reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nie nic na pękanie nie mam przepisane a powinnam mieć??
wydaje mi się że przy braniu clo daje się na pęknięcie ja dostaje zawsze mimo że same pękają na naturalnym cyklu, ale przy clo może być więcej niż jeden pęcherzyk więc zawsze masz większą szanse... poz tym mogą robić się torbiele jak nie pękną dlatego później bierze się duphaston.

reklama
Hej dziewczyny!

Dwa dni mnie nie bylo, ale o was nie zapomniała:-)
@ do mnie w niedzielę przylazła idę w przyszłym tygoniu do nowego gin, podobno potrafi działać cuda:-) to niech ze mną też cosik zrobi:-)
A co tam u was??​

wydaje mi się że przy braniu clo daje się na pęknięcie ja dostaje zawsze mimo że same pękają na naturalnym cyklu, ale przy clo może być więcej niż jeden pęcherzyk więc zawsze masz większą szanse... poz tym mogą robić się torbiele jak nie pękną dlatego później bierze się duphaston.
tak naprawde to ja już nie mam siły o tym myśleć i zastanawiać sie czy dobre mam leki i czy dobrze jestem prowadzona przez gina
muszę chyba odpocząć od tego

W sumie to bawiłamsię dobrze, bo po kilku głębszych każda impreza jest dobra:-) Ale nie ma o czym opowiadać, panna mloda cały czas była obrażona, pan młody sztywny, a ja dużo piłam, jadłam i tańczyłam:-D

reklama
- Kochanie powiedz. Chudnę trochę ?
- O tak Skarbeczku ! Chudniesz w oczach!
- Naprawdę ? Widać?
- Chudniesz w oczach a powinnaś .....wszędzie ...
-....

Do góry