martyna222
udało się ! :)
Dziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
Andzia jak starania widzę na suwaczku że owulacja tuż tuż!!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
Andzia kochana jesteś!
Teraz to ja trzymam mocno kciuki za ciebie! pewnie tym razem był strzał w 10 !
Andzia piękny domek!
Też nam się marzy z M. własny domek!
No i TAK MA BYĆ teraz TY jesteś najważniejszaDziewczyny ja tak tylko o sobie...sorry ale jestem narazie strasznie nakręcona!
łoby to był złoty srzal trzymam kciukaskiMartynko - Ty o sobie a ja o Tobie przecież wiesz dobrze, że nie tylko ja, ale jest nas tu kilkanaście i cały czas żyjemy razem z Tobą tą inseminacją, kibicujemy i trzymamy kciuki
Starania swoją drogą są - w tym cyklu troszkę chciałam odpuścić ale stwierdziłam, że mam jeszcze testy owu to przed wakacjami wykorzystam i tu niespodzianka bo jak ostatnio miałam pozytywny test w 19dc to teraz był w 15 - dobrze, że coś mnie podkusiło do tych testów bo bym przegapiła
a teraz to już tylko czekam do terminu @:-)
ŚliczniusioA tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny
No to brawa dla pana projektantadzięki - teraz mamy taki mały domeczek, w dodatku stoi w granicy i możemy go rozbudowac tylko w jedną stronę - myślałam, że będzie trudno coś z niego zrobić - dlatego podoba mi się ta wersja bo okazuje się, że nawet nieźle to architekt wymyślił i wychodzi domek ciekawy a nie prosty klocek
Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely.
Na pewno będą II grubaśne kreskiPowtórzę test z rannego moczu
Dokładnie lepiej iść później i zobaczyć już serduszko ;-).
A ja dopiero 21 lipca mam wizytę. Mogłabym wczesniej, ale doszłyśmy do wniosku z moja ginką,że tak będzie dobrze.No chyba,że nie wytrzymam to mam dzwonić wcześniej:-)
Ja jestem dobrej myśli ;-);-)
U mnie nadal brak @. Tempka 37, ale to na luteinie, wiec nie za bardzo sie liczy.
Witaj.Jestem załamana...chyba nie pozostaje mi nic innego jak poprostu iść do lekarza a mam stracha jak cholera bo boje się ze powie mi najgorsze....
Przytulam ;-)Wybaczcie, ale musiałam się wygadać... Idę zająć się sprzątaniem to może mi przejdzie...
Super bardzo się cieszęWitam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
Śliczny domek.A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny
łoby to był złoty srzal trzymam kciukaski
No to brawa dla pana projektanta