reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Przepraszam was że tak zaczełam panikować i że juz o przerwaniu ciąży zaczełam mówić ale ja jestem taka słaba na takie wieści:zawstydzona/y::-(

Teraz trzeba myśleć optymistycznie musi być dobrze:tak:

Przepraszam was że tak zaczełam panikować i że juz o przerwaniu ciąży zaczełam mówić ale ja jestem taka słaba na takie wieści:zawstydzona/y::-(

Teraz trzeba myśleć optymistycznie musi być dobrze:tak:

I takie kochana podejscie musi byc,wara mi sie smutac;-)nie ma sie tu niczego wstydzic,po to my tu jestesmy zebys mogła sie wyzalic,a my ci doradzic:tak:

MADZIA tak kochana trzeba myśleć dobrze i ja troszke bardziej już wierze że dzidzia bedzie zdrowa moja kruszynka:tak:no a jednak jak się okaże że ... to trudno jakoś się będe musiała pozbierać:-(ale tfu tfu musi być dobrze:tak:

CZESC BABECZKI
Jak sie macie moje kochane BBowiczki, wskoczylam na chwilunie, bardzo sie za wami stesknilam i nie mam pojecia co sie u was dzieje.
Mamy cudowna pogode Troszke goraco 34 w cieniu, zaliczylismy pare cudnych wycieczek, wypadow na plaze a morze mnie rozwala na lopatki. Nie obyla sie bez "atrakcji", dwa razy wyladowalam w szpitalu znowu odezwal sie ten pop...ony wrzod na "damskim" gruczole. Na szczescie bardzo szybko zareagowalismy i obeszlo sie bez operacji zrobili tylko zabieg (wczoraj w nocy), a dzisiaj jest juz BARDZO DOBRZE.
Zdjecia pieknej Majorki podesle wam jak wroce do Londynu.

CZESC BABECZKI
Jak sie macie moje kochane BBowiczki, wskoczylam na chwilunie, bardzo sie za wami stesknilam i nie mam pojecia co sie u was dzieje.
Mamy cudowna pogode Troszke goraco 34 w cieniu, zaliczylismy pare cudnych wycieczek, wypadow na plaze a morze mnie rozwala na lopatki. Nie obyla sie bez "atrakcji", dwa razy wyladowalam w szpitalu znowu odezwal sie ten pop...ony wrzod na "damskim" gruczole. Na szczescie bardzo szybko zareagowalismy i obeszlo sie bez operacji zrobili tylko zabieg (wczoraj w nocy), a dzisiaj jest juz BARDZO DOBRZE.
Zdjecia pieknej Majorki podesle wam jak wroce do Londynu.

Z tego co się doczytałam Loree zaciążyła. Hanka seksoholiczka wpada tu od kaprysu a tak w ogóle to jakoś tu ciężko idzie z nowymi fasolami:nerd:

a w ogóle zadbaj o siebie!
Zdrówka.

reklama
Patrysu sorki ja troche nie w temacie CO SIE DZIEJE?

kochana niestety okazało się że mam wirusa cytomegalie niestety i teraz nie wiem musze iść jutro zrobić na IMG i się okaże czy już dawniej na nią zachorowałam czy teraz bo jak teraz to niestety moja dzidzia się chora urodzi a jak dawniej to będzie zdrowa a przeciwciała mam 143.9 a norma to 6.0 tak więc żyje w stresie aż do odebrania wynikow:sorry2:

Ale się ciesze że tobie super wakacje udały się :-)

Do góry