcze jeden problem, a mianowicie M chcialby zebysmy kupili ziemie i dom (bo jego Mama tak zrobila ). Sęk w tym, ze on ma zupelnie inna wizje niz ja. Dla mnie dom to musi byc WIELKI, a nie klitka... Zreszta ja ja mam biegac po schodach i miec tyle samo metrow co spokojnie moge miec w poziomie, to po co?
a pro po twojej wypowiedzi ... mogę się założyć ze po gora 20min by cię szlak trafil gdybys sie probowala uczyc a twoj M. by cie non stop mizial znając zycie non stop w tym samym miejscu! :-) poza tym po takim dniu mielibyście sie chyba dosyć
a co do chalupki to duze nie znaczy fajne .... ja mieszkam w bliźniaku w sumie mam 4 kondygnacje z czego parter i pietro ma "tylko" ok 130 m2 na strych w ogole nie mam czasu wejść mimo ze jest wykonczony! a posprzątanie calego domu w 1 dzien (przez 1 os.) graniczy z cudem! pamietaj ze okna tez trzeba umyć! nie mówie już nawet o kosztach utrzymania takiego domu!!! gaz prąd itp więc naprawde nie ma co przesadzać!!! gdybysmy mogli dano byśmy zmienili na cos mniejszego!
śliczne!!! :-):-):-) i napewno pyszne!!! jak tylko sie lepiej poczuje to sie za nie zabieram! :-)
EVE to moje pierożki wczorajsze-z ok 0,5 kg mąki zrobiłam 57 pierogów(policzyłam;-))
a teraz poprosze o przepisz na super tort!!!! męzu ma urodziny 8 lipca!!!
fajna chałupka!!! naprawdę!!! ;-)A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny
drugi mi sie bardziej podoba! :-)DOM.PL ť - AN Aleksandria - Gotowy projekt domu
Projekt domu: Dom w szafranie 2, Główne dane
to są linki do domków które nam się podobają i mamy podjąć decyzję który z nich zbudujemy w przyszłości
Witaj Malwinko! życzę ci zeby ten nowy książe zjawil sie szybciutko i był już ostatnim! :-);-)Witajcie dziewczynki !!!!
Pewnie mało kto mnie już pamięta strasznie długo mnie nie było....szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła + milion innych spraw i tak wyszło:-( U mnie staranek nie ma bo już nie ma z kim, a nowy książe jakoś się ciągle nie pojawia hehe ( ale to tak w ramach przypomnienia );-)
Eve czekam i czekam na tą fasolkę u Ciebie mam nadzieję że z mężem będzie ok ;-)
Czy ktoś wie co u Imagination? Czy już urodziła ??
Imagination urodzila w maju z tego co pamietam :-)
no a ja na tą fasolke z męzem tez juz czekam i czekam i chyba jeszcze troszke poczekam!
pielkne nowiny!!! bardzo sie ciesze!!!! :-) następne wiesci będą takie - guz zniknął!!! :-):-)U taty dobrze w srode mial robione badanie i rak pluc z 4 cm zmniejszyl sie na niecale 2 cm wiec widac chemi dziala i mam nadzieje ze na jakies parenascie lat uda sie zaleczyc ta okropna chorobe w tym tyg ma miec porobione wszystkie badania i zapadnie decyzja jak bedzie leczony dalej