reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

tak z innej beczki, dziewczyny jak bila was cycuszki przed @ to bola was calymi dniami czy tylko momentami, mnie bola bardziej na wieczor :szok: troche to dziwne
u mnie zazwyczaj jest tak ze sa wrazliwe jak dotknę.. albo wieczorem jak ściągam stanik przed kąpielą to tak jakby 2x wiecej wazyly.. jakby zaraz mialy odpaść.. tak mnie bolą zazwyczaj kilka dni przed @ moze 4..
Ja tez juz sie zegnam, powodzenia Olapolap"polamania piora"
dołączam się.. olapolap powodzenia..

reklama
Kochana - ja pisałam troszkę wczoraj i przedwczoraj o starankach swoich więc nie ma co się rozpisywać codziennie - a Przeczytałam Twoje posty o tej koleżance i Twoim lęku przed i tych wszystkich wątpliwościach, że zdębiałam - myślałam, że coś przeoczyłam:sorry2:

Strasznie mocno trzymam za Ciebie kciuki:tak:

Sorka :zawstydzona/y: Az mi glupio, ze w ogole nie jestem na biezaca :-( Staram sie teraz jak najmniej czytac i myslec o ciazy :baffled: Ciezko jest sie tak totalnie wyciszyc i nie myslec, dlatego wpadam tu przynajmniej raz dziennie. Jak widac, to troszke za malo :shocked2:
Dzieki za kciuki.

Buzka dla wszystkich mi bliskich dziewczynek :-D

DZIEŃ DOBRY
jak Wam weekend miną bo ja nie miałam wczoraj czasu do Was zajrzeć

jaki miałam świetny sen dzisiaj że bylam w ciąży a ścislej że zrobiłam testa i wyszedł pozytywny i Wam pokazywałam zdjęcia i odbierałam od Was gratulacje - oby to był proroczy sen hehe

pozdrawiam Was serdecznie

Olapolap odezwij sie po obronie i rozmowie o pracę !! 3mam kciuki za Twoje powodzenie kochana!!!

spaliliśmy sobie plecki i buźki i wyglądam jak dwa raczki :)) ale było fajnie..

a Ty co porabiałaś w weekend? Jak Mama?
mi szybko miną weekend bo w sobote miałam duuuuużo pracy w domu a w niedzielę to pojechalismy do mamy i tak się zasiedzieliśmy ze wróciliśmy do domku wieczorem ugotowałam obiad i pojechaliśmy do mojego kolegi ze szkoły podstawowej i troche posiedzieliśmy i tak nam zleciało a jak wróciliśmy do domu i poszlismy zobaczyć na rzekę to aż sie przestraszyłam bo tyle wniej wody ze :szok::szok: boję sie zeby nie wylała a mamy ja jakieś 300 metrów od domu

straszne jest to co się dzieję z tymi deszczami i powodziami...ja nie umiem tego ogarnac - u mnie jest 30 stopni na termometrze - w cieniu!!!! i wielkie słońce..

reklama
mam nadzieje ze nie bedziecie mieli problemow z woda...

przepis na koktaj daje:

pol szklanki mleka 0,5%
1 banan
6 truskawek
- zmiksować na maksa - pyszny i bardzo orzeźwiający :)

Do góry