reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczynki!
Rzadko tu zaglądam ostatnio, więc nie wiem co się dzieje.
Czytanie netu w ciąży powinno być surowo zakazane. Pierwszą ciążę miałam spokojną, wiedziałam że wszystko będzie dobrze, bo niby czemu nie?
Wtedy nie czytałam nic w necie i byłam zdrowsza przez to.
Teraz naczytałam się o plamieniach, poronieniach i innych dziadostwach. Chciałam poczytać kiedy widać pęcherzyk ciążowy na usg , to od razu wyczytałam o pustych jajach!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Cholera, chyba niektórzy lubią sprzedawać takie historie żeby wszystkie baby w ciąży się miały czego bać. Tak więc ograniczam siedzenie przy kompie.
Powinnaś kopa w dupę zaliczyć. Sio sprzed kompa, polez porelaksuj się i nie wymyslaj! chociaz ja robiłam to samo;-);-);-)
Zajączku - dziękuję - czuję sięnieźle

reklama
Olica..Nie przejmuj się gadaniem. CIesz się że nie pytaja " a kiedy wy?? To już masz za sobą:):)
Moja siostra w I ciązy wyglądała jak słonica, cera fatalna i cała napuchnięta - córcia, w drugiej zgrabniutki brzuszek, troszkę przytyła, cera normalna, wygladała super - córcia..tak więc...:):)

No właśnie :-)
No dobra już się uspokajam, chociaż dziś nerwowy dzień.
Znowu muszę zwolnić 5 osób...
Czuję, że ta firma nie przetrwa do czasu jak będę chciała wrócić z macierzyńskiego....
Kryzys w naszej branży (produkcja pomp) nas wykańcza umiejętnie...
Dobra znikm wypisywac świadectwa pracy.
Miłego dnia dziewczyny !!!

Powinnaś kopa w dupę zaliczyć. Sio sprzed kompa, polez porelaksuj się i nie wymyslaj! chociaz ja robiłam to samo;-);-);-)
Zajączku - dziękuję - czuję sięnieźle

Wiem , wiem.
Ale powiedz sama czy tak nie jest? Chcesz coś wiedzieć to zaglądasz na różne fora, a tam tylko straszą!
Wczoraj czytałam o pierwszym usg i wszędzie tylko o pustych jajach i ciąży pozamacicznej! No szok normalnie.
Ale juz nie czytam:-D

katarzynka1979;3811 ja robiłam test chyba też 3 dni przed @ i wyszły kreski, ale lepiej poczekaj cierpliwie;-)

poczekam cierpliwie ale to mnie nie pokoi

U mnie w nocy była taka burza,że spać nie mogłam. Rano miałam skoczyć na badania i nic z tego- dalej tak leje. Póki co nie wychodzę jeszcze przy takiej pogodzie.Muszę się wyleczyć do końca, ale już mam dość siedzenia w domu.
A koleżanka właśnie wróciła z Egiptu i ma super zdjęcia jak pływa z delfinami- rewelacja. Fajne przeżycie.

Co z Olesią? Już chyba długo jest na tej Majorce?

Wiem , wiem.
Ale powiedz sama czy tak nie jest? Chcesz coś wiedzieć to zaglądasz na różne fora, a tam tylko straszą!
Wczoraj czytałam o pierwszym usg i wszędzie tylko o pustych jajach i ciąży pozamacicznej! No szok normalnie.
Ale juz nie czytam:-D
pamiętam, fakt tak jest. dlatego tak strasznie się bałam pustego jaja... Ja umierałam ze strachu, zwierzałam się m a on przekazywał te info kochance...

katarzynka1979;3811 ja robiłam test chyba też 3 dni przed @ i wyszły kreski, ale lepiej poczekaj cierpliwie;-)

poczekam cierpliwie ale to mnie nie pokoi

Ja zrobiłam test w dni planowanej @ i druga kreska była słaba jeszcze. Tak samo miałam w pierwszej ciąży. Tak więc ja poczekałabym jeszcze te 3 dni. Wiem,ze ciężko.
Masz regularne cykle? I miałaś wcześniej plamienia?

Witam się w ten brzydki mokry poranek!!
ta pogoda mnie wykończy nawet z domu mi się nie chce wychodzić!!

Loree kochana ni czytaj tych głupot!! ja też kiedyś naoglądałam się w necie porodów i od tego czasu nie chcę rodzić naturalnie bo się boję.

Cześć Justynko!! kiedy M wraca?? i jak długo będziesz taka zapracowana??

Olica ja też nie wierzę w takie przesądy. Zona mojego brata ciotecznego miała urodzić córkę od samego początku tak z usg wynikało a okazał sie synek a wyglądała na córkę i cera brzydka i brzuch inny jak wcześniej synka nosiła, tak że chyba nie ma reguły.

Cześć Kasiu jak samopoczucie??

Patrysia cieszę się ze z maleństwem wszystko dobrze!!

Kropeczko zajrzyj troszkę do nas daj odpocząć mężusiowi :-D:-D

Domelko odezwij się czasem kochana :tak:

Buziaczki dla wszystkich ****

reklama
pamiętam, fakt tak jest. dlatego tak strasznie się bałam pustego jaja... Ja umierałam ze strachu, zwierzałam się m a on przekazywał te info kochance...

W życiu realnym w moim otoczeniu jest dużo kobiet w ciąży. I bardzo rzadko słyszę o jakiś problemach. A w necie jest odwrotnie- wszystkie mają jakieś problemy. I później wrabiają wszystkim dziewczynom że powinny uważać, bo je też to może spotkać. Chore to jakieś.

Staram się poczytać co się tu działo przez ostatnie dni i widzę,że pisałaś o swoim M. Chyba już tu padły wszystkie możliwe obelgi pod jego adresem. Nie rozumiem faceta i bardzo Ci współczuję,że musiałaś to przechodzić.

Do góry