reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Czesc Laski :D

Ja dziś obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek :)

Agniesiak :) trzymam kciuka :)

reklama
Czesc Laski :D

Ja dziś obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek :)

Agniesiak :) trzymam kciuka :)

oj to się wymęczyłaś - lepiej przespać ból jak się da - buziaki dla Was:-)

O Boże dziewczyny........
Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..:zawstydzona/y:

Hurra!!!!
Ja się gapiłam na moją przez 10 minut bo nie mogłam uwierzyć, myślałam, ze mam omamy wzrokowe...
Na mojej nie było prawie nic widać, dopiero po kilkunastu minutach kreska była trochę bardziej wyraźna....

Hurra!!!!
Ja się gapiłam na moją przez 10 minut bo nie mogłam uwierzyć, myślałam, ze mam omamy wzrokowe...
Na mojej nie było prawie nic widać, dopiero po kilkunastu minutach kreska była trochę bardziej wyraźna....
Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D

Agniesiak - i co? pędzisz do apteki? może lepiej idź na betę, na pewno gdzieś o tej porze da się zrobić,
jak test 2gi to mozepoczekaj do rana to wtedy ta 2ga kreseczka będzie już GRRRRUBA i wyraźna:tak::tak::tak:
ja Ci gratuluję

Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D
Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D
u mnie było tak samo:tak:, kreska prawie widmo:-)

Agniesiak - i co? pędzisz do apteki? może lepiej idź na betę, na pewno gdzieś o tej porze da się zrobić,
jak test 2gi to mozepoczekaj do rana to wtedy ta 2ga kreseczka będzie już GRRRRUBA i wyraźna:tak::tak::tak:
ja Ci gratuluję

u mnie było tak samo:tak:, kreska prawie widmo:-)
Matko tak się cieszę:-D ale już się boję, bo jak teścik sie pomylił? Jutro jade na egzamin na uczelnię. Więc w poniedziałek pójde zarejestruję się do gina.

Nic się nie pomylił, na pewno będzie dobrze:tak::tak::tak:
Tylko spokojnie, gin zobaczy dopiero pęcherzyk za 2 tygodnie, ale wizyta jest wskazana - dostaniesz zalecenia, co wolno a co nie, że badania trzeba zrobić i takie tam.

Jeszcze raz
MEGA GRATULACJE i BUZIAKI!!!

reklama

Pomyslalam, ze jesli nie przyjdzie do poniedzialku to zatestuje we wtorek/srode... Wtedy juz troche emocje opadna i @ bedzie mogla przyjsc (ale wole jednak zeby nie przyszla przez najblizsze 9 miesiecy ;-)). .
Oby nie przyszła :tak::tak:

A gdzie wy wszystkie jesteście??
Ja byłam na obiadku ;-)

zapomniałam - odebrałam dziś pozwolenie na rozbudowę domku:-)
Super:-):-)

Jutro jedziemy na ślub mojej koleżanki z pracy. To ostatnio temat nr jeden u nas i tak mi od kilku dni refleksyjnie i na wspominki mi się wzięło i najchętniej, to jeszcze raz bym za tego mojego małżona wyszła :-D:-D:-D
Udanej zabawy :tak::tak:

O Boże dziewczyny........
Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..:zawstydzona/y:
Po cichutku gratuluję :-):-):-):-):-)
Do ginka to najlepiej iść 2 tygodnie po terminie @.

Ja dziś obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba
Współczuje. Przytulam :tak:

Do góry