P
patrysia*
Gość
EVE to moje pierożki wczorajsze-z ok 0,5 kg mąki zrobiłam 57 pierogów(policzyłam;-))
super pierożki i skwarkami ładniutko posypane:-)mi takze podoba się twoj kąplet, zastawa
Patrysiu - skoro nie masz ochoty to M na pewno to zrozumie
naszczęście M rozumie ale wiecie co przed spacerem czułam sie fajnie ani mdłości nic no i tak patrze na M i mówie pomyjesz a będzie serduszkowanie z bonusem a mój M ani minuty nie mineło jak zabrał się za grzanie wody do pomywania a potem szybko szedł się wyszykować do łazienki a najlepsze podczas dwa razy ktoś dzwonił do drzwi co podejść troche było ale z sukcesem
Witam!
U mnie już ok. jestem po wizycie u innego lekarza...podobno dobry specjalista i rzeczywiście odp. mi na wszystkie pytania.
Najważniejsze pęcherzyki ruszyły w lewym 2 po 17 mm i w prawym jeden 15 mm najważniejsze moje endometrium urosło z 3,1 na 9,1 czyli winko jednak pomogło!
W poniedziałek po podglądanku decyzja czy IUI w poniedziałek czy we wtorek!
Wolałabym w poniedziałek bo robił by mi ten nowy lekarz a we wtorek dyżur ma mój stary!
Jestem znowu pozytywnie nastawiona...tym razem mi się uda!
POZDRAWIAM
to świetne wieści:-)kciuki mocne i pewnie się uda tym razem
A tak wygląda robocza wersja naszego domku w przyszłości - tylko kolory będą inne - tzn. też zielony ale inny
piękny domek sama bym chciała tylko dla siebie taki:-)
A ja jak już w odpowiedzi wspomniałam byłam na spacerku ze synkiem co sobie pobiegał kwiatki pozrywał i normalnie jestem happy że taka ładna pogoda i po pogodzie w tv ma byc jeszcze cieplej jupiiiii:-)teraz wezme się za obiadek bo głodna jestemaaaa i tak patrze na nasze drzewka owocowe w ogródku i super czereśnie rosną jabłuszka śliwki węgierki wiśnie normalnie wysyp jest tylko czekac na dojrzałe owoce i wcinać