reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Dziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
Andzia jak starania widzę na suwaczku że owulacja tuż tuż!!?

Martynko - Ty o sobie a ja o Tobie przecież wiesz dobrze, że nie tylko ja, ale jest nas tu kilkanaście i cały czas żyjemy razem z Tobą tą inseminacją, kibicujemy i trzymamy kciuki:tak:

Starania swoją drogą są - w tym cyklu troszkę chciałam odpuścić ale stwierdziłam, że mam jeszcze testy owu to przed wakacjami wykorzystam i tu niespodzianka bo jak ostatnio miałam pozytywny test w 19dc to teraz był w 15:tak: - dobrze, że coś mnie podkusiło do tych testów bo bym przegapiła:szok:

a teraz to już tylko czekam do terminu @:-)

Andzia piękny domek!
Też nam się marzy z M. własny domek!

dzięki - teraz mamy taki mały domeczek, w dodatku stoi w granicy i możemy go rozbudowac tylko w jedną stronę - myślałam, że będzie trudno coś z niego zrobić - dlatego podoba mi się ta wersja bo okazuje się, że nawet nieźle to architekt wymyślił i wychodzi domek ciekawy a nie prosty klocek:tak:

Dziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
Andzia jak starania widzę na suwaczku że owulacja tuż tuż!!?
No i TAK MA BYĆ teraz TY jesteś najważniejsza :tak:

Martynko - Ty o sobie a ja o Tobie przecież wiesz dobrze, że nie tylko ja, ale jest nas tu kilkanaście i cały czas żyjemy razem z Tobą tą inseminacją, kibicujemy i trzymamy kciuki:tak:

Starania swoją drogą są - w tym cyklu troszkę chciałam odpuścić ale stwierdziłam, że mam jeszcze testy owu to przed wakacjami wykorzystam i tu niespodzianka bo jak ostatnio miałam pozytywny test w 19dc to teraz był w 15:tak: - dobrze, że coś mnie podkusiło do tych testów bo bym przegapiła:szok:

a teraz to już tylko czekam do terminu @:-)
łoby to był złoty srzal :-D trzymam kciukaski
A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny:tak:
Śliczniusio

dzięki - teraz mamy taki mały domeczek, w dodatku stoi w granicy i możemy go rozbudowac tylko w jedną stronę - myślałam, że będzie trudno coś z niego zrobić - dlatego podoba mi się ta wersja bo okazuje się, że nawet nieźle to architekt wymyślił i wychodzi domek ciekawy a nie prosty klocek:tak:
No to brawa dla pana projektanta

Dzień dobry :-)
Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely.
:-D:-D:-D:-D

Powtórzę test z rannego moczu:tak:
Na pewno będą II grubaśne kreski :tak::tak::tak::tak::tak:

.
A ja dopiero 21 lipca mam wizytę. Mogłabym wczesniej, ale doszłyśmy do wniosku z moja ginką,że tak będzie dobrze.No chyba,że nie wytrzymam to mam dzwonić wcześniej:-)
Dokładnie lepiej iść później i zobaczyć już serduszko ;-)

U mnie nadal brak @. Tempka 37, ale to na luteinie, wiec nie za bardzo sie liczy.
Ja jestem dobrej myśli ;-);-)

Jestem załamana...chyba nie pozostaje mi nic innego jak poprostu iść do lekarza a mam stracha jak cholera bo boje się ze powie mi najgorsze....
Witaj.
Czasem zdarzają się cykle bezowulacyjne. Ja zawsze wszystkim polecam zrobić monitoring choć w jednym cyklu żeby wiedzieć czy jest owulacja i czy pokrywa się z naszymi odczuciami. Powodzenia :-):-)

Wybaczcie, ale musiałam się wygadać... Idę zająć się sprzątaniem to może mi przejdzie...
Przytulam ;-)

Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
Super bardzo się cieszę :tak::tak::tak::tak:

A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny:tak:
Śliczny domek.

A ja dziś piłam glukozę i była okropna :baffled::baffled::baffled: ledwo wypiłam dobrze, że przyniosłam sobie cytrynę. Odebrałam wynik posiewu moczu i nie mam żadnych bakterii :-D:-D:-D

reklama
Do góry