reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ale jest niecierpliwa ta Loree:-D:-D:-D

normalnie to bym na nią nakrzyczała, że za wcześnie:wściekła/y:, ale wobec zaistniałej sytuacji:

GRATULUJĘ raz jeszcze!!!!

reklama
dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????

Super! 7 cm-WOW! Ja od 3 dni nie mogę jeść i schudłam 1kg. Ale zaraz pewnie nadrobię:-) Wciskam w siebie jogurty rano, bo nic konkretnego nie mogę jeść.

Dziewczynki... czy Wy czasem tak sobie myslicie, ze mimo, ze @ byla, to moze jednak jestescie zafasolkowane? I gdzies tam w glebi duszy macie nadzieje, ale rozsadek zabrania Wam sie nakrecac? :zawstydzona/y:

Przy pierwszej ciąży nawet jak dostałam @ to robiłam test. Ciągle się łudziłam,że to fasolka, bo wszędzie trąbią że niektóre kobiety maja w ciąży @. Więc dlaczego nie ja?

No dobra,dobra muszę dodac sprostowanie,ze nigdy nie myje owoców z własnych upraw.Te ze sklepu myje zawsze, bo tak jak mówisz przez wiele łap mogły przejść.
A truskawek od teściowej i mojej mamy mam tyle, że nigdy nie kupuję więc wperdzielam takie brudne.

Chciałabym mieć własne owoce. Może kiedyś...Zazdroszczę tych truskawek, bo uwielbiam.

NAPRAWDĘ?????
LOREE GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!
ale przegapiłam...
Całuski, buziaki i gratulacje!!!!

dzięki PM:tak::tak::tak: ale się cieszę - no nic to jednak poprzeglądam kilka ostatnich dni, widziałam suwaczek u Loree, ale jakiś bardzo wczesny i wydawało mi się, że to niemożliwe, żeby ciąża byla już potwierdzona...

Dziękuję. Robiłam betę.
A to że lekarz nie potwierdził jeszcze to chyba nie znaczy,że nie powinnam się z ciąży cieszyć? Skoro beta wyszła to jestem dobrej myśli. A czasem niestety nawet jak juz ciąża jest potwierdzona to i tak nie udaje jej się donosić.

Kropeczko, Patrysia, Mari, Zajączek
dzięki za gratulacje.

Hej dziewczyny
Najpierw życzenia urodzinowe dla Kingusi - STO LAT!!
I nalepsze życzenia z okazji rocznicy dla Magdy!!!! DUŻO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA

a u mnie tragedia, @ brak, ale test dzisiaj rano negatywny, nie mam juz na nic ochoty, :-(​

Hej dziewczyny
Najpierw życzenia urodzinowe dla Kingusi - STO LAT!!
I nalepsze życzenia z okazji rocznicy dla Magdy!!!! DUŻO WSPÓLNEGO SZCZĘŚCIA

a u mnie tragedia, @ brak, ale test dzisiaj rano negatywny, nie mam juz na nic ochoty, :-(​

Spokojnie kochanie, sama wiesz, ze moze test nie wyjsc. Oddychaj gleboko i powtorz jutro test albo idz na betke :tak:
Moze lepiej byloby poczekac jeszcze 2-3 dni. Na przyklad ustalic sobie, ze jesli @ nie przyjdzie do poniedzialku, to wtedy jeszcze raz testujesz albo idziesz na betke :tak:

Spokojnie kochanie, sama wiesz, ze moze test nie wyjsc. Oddychaj gleboko i powtorz jutro test albo idz na betke :tak: Moze lepiej byloby poczekac jeszcze 2-3 dni. Na przyklad ustalic sobie, ze jesli @ nie przyjdzie do poniedzialku, to wtedy jeszcze raz testujesz albo idziesz na betke :tak:
Jeżeli do pn nie przylezie to wtedy pójde na bete, ale wcześniej to nie ma sensu..
Dzięki dziewczynki
do później

reklama

I sie dobrze wyłudziłaś?
:-D

Dopiero jak przestałam się łudzić, to pojawiła się fasolka.:-)

Loree Kochanie oczywiscie ze powinnas sie z ciazy cieszyc. I napewno wszystko jest ok z Twoja ciaza. Co to za ponury nastroj Buziak dla Ciebie :-):-):-)

Nie mam ponurego nastroju. Tylko jak czytam,ze jest za wczesnie żeby ciąża mogła być potwierdzona to mnie szlag trafia. Przecież beta wychodzi wcześnie i wszystkim ja doradzamy jak już test wyjdzie pozytywny. Jakoś nie zauważyłam,żeby ktoś tu się chwalił ciążą dopiero jak lekarz potwierdzi ciążę. A może to też zły moment, bo przez 9 miesięcy wiele może się wydarzyć. I właściwie dopiero po porodzie można złożyć gratulacje jak na pewno dziecko urodzi się zdrowe.
Szkoda gadać, spadam.

Do góry