No może nie duża ale mnie się podoba jak zaraz poszukam czy mam jakieś kawałki projektu na kompie to wkleję fotkę - każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje;-)Andzia_S gratulejszons ) będzie wielka willa???
:-):-):-)Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely. Dobrze, ze w ktorkim czasie przyjechal moj M z pracy, bo stalam przed drzwiami jak sierota Dobrze ze nie padalo
Ola - a kiedy w takim razie będziesz testować - tzn. do kiedy czekasz z testowaniem
Wykres niczego nie pokazuje, bo jak pisalam wczesniej (niestety nie widac tego w legendzie wykresu), biore luteine od 19dc. Wiec ten skok i utrxymujaca sie wysoka tempka sa przez nia.
wiem, żę ze stresu mogło sie poprzesuwać wszystko ale też tak jak piszesz luteina mogła zafałszować wykres
Martynko - a ile tego winka wypiłaś :-)- ja też będę pićWitam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
W poniedziałek po podglądanku decyzja czy IUI w poniedziałek czy we wtorek!
Wolałabym w poniedziałek bo robił by mi ten nowy lekarz a we wtorek dyżur ma mój stary!
Jestem znowu pozytywnie nastawiona...tym razem mi się uda!
POZDRAWIAM
a na poważnie - super, żę endometrium tak ładnie urosło