reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Gosiu jak sie czujesz?
dzis bylo kiepsko bo duchota byla niemilosierna. Bylismy na pikniku lotniczym i musielismy sie wczesniej ewakuowac bo bym nie wytrzymala...slabo mi i duszno bylo...

Ja tam bym skakala z radosci jak by to byly dodatkowe kg ciazowe :tak:;-):-p

Ja jestem :-) a ja pijem sobie piwko :tak: juz drugie :-p
tylko to nie sa kilosy ciazowe tylko to co mi wlazlo w trakcie zachodzenia i brania lekarstw raczej...

reklama
poznawalismy Majorke na skuterach, bosko, nie jestem zwolenniczka motorow ale to zupelni inna bajka, mozna zatrzymac sie prawie wszedzie nawet na bardzo waskich serpentynowych drogach i wiechac gdzie samochody moga tylko pomarzyc. Polecam.
My Majorkę w zeszłym roku zwiedzaliśmy autem, niezapomniane wrażenia. Na motorze nigdy nie jeździłam, na skuterze tez nie, ale kiedyś na pewno spróbuję:tak:

Ja kiedys mieszkalam na Majorce przez 3 lata wiec widzielismy ja z auta bardzo czest ale mowie ci motor robi wielkie wrazenie, zapach, powiew wiatru i slonce, naprawde jesteM pod WIELKIM wrazeniem

reklama
Do góry