reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Na zdjęciach jest złe światło, bo były robione przy brzydkiej pogodzie. A nie mam innych. Trochę pusto w tym pokoju, choć zazwyczaj nie jest tak czysto. Nie wiem co jeszcze tam dokupić.
och uwielbiam MAMUTA :-D:-D:-D
Sliczny kolorek ścian :tak:
A planujesz podzielic ten pokoik na dwa osobne? bo jeśli tak to na razie moze wstrzymaj sie z dokupowaniem mebli
Ja dorzuciłabym jakąs komódke jeszcze żeby pochowac takie drobiazgi które wkurzają Cie bo lezą na wierzchu.(dojrzałam że juz jest:baffled:)
My Pauli szafę kupiliśmy w komisie za 100 zł :tak: stwierdziłam,że nie bedzie mi szkoda jak ja poobija.
Do najblizszej IKEI musiałabym jechac do Wrocka a to jakies 70 km w jedna stronę więc kupno mebli odpada ale lubie tam zagladac kiedy odwiedzam przyjaciółke.
jak na moje oko to całkiem do Ciebie podobna śliczna jak i mamunia :tak::-)

świetny ten dowcip o Jasiu dopiero dziś odczytałam pocztę

Ja tez tak myślę!

Ostatnia edycja:
reklama
och uwielbiam MAMUTA :-D:-D:-D
Sliczny kolorek ścian :tak:
A planujesz podzielic ten pokoik na dwa osobne? bo jeśli tak to na razie moze wstrzymaj sie z dokupowaniem mebli
Ja dorzuciłabym jakąs komódke jeszcze żeby pochowac takie drobiazgi które wkurzają Cie bo lezą na wierzchu.
My Pauli szafę kupiliśmy w komisie za 100 zł :tak: stwierdziłam,że nie bedzie mi szkoda jak ja poobija.
Do najblizszej IKEI musiałabym jechac do Wrocka a to jakies 70 km w jedna stronę więc kupno mebli odpada ale lubie tam zagladac kiedy odwiedzam przyjaciółke.

Ja mam komodę, ale tam są ciuszki. Może kiedys podzielę ten pokój na dwa mniejsze, ale to tak odległe plany,że póki co o tym nie myślę. Niepotrzebnie zrobiłam rysunek na ścianie, bo przez to cała ściana jest zajęta a można tam wstawić jakies meble. Muszę coś wykombinować.

A meble z ikei możesz kupić na allegro, jesli do sklepu masz daleko.:tak:

szczerze to jakis pic na wode fotomonraz gdyby tak faktycznie bylo to dawno mialabym córke.. albo i syna.. ja jakos trafic nie umiem.. wydaje mi sie ze jednak najwazniejsze jest trafic na owulacje.. fajnie tez y bylo gdyby oboje z nas byli bardzo płodni.. ja w sumie z ta owulacją jakoś sobie juz radze ale nasienie jakos nie wiem jakie w marcu badalismy a teraz trzeba by bylo powtórzyc, ale jakos tak nam sie nie chce.. mielismy to w tym miesiacu zrobić ale czulismy nieodpartą ochote na siebie i nie wyszlo.. zazwyczaj jak cos jest zakazane to lepiej smakuje.. i tak tez bylo..

Agniesiak tak jak badaicka pisze musisz zdjecie zrobic z makro.. to jest takie cos ze drobne rzeczy wychwyca.. szczegóły.. dobre jest do robienia zdjec tekstu..
Też tak sobie pomyślałam :-D ;-);-);-)
ale znalazłam to wrzuciłam do podgladu :cool2:

Ja mam komodę, ale tam są ciuszki. Może kiedys podzielę ten pokój na dwa mniejsze, ale to tak odległe plany,że póki co o tym nie myślę. Niepotrzebnie zrobiłam rysunek na ścianie, bo przez to cała ściana jest zajęta a można tam wstawić jakies meble. Muszę coś wykombinować.

A meble z ikei możesz kupić na allegro, jesli do sklepu masz daleko.:tak:
Moze jakieś dwa regały po bokach obrazka i pod spodem coś nizszego.
Wiem,że moge kupic przez neta ale ta srtona IKEI mnie wnerwia i jak dla mnie jest beznadziejna :baffled::-(

uciekam spać kochane bo mam zły wieczór pokłóciłam się z M i mam dość
łoj masz no tak na weekend :-:)-:)-(
Buźki dla Ciebie

WIECZOR
nie wiem czy dobry, jakis taki nijaki, pospalam sie i jestem teraz pol przytomna. Co tam sie dzisiaj dzialo??? Cos mi sie rzucilo w oczeta, ze Agniesia powtozyla test i wyszly znowu II krechy, A NIE MOWILAM
Agnieszko wielkie gratulacje

reklama
WIECZOR
nie wiem czy dobry, jakis taki nijaki, pospalam sie i jestem teraz pol przytomna. Co tam sie dzisiaj dzialo??? Cos mi sie rzucilo w oczeta, ze Agniesia powtozyla test i wyszly mocne II krechy, A NIE MOWILAM
Agnieszko wielkie gratulacje
No własnie nie wyszły mocne i chciałyśmy fotke ale Aga uciekła do małza i nie dała :baffled:
a nawet jej tłumaczyłam jak z makro cyknac zeby sie nie rozmazywały:-(

Do góry