reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no i tu madziu jest problem bo tluszczy mam jesc jak najmniej!! zadnego oleju, orzechów z jajka tylko bialko, ryzu tez nie - to jest wlasnie tak jak czegos nie mozna ze wzgledu na wyniki - wiec niewiele moge z normalnych diet
zero białego miesa, zero czerwonego tylko ryby

reklama
no i tu madziu jest problem bo tluszczy mam jesc jak najmniej!! zadnego oleju, orzechów z jajka tylko bialko, ryzu tez nie - to jest wlasnie tak jak czegos nie mozna ze wzgledu na wyniki - wiec niewiele moge z normalnych diet
W takim wypadku ja bym Ci polecała konsultacje z dietetykiem bo takie rygorystycznie ograniczenie diety moze skończyć sie silna anemią.
Ja wiem i rozumiem,ze to wszystko przez te trójglicerydy ale wszystko w granicach rozsądku a Twoja dieta jest niestety bardzo uboga i o ile pomoże Ci w zbiciu trójglicerydów to może Ci zaszkodzic na co innego.
Wiec poszukaj dobrego dietetyka i wtedy działaj dalej,Ja mocno trzymam kciuki

problem w tym wszystkim jest taki że ja się nie odchudzam tylko mam taka dietę ze względu na wyniki i żeby je poprawić muszę tak jeść, a po drodze chudnę..

dobra ale koniec o mnie!

Magda - dziękuję za rady!

Oj takie z wlasnej hodowli to najlepsze sa niemyte, chyba, ze sa pryskane :tak: Nie ma to jak wytrzec jablko w bluzke i schrupac :-D
Takie własnie sa najlepsze a zwłaszcza jabłuszka z jabłonki mojego meza-pychota:-D

problem w tym wszystkim jest taki że ja się nie odchudzam tylko mam taka dietę ze względu na wyniki i żeby je poprawić muszę tak jeść, a po drodze chudnę..

dobra ale koniec o mnie!

Magda - dziękuję za rady!
Ja wiem,ze Ty się nie odchudzasz tylko robisz to dla zbicia tych trójglicerydów-ale martwie się o Ciebie Słoneczko,mam nadzieję,że na wyrost ale taka juz jestem...
I mimo wszystko jestem z Ciebie dumna,ze dajesz radę :-D
I nie ma za co

Cześć Babeczki

Ja już nawet nie mam siły Was czytać, jestem mega zmęczona, cały czas:no:
Śpię, wstaję, opiekuję się córą, potem do pracy, do domu i do spania.... i tak od 5 tygodni. No i te koszmarne mdłości:baffled::baffled::baffled: przy czym cały czas jestem głodna:wściekła/y:
Zero spotkań ze znajomymi, tylko leżenie i spanie....
Czekam do czwartego miesiąca, mam nadzieję, że przypłynie trochę energii do mnie.
Pozdrawiam Was wszystkie:tak::tak::tak:
Z tego co szybko przeglądnęłam to dużo życzeń było - to ja się do wszystkich przyłączam.
Czy jest jakaś nowa fasolka czy Gosia jest ostatnia?
PM - qrcze uważaj z tym tłuszczem, ja mam mdłości i nie mogę jeść nic tłustego, smażonego itd i w ciągu 2 tygodni skóra na buzi mi się tak wysuszyła, że zaczęła się łuszczyć trochę, to podobno od braku tłuszczy:baffled:

kanka jest fasolinka u LOREE
NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!

dzięki PM:tak::tak::tak: ale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...

NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!

dzięki PM:tak::tak::tak: ale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...

No chyba tescik byl robiony :tak: Mozliwe, ze betka tez
:-D

reklama
Do góry