reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Niunia musisz sie uspokoic dzidzius to wsio czuje!!!! ;-)
i taka mala poprawka ty masz zrobione IGG a masz zrobic IGM i trzymam kciuki!!!!! masz wysokie przeciwciala wiec ja sadze ze to juz przebyta kiedys cytomegalia :sorry2:

reklama
Witam sie popoludniem na chwilke i zaraz uciekam po malolata do przedszkola...
znowu usypiam na siedzaco, masakra...Jeszcze dwa tyg i wakacje bo oczywiscie mamy konferencje, egzaminy i rekrutacje w szkole wiec jest co robic...

Kropeczko - czy ty bylas u innych lekarzy z tym kolanem?? bo konsultacja bylaby wskazana przeciez nawet jak wydaje sie byc beznadziejnie...jak potrzebujesz jakies dobre nazwiska z ortopedow top moge sie dowiedziec o jakis sprawdzonych...

Patrysiu - nie zalamuj sie jeszcze nie jest nic przesadzone, a jak nawet trzebaby bylo usunac to czemu mielibyscie sie nie starac o nastepne dzidzi za kilka miesiecy?? co stoi na przeszkodzie?

Pozdrawiam wszystkie brzuszki, jajeczka, fazy lutealne i malpiatki:-):-):-):-)

A tak wogole to ile my mamy "normalnych" dni w cyklu... bo albo jestesmy przed albo w trakcie czy po...:-):-):-):-)
do pozniej... bede pod wieczor...

Patrysiu - nie zalamuj sie jeszcze nie jest nic przesadzone, a jak nawet trzebaby bylo usunac to czemu mielibyscie sie nie starac o nastepne dzidzi za kilka miesiecy?? co stoi na przeszkodzie?

...

strach kochana boimy się z m M i wiesz ja myślałą skoro jestem chora to juz każde dziecko będzie cghore:zawstydzona/y::-(

EVE nie nie robiłam dlatego teraz nie wiem czy to teraz czy przebyta bo pisze że w ciąży nie rosnie ta choroba znacznie a jak mówisz jest wysoko u mnie ale jeśli to tak niedawno przed starankami to jednak możliwość że może być chore dziecko ach jutro pójde zrobić IMG :-(

Nie martw masz naprawde sporą ilosc przeciwcial wiec to raczej wczesniej mialas stycznosc z choroba :sorry2:jak zrobisz CMV IGM to sie wszystko rozwieje sciskam cie mozno i trzymam kciuki za IGM (--------) ;-)
uciekam do domku!

strach kochana boimy się z m M i wiesz ja myślałą skoro jestem chora to juz każde dziecko będzie cghore:zawstydzona/y::-(

EVE nie nie robiłam dlatego teraz nie wiem czy to teraz czy przebyta bo pisze że w ciąży nie rosnie ta choroba znacznie a jak mówisz jest wysoko u mnie ale jeśli to tak niedawno przed starankami to jednak możliwość że może być chore dziecko ach jutro pójde zrobić IMG :-(

Ja równiez trzymam kciuki,zeby wyniki były super.Jestesmy z Toba:tak:

reklama
Nie martw masz naprawde sporą ilosc przeciwcial wiec to raczej wczesniej mialas stycznosc z choroba :sorry2:jak zrobisz CMV IGM to sie wszystko rozwieje sciskam cie mozno i trzymam kciuki za IGM (--------) ;-)
u

och to sie ucieszyłam aż mi puls się obnizył ach jak ja się ciesze że mogłam już szybciej załapać a nie teraz juz z M rozmawiałam i ide jutro zrobic to IMG i oby było wszystko dobrze:tak:

Do góry