reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????
:-) wow dawaj mi tu tą dietke co stosujesz! bo ja wlasnie zajadam czekolade to od jutra planuje zaczac odchudzanko :-D
I to tylko od seksu Ci te 7cm spadlo? :-D;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
No jestes WIELKA kobitko!!!
Tzn wspaniała,bo własnie pieknie schudłaś :-D:-D:-D

dziekuje!!!! ale jestem szczesliwa...

I to tylko od seksu Ci te 7cm spadlo?
:-D;-)

zeby to tylko od seksu tak spadalo...to bym z lozka meza nie wypuszczala...

:-) wow dawaj mi tu tą dietke co stosujesz! bo ja wlasnie zajadam czekolade to od jutra planuje zaczac odchudzanko :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

niecały 1000kcal dziennie, godzina cwiczen - po pol godziny rano i wieczorem, wszystko pod kontrola lekarza :)...a i jeszcze czerwona herbate pije..3 razy dziennie

Ostatnia edycja:
niecały 1000kcal dziennie, godzina cwiczen - po pol godziny rano i wieczorem, wszystko pod kontrola lekarza :)...a i jeszcze czerwona herbate pije..3 razy dziennie
ale lekarz ukladal ci jadlospis czy tylko mowil co wyeliminowac z menu??? ja mam problem ze nie chce mi sie robic jedzienia do pracy i kupuje po drodze co popadnie :dry: zeby tylko sie zapchac! :no: potem w domku zajadam wielki objad i to koniec! cieszy mnie tylko ze nie mam sklonnosci do zajadania nocą! mam juz od jakiegos czasu wypracowany ostatni posilek ok 19ej :sorry2:

A u mnie zle troche zaczelam wczoraj krwawic i bardzo bolal mnie brzuch martwie sie w przyszlym tyg ide jeszcze raz na kontrole. Choc ostatnio wszystko bylo ok. To skad to krwawienie. Podlamalam sie bardzo. :no::no::no:. Tak wiec moje staranka od przyszlego cyklu sa pod znakiem zapytania. Znajac moje szczescie to znowu cos sie dzieje. :shocked2:. Przepraszam ze sie tak uzalam ale ja tak dlugo czekam na to zeby zaczac staranka i ciagle cos sie ze mna dzieje.
.

nie znam się do końca ale wiem że po łyzeczkowaniu niestety tak bywa:sorry2:idzkaj na kontrole co ci powiedzą czy jest dobrze czy mozesz już staranka zacząć ja trzymam kciuki aby było wszystko dobrze:tak:

chce ktoś truskawek??nie tuczące :))

kurcze wymyłam na maksa te truskawki a jak jem to mam wrażenie piachu w buzi...

ja już moje wykończyłam co ja poprosze:-)ps.oj tak ja juz tak tyle razy wymyłam z cztery razy i myśle że dokładnie a zawsze jakiś piasek się znajdzie:dry:

dziewczyny przepraszam...no muszę...

właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. :)))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy :)))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????

no prosze prosze jak szybko idzie:-)ps.tylko nie katyj się za mocno kochana bo wiesz super że tak idzie ale za szybko zeby tak nie zjechać za mocno;-)

ale lekarz ukladal ci jadlospis czy tylko mowil co wyeliminowac z menu??? ja mam problem ze nie chce mi sie robic jedzienia do pracy i kupuje po drodze co popadnie :dry: zeby tylko sie zapchac! :no: potem w domku zajadam wielki objad i to koniec! cieszy mnie tylko ze nie mam sklonnosci do zajadania nocą! mam juz od jakiegos czasu wypracowany ostatni posilek ok 19ej :sorry2:

powiedział mi konkretnie czego nie moge jest ani gramika a co powinnam, zmierzyl mi poziom glukozy, cholesterolu i trójglicerydów i to właśnie ze wzgledu na te ostatnie taka mam diete - niskocholesterolowa - jak stare babcie :):confused::confused::confused:

zwróc uwagę jak kupujesz coś do jedzenia że nawet jeśli ma mało kalorii to nadrabia tłuszczami albo węglowodanami a to jeszcze gorsze cholerstwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kontynuujac temat chudosci i mojej ginki powiem Wam, ze ona twierdzi ze przy zbyt niskiej masie ciala tez moga byc zaburzenia cyklu - slyszalam o tym kiedys, ale usmialam sie jak ona myslala, ze przy moich 165 cm wzrostu i 60kg wagi ja mam niedowage :-D

mój mąż się ze mnie naśmiewa bo ja mówię że to ja będę ścielić rano i wieczorem łóżko...a on na to ironicznie i ze smiechem :"Co???kalorie wtedy spadaja??"

Kontynuujac temat chudosci i mojej ginki powiem Wam, ze ona twierdzi ze przy zbyt niskiej masie ciala tez moga byc zaburzenia cyklu - slyszalam o tym kiedys, ale usmialam sie jak ona myslala, ze przy moich 165 cm wzrostu i 60kg wagi ja mam niedowage :-D

przeciez to wcale nie jest niedowaga???

a twoja ginka chuda, normalna czy puszysta?

mój mąż się ze mnie naśmiewa bo ja mówię że to ja będę ścielić rano i wieczorem łóżko...a on na to ironicznie i ze smiechem :"Co???kalorie wtedy spadaja??"

Cooo? Scielisz lozko?? Toz to samca trzeba do tego zagonic!! A Ty w tym czasie dluuuga kapiel z pianka - tylko pamietaj zeby wydac dyrektywe, ze na lozku ma nie byc ani jednej faldki
:-D

reklama
ja sciele bo kalorie w trakcie scielenia lozka spadaja..nie wiele ale zawsze cos...

Ola...wybacz ale sprawdzilam jakie masz BMI przy takim wzroscie i wadze - idealne! wiec co ta baba mowi o niedowadze...ona chyba niedowage ma we łbie..

Do góry