reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki która z Was zna się na prawie rodzinnym - nie pamiętam czy wikulaa czy loree a moze ktoś inny:zawstydzona/y: Byłabym wdzieczna za info na priva:-)
Kochana to niestety nie ja...:no:

Patrysiu Przytulam mocno!!! I trzymam kciki za jutrzejsze badania!!!

Witaj Olesia:-):-) Grzej się tam porząfdnie bo w UK na pewno będzie lało i będzie zimno także łap słoneczko na zapas:-)

Zmykam do bliźniaczek, odezwę się wieczorkiem

reklama
Zaniepokojona jak tam mama-napisz koniecznie-kciuki cały czas zacisnięte
Patrysiu zrób jutro to 2 badanie i niezamartwiaj sie-swoją droga dziwne,że lekarz nie dał Ci skierowania na oba naraz,mój mi dawał

kochana niestety okazało się że mam wirusa cytomegalie niestety i teraz nie wiem musze iść jutro zrobić na IMG i się okaże czy już dawniej na nią zachorowałam czy teraz bo jak teraz to niestety moja dzidzia się chora urodzi a jak dawniej to będzie zdrowa a przeciwciała mam 143.9 a norma to 6.0 tak więc żyje w stresie aż do odebrania wynikow:sorry2:
Patrysiu nie zamartwiaj sie (wiem nie jeste to latwe) nie wiem czy to co napisze cie troche podnie sie na duchu ale moja kolezanka dowiedziala sie ze zalapala toxo w bardzo zaawansowanej ciazy, stres placz przekonanie ze dzizdzia urodzi sie z jakims problemem zdrowotnym, i mimo bardzo nieciekawych wynikow (ok. 700 jednostek) dzidzia jest okazem zdrowa. Takze postaraj sie myslec pozytywnie i 3mam kciuki za ciebie i brzuszek. BUZIAKI

Patrysiu, będzie dobrze:tak: Wierzę, że będziecie mieli zdrową córeczkę jak tego pragniecie:tak:

U mnie tempka od dwóch dni 36,6..
test owu wykazuje druga krechę.. hmm.. czyżbym miała juz owu? Dziewczynki a kiedy przestaną się ukazywac dwie krechy na teście owu?

Staram sie szybciutko nadrobic zaleglosci, pewnie cos przeocze ALE co ja widze LOREE wielkie gratulacje :-) super, ze sie udalo. Zycze zdrowka na nadchodzace miesiace.

Wykorzystuje niezagospodarowany czas na urlopi siedzac przy kompie, bo nastepne pare dni ufff bedzie ostro. Szykuja sie imprezy, nocne grilowanie i wycieczki na motorach.
:( ale nawet wypic sobie nie moge bo antybiotyki mi zapisali na to moje badziewie.

Ostatnia edycja:
Patrysiu zrób jutro to 2 badanie i niezamartwiaj sie-swoją droga dziwne,że lekarz nie dał Ci skierowania na oba naraz,mój mi dawał

no szkoda bym była napewno teraz juz świadoma wszystkiego a tak musze zrobic jutro znowu i czekac:sorry2:

Patrysiu nie zamartwiaj sie (wiem nie jeste to latwe) nie wiem czy to co napisze cie troche podnie sie na duchu ale moja kolezanka dowiedziala sie ze zalapala toxo w bardzo zaawansowanej ciazy, stres placz przekonanie ze dzizdzia urodzi sie z jakims problemem zdrowotnym, i mimo bardzo nieciekawych wynikow (ok. 700 jednostek) dzidzia jest okazem zdrowa. Takze postaraj sie myslec pozytywnie i 3mam kciuki za ciebie i brzuszek. BUZIAKI

ojejku bardzo się ucieszyłam moze bedzie dobrze tylko wiesz mój M już ze mną rozmawiał i niestety jak sie okaże że wynik IMG bedzie dodatni to niestety bede musiała usunąć ciąże wiem moze źle myślimy ale ja mojego M w pewny sposób rozumiem no i sama uświadamiam się że takie życie ani dla nas ani dla dziecka ni bedzie łatwe na pewno nie w okresie szkolnym itp.:zawstydzona/y::-(ale mam nadzieję że będzie ten wynik ujemny kochane to ja tak sie ucieszę że chyba całe BB wydrinkuje:-D

Patrysiu, będzie dobrze:tak: Wierzę, że będziecie mieli zdrową córeczkę jak tego pragniecie:tak:

oj kochana i innym takze dziękuje za takie wsparcie gdyby nie wy to ja bym do końca się zapłakiwała a dzięki wam jestem spokojniejsza i wiekszej wiary że będzie dobrze KOCHANE JESTEŚCIE WSZYSTKIE:tak:

Hej!!!!:-)
Patyrsiu86 nie denerwuj się bo nie wolno... będzie wszystko dobrze dzidzia urodzi się zdrowa... zobaczysz!!!!!:tak:
Olesia33 ty pewnie opalona ... dobrze że nie trzeba było operacji! Odpoczywaj i korzystaj z wypoczynku ile się da!!!:-)
Zaniepokojona jak mama? Cały czas trzymam kciuki!
Wikula ty to masz wytrzymałość rób testa... czekamy... jestem pewna że zobaczysz II krechy!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
Kinguś pięknie wyglądasz!:-) a i mamy takie same firanki!:happy2:

Piszę dziś kolorowo bo wciąż mam dobry humor... POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!:yes::yes::yes::yes::yes:

reklama
Do góry