reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzien dobry dziewczynki :-)
Dziewczynki nie moge pisac lece do gina jak wody itp...odezwe sie jutro bo mam pozno wizyte a i tak dzis sie zle czuje, brzuch sie stawia, twardy, boli brzuch jakby miala przysc @ i krzyz, zobaczymy co gin powie na wszystko, narazie zzarlam 4 nospy i jakos musze sie dowlec...Trzymajcie kciuki
Słonko daj znac co z tobą!!!! :confused:
Witam dziewczynki!!
Mama już po operacji!! Obyło się bez komplikacji!! wybudziła sie szybko ale jest bardzo słaba i po podłanczana do jakiś pomp. ta noc będzie najważniejsza ale dzwonie do niej i mówi że się dobrze w miare czuje!!
dziękuję ze 3małyscie kciuki i pytałyście o moja mamunie!! Całuski dla was wszystkich!!
uffff.... to super wiesci! zycze mamie duzo zdrowka i niech szybciutko dochodzi do siebie!!! ;-):sorry2:

KINGUS ty moj Kopciuszku :-) wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (18) lekkiego rozwiązania wiele radosci z malenstwa i dużo szczescia!!!
z_margaretkami.jpg

Badaicka :-) 100lat szczescia w małżenstwie ;-)
Slubne1.jpg

Loree i dla ciebie moc zyczen rocznicowych :-)
W003.jpg

reklama
Nieźle..na 15 mam do lekArza rodzinnego, zobacze ile spadło kg i ile mi spadły te paskudne trójglicerydy...a ogólnie to czekam na @ - zawsze miałam 28 dniowe cykle, teraz wstawiłam na suwaczku 30-dniowy no i czekam :)

A Wy jakie macie dziś plany rocznicowe???
Przez taka rygorystyczna dietkę moze Ci się @ poprzestawiać niestety :baffled:
My dziś z okazji naszej rocznicy POMALUJEMY POKÓJ PAULINIE :-D:-D:-D
a wieczorem to sie jeszcze zobaczy.:rofl:
Tzn ja mam plany na seksik rocznicowy ale nie wiem co mój ślubny na to :baffled:;-)

Dzien dobry dziewczynki :-)
Badaicka :-) 100lat szczescia w małżenstwie ;-)
Slubne1.jpg

Dzieńdoberek
Dziekuje bardzo-jest mi bardzo miło(skad wiedziałaś że uwielbiam cantadeski?)

Ostatnia edycja:
Magda - jak to co on na to? Nie ma wyboru!!!!
Tak mu dzisiaj rano powiedziałam :-D już z rańca miałam wielką chec ale że on zaspał do pracy to mogłam sobie tylko pomazyć
Dzisiaj mu nie popuszcze,nie ma takiej opcji-napaliłam sie ze hej:-D:-D:-D

:-) jakos mi tak do ciebie pasowały! :-)
:-D:-D:-D
Do ślubu miałam bukiet ze swoich ulubionych kwiatów mojego własnego pomysłu i projektu,a wykonała mi go znajoma która ma swoja kwiaciarnię-cantadeski i storczyki

Witajcie Babole

Kinguś - 100 lat i spełnienia wszystkich marzeń, szczęścia rodzinnego i wiele miłości
tort5ti1qe4.png

Loree - najlepsze rocznicowe życzenia

bo108-d.jpg

Badaicka - Życzę dalszych kolorowych lat małżeństwa:)

bo065-d.jpg

Wszystkim pozostałym babolkom życzę miłego dnia. Garść słodyczy na dobry humor:
slodycze.jpg

ja spadam na usg, będe wieczorkiem

Dzień dobry!

LOREE
wszystkiego najlepszego z okazji rocnicy ślubu

Dziękuję! I Tobie również składam najlepsze życzenia!
Przede wszystkim prezentu rocznicowego w postaci fasolki!:tak:

Nieźle..na 15 mam do lekArza rodzinnego,

A Wy jakie macie dziś plany rocznicowe???

Daj znać jak już wrócisz co powiedział lekarz:tak:
Ja planowałam wyjście z mężem na kolacje i wtedy chciałam mu wręczyć te buciki, ale nie wytrzymałam i juz mu dałam prezent we wtorek. Więc dziś jak wróci wyskoczymy sobie na kolacje gdzieś.

Eve bardzo dziękuję za śliczny bukiet!

Kinguś STO LAT!!!

Katarzynko dzięki słonko!

Ja wczoraj wieczorem się trochę wystraszyłam, bo mocno bolał mnie brzuch tak jak na @. Ale wzięłam kąpiel i mi przeszło. Niby druga ciąża a juz nie pamiętam jak było za pierwszym razem. Wiem,że takie bóle są normalne, ale trudno sie nie stresować.

Kinguś, wszystkiego naj naj :-D

Bylam u ginki, wlasnie przed chwila wrocilam. Jak jej pokazalam wyniki powiedziala, ze w takim razie trzeba stymulowac cykl (prl i tarczyca w normie). No i kurde moze niepotrzebnie pokazalam jej skierowanie na badania od endokrynologa, bo powiedziala, ze poczekamy na wyniki, poczekamy na kuracje endokrynologa i zaczniemy stymulacje na jesieni :szok::angry::wściekła/y::no::szok: Powiedzialam, ze juz dlugo mierze tempke i nie ma skoku, wiec cykle sa bezowulacyjne, a ja nie chce juz tak dlugo czekac. Wiec ostatecznie mam do niej przyjsc po endokrynologu w lipcu i bedziemy stymulowac... Po min 6 miesiacach jesli sie nie bedzie udawac, zrobimy HSG... ale wiecie co? ja mysle zeby zrobic HSG na wlasna reke wczesniej... Jak sadzicie? Tak czy inaczej przyszly cykl stracony - jedyna nadzieja w ziolkach...
:-:)zawstydzona/y:

Aha jeszcze Wam powiem, ze u tej ginki ruch straszny, co chwila jakies baby z recepcji przychodzily, zawracaly glowe, denerwowalo mnie to... No ale wiecie co gorsze? Przyszla babka z recepcji powiedziec, ze czeka ciezarna, ktora sie u tej gin leczy i zle sie czuje i czy ta by ja przyjela dzisiaj (nie byla zapisana). Na to lekarka sie skrzywila, widac bylo, ze jest niezadowolona i powiedziala po dluzszej chwili 'no co ja moge zrobic... ale prosze jej powiedziec, ze to bedzie krotka wizyta... z tymi ciezarnymi to zawsze strasznie dlugo schodzi'..... :szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Wikula rób teściora! Śniłaś mi się dzisiaj! Nie pamiętam co, ale jak się obudziłam to pomyślałam,że moze już jesteś na BB z dobrymi wiadomościami!

Do góry