reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

heh dzięki..to głównie zasługa fotografa..spiasała się laska na medal..a co do Twoich zdjęć to nie potrafisz wkleić czy nie masz weny?

reklama
no ja bym na twoim miejscu poczekała..ja niestety mam nieregularne cykle więc nie wiem dokładnie kiedy dostanę tą której imienia nie wolno wymawiać lub nie dostanę :tak: (to by mnie bardziej urządzało) więc grzecznie czekam..co ma byc to będzie..ale jeszcze ten tydzień chyba powinien być spokojny..zobaczymy..
a za Ciebie trzymam..i nie wyprzedzaj..poczekaj..

A robilas badania na hormony?macie problemy czy ok u was?

wejść na album..a potem to już z górki..tylko przypilnuj odpiwednich rozmiarów..

co do problemów..to nasza de facto pierwsza próba więc przed nami długa droga..albo i nie :tak: jedynie zrobiłam badanka krwi, bo martwiłam się czy jako wegatarianka mam odpowiednia dietę i okazało się że wyniki krwi spox także zabraliśmy się do dzieła..

Ostatnia edycja:
wejść na album..a potem to już z górki..tylko przypilnuj odpiwednich rozmiarów..

co do problemów..to nasza de facto pierwsza próba więc przed nami długa droga..albo i nie :tak: jedynie zrobiłam badanka krwi, bo martwiłam się czy jako wegatarianka mam odpowiednia dietę i okazało się że wyniki krwi spox także zabraliśmy się do dzieła..

wiesz co sama wpadlam na to...juz dodane..jakas taka fala chyba przyplynela od ciebie i prosze udalo sie..dzieki kochana
Oj to teraz trzeba na maxa..hehe...przytulac:-)

a czy lekarz mówił Ci szczegółowo co moze oznaczać zgięcie macicy?
Mi kiedyś ginka powiedziała, że mam tyłozgięcie parę lat później inna, że przodo;-) Mi babka powiedziała że to w niczym nie przeszkadza tylko taki urok.

bardzo bym chciała mieć dzidzię jeszcze przed świętami?!:-):tak:
Życzę Ci aby się to udało :tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny,
Witaj. Ja nie miałam to nie pomogę :zawstydzona/y:

ile dni odczekać i zrobić test??
Ja bym zrobiła jutro rano sikańca a dla pewności można zrobić betkę, pisałaś, że owulka była 16 dc a teraz masz który? Najlepiej by było odczekać 12 dni. Powodzenia.

a u mnie juz blisko do tesciku...w glowce sie miesza teraz..jestem czy nie jestem o to pytanie:-)
O już bardzo blisko, trzymam kciuki:tak::tak:

Marzenixx, Lilu odpoczywacie?
Lilu i jak z Twoich obserwacji, była już owulka?
Marznixx a Ty jak się czujesz? Ja chodzę zła jak osa i czuje, że @ się zbliża

tak tak pierwsze..jesteśmy prawie 9 miesięcy po slubie..i chcielismy nacieszyć sie sobą..ale w końcu instynkt i mnie dopadł..w końcu juz prawie 30 na karku..
a Wy? tez pierwsze dzieciątko?

reklama
babo zdjęcia są bardzo ładne a nawet prześliczne. Wyglądałaś jak księżniczka a Twój też przystojniacha:-D
bablyss jak tam sytuacja wiesz już coś? robiłaś ten drugi teścik? pozdrawiam;-)

No a u mnie nic ciekawego zaliczyłam dziś kolejny egzamin, został mi jeszcze tylko jeden :huh: no i czekam czy ta wredna przyjdzie czy nie? oto jest pytanie.

Witam na naszym forum nową staraczkę e&t ;-)
jak tam samopoczucie i humorki u Was??

Do góry