reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Agniesiak gratulacje kochana!!!!!!!!!!!! no u ciebie nie mogłobyć inaczej!!!!!!

Nic się nie pomylił, na pewno będzie dobrze:tak::tak::tak:
Tylko spokojnie, gin zobaczy dopiero pęcherzyk za 2 tygodnie, ale wizyta jest wskazana - dostaniesz zalecenia, co wolno a co nie, że badania trzeba zrobić i takie tam.

Jeszcze raz
MEGA GRATULACJE i BUZIAKI!!!
AH!!! NIE MOGĘ DOJŚC DO SIEBIE JESZCZE!!:-D:-D:-D:rofl2:

Na moim teściku jest taka blada,że boję się, że mam omamy, ale M mówi, że jest:tak: Bardzo blada, że na zdjęciach nic nie widac bo rozmazane mi wyszły ale jest..:tak::-D:-D:-D:-D:-D HURA!!!! TAK SIĘ CIESZĘ:-D

Wreszcie..:-DPo zakupieniu i uzywaniu testów, mierzeniu tempki i obserwacji ciała.. AH:-D:-D:-D

kobitko jutro już będzie grubsza cieszyc się cieszyć sie bo fasolka w brzusiu :-D:-D:-D

A ja zajadam sobie mmmmm arbuza od wczoraj chodził mi po głowie co niewytrzymałam i M posłałam do sklepu i mam:-p

olapolap gratulacje słoneczko!!!! Będziesz miała niedługo tytuł dr przed nazwiskiem :))

kroptusiu – nie wiem jak to działa dokładnie, ja byłam na takiej giełdzie kilka razy i byli tam ludzie i z meblami i ze zdjęciami, wiec może warto spróbować? Jak ktos będzie zainteresowany to podjedzie do was i obejrzy te antyki :)

Andzia_S gratulejszons :)) będzie wielka willa???

Agniesiak85 cichusie gratulacje, ja bym jeszcze poprawiła test robiąc z porannego – tak na wszelki wypadek..nie chce studzić zapałów, ale Angelce kiedys tez tak test pokazal a dwa dni pozniej nie było kreseczki..sprawdz kochanie i jak będzie II to mega gratulacje dla ciebie. Nie gniewaj się ze ci tak napisałam..:) i tak jak kingu pisała – do Gina 2 tygodnie po spóźniającej się @...:))

WITAM
Czyzby nastepna fasolak???? Agnieszko ciche i serdeczne gratulacje, sciskam mocno.

Jak wam minol dzionek, ja dzis odwalilam numer, poszlam wyrzucic smieci (bez butow) i mi sie drzwi zatrzasnely. Dobrze, ze w ktorkim czasie przyjechal moj M z pracy, bo stalam przed drzwiami jak sierota :baffled: Dobrze ze nie padalo :-D

reklama
MADZIA ach ty pipo gdzie ty nam uciekasz my tesknić bedziemy kurka jeszcze raz powiem już teraz nie na żywo :-(UWAŻAJ NA SIEBIE I BĄDZ DZIELNA:-)

Nie martwcie sie,bede was odwiedzała na BB:tak:bedzie dobrze tak mysle:tak:

O Boże dziewczyny........

Zatestowałam.....
I mój M mówi,że jest druga blada kreseczka, ja nie wiem juz sama..:zawstydzona/y:

Moje Gratulacje,wiedziałam ze sie uda:tak:

Do góry