reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Mmmmm... sałatka GYROS the best!!! :-p

My z TŻ teraz nie jemy mięska (już od jakiś 2 miesięcy) i niestety odpada....
Sałatkę lubię robić z brokuła i jajek na twardo (+majonez i przyprawy). Szybka sałatka a naprawdę zachwyca smakiem, polecam :tak:

Co do celulitu to powiem Wam, że odkąd mieszkam na 4 piętrze to go u siebie nie widziałam :cool2: a niegdyś było nie wąsko :zawstydzona/y:

Ja ważę 63kg i mierzę sobie całe 168 cm ;-)
Moja waga z liceum to 58kg ale to już troszkę kości mi sterczały :-D
Potem wyjechałam na zachód i przytyłam do 69kg. Po powrocie zaczęłam sie odchudzać - zrzzuciłam nadwyżkę w bardzo krótkim czasie i jak się z moim TŻ poznaliśmy to miałam 54kg. On myślał wtedy że ja anoreksję mam :szok:

ja to nawet wole nie mówić o moim celulicie bo mam go bardzo duzo na udach ja wogóle mam masywne nogi i to pewnie dlatego jak nawet schudłam kiedyś 10 kilo i doszłam do wagi 51 kg co u mnie to bardzo duży wyczyn to celulit i grube nogi nieproporcjonalne do całego ciała zostały

Heheh.. przepis tak jak napisałam ;) Gotowane brokuły i jajka :tak: Do tego majonez lub jak się już tak odchudzacie to kapka majonezu z jogurtem naturalnym ;-) pieprz i sól do smaku :tak: Błyskawicznie i zaskakująco smacznie :-D

reklama
Hej Dziewczynki
Dzisiaj przedpołudnie spędziłam na zakupach a później na imieninach brata i dziadka - w końcu oba to JANY...
Dzisiaj jadłam trochę to i dobrze się czułam ale wczoraj była katastrofa..Eh szkoda słów - już opiernicz od męża dostałam..
Obrona zbliża się wielkimi krokami i powoli zaczynam się bać...Jutro mam spotkanie z moimi dziewczynami, po 13 i podejmujemy decyzje co do prezentu dla promotora i takie tam..
Ale rano jestem na BB :))

Do góry