reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

W ty problem,że nie,ale mojego M kumpel nam wysłał taka ksiązke z rozmówkami dla wyjezdzających do pracy polsko-norweskie,połamany jezyk:-)ale jakos mi wychodzi nauka:tak:

Dasz rade kobieto, w końcu baba wszędzie pomoże...:-D

Na reszcie udałlomi się sprzątnąc cały domek, wszystko lśni, jeszcze tylko rozpakowac zmywarkęi obiadek zrobić, potem go zjeść i znowu do roboty, obiecałam, że wieczorkiem zajmę się dziećmi, a poza tym muszę jeszcze napisać wstęp i zakończenie do mojej magisterki, muszę ją całą oddać w piątek:-)

Oj, bardzo zapracowana kobita z Ciebie.

Wiecie co, wstaje przed 5 rano, kładę się przed 12-stą teraz siedzę i mi się spać nie chce, jeszcze mam tyle energii, że zaraz z psem pójdę pobiegać:-D

reklama
Dasz rade kobieto, w końcu baba wszędzie pomoże...:-D

Wiecie co, wstaje przed 5 rano, kładę się przed 12-stą teraz siedzę i mi się spać nie chce, jeszcze mam tyle energii, że zaraz z psem pójdę pobiegać:-D

To mozesz z moim piesiem pobiegac,on tez ma duzo energii:-DJa kłade sie spac o 23ej,a moge spac do 10tej lub dłuzej:tak::-D

No i mam winiki i wszystko dobrze toksoplazmoza takze ale ja płacze i płacze a dlaczego bo niestety cytomagalia nie jest za dobra:-:)-:)-(

a oto wyniki jej:-:)-:)-(
wynik ujemny : <6.0
wynik dodatni : >= 6.0

a oto moj wynik 143.9

i jak widzicie znacznie wysoko co niestety jest duza szansa że moje dziecko urodzi się chore jak z czego wyczytałam:-:)-:)-(co niestety już jest mi bardzo źle i juz teraz wiem co bedzie czekac mnie w poniedziałek:-:)-:)-(wiem co juz ginekolog powie juz się na to nastawiam:-:)-:)-(

No i mam winiki i wszystko dobrze toksoplazmoza takze ale ja płacze i płacze a dlaczego bo niestety cytomagalia nie jest za dobra:-:)-:)-(

a oto moj wynik 143.9

i jak widzicie znacznie wysoko co niestety jest duza szansa że moje dziecko urodzi się chore jak z czego wyczytałam:-:)-:)-(co niestety już jest mi bardzo źle i juz teraz wiem co bedzie czekac mnie w poniedziałek:-:)-:)-(wiem co juz ginekolog powie juz się na to nastawiam:-:)-:)-(

A nie ma na to jakiś leków?

cześć...
Witam się nieśmiało i z góry przeprasza, ale nie będe odpisywać każdej dziewczynki moje drogie. Strasznie Was lubię wszystkie i starałam się podczytywac Was w ciągu dnia, ale nie mam kiedy "taczki załadować dzisiaj" i brak czasu na pisanie. Teraz mam chwilę bo bossów nie ma, stos papierów leży ale uzależnienie od BB silniejsze:-D
Andżela - sto lat, dużo miłości i tłustych slicznych dzieciaczków:-D:-D
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Jasne Kochanie. Trzymam kciuki. Daj znać po operacji co i jak
A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...
Loree zaczęła więc ktoś musi kontynuować:-D:-D

No tak,tak,tak!!!!!!!!!!:tak::-D
Więc:
BARRRRMMMAANNN JESZCZE JEDNA KOLEJKA DLA MIŁYCH PAŃ!!!:-D:tak:;-)
ZAJEC DLA CIEBIE ZOSTAWIMY W LODÓWCE NA RANO :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Dzięki stokrotne:-D:-D ale wypiję po pracy, bo teraz jakbym się nawaliła tobym już nic nie zrobiła:-D:-D
I za to Was kocham Alkoholiczki moje:-D:-D
Niunia, powodzenia w nowej robocie:-)

Jadźka jakbyśmy poszły w tango to ta twoja wiocha pisała by przez rok o naszych ekscesach. To by było wydarzenie stulecia.
Jadźka mój wraca wczoraj z roboty i do mnie @ ci się skończyła??? A ja że jeszcze nie - na to on - no musimy się pobzykać w tym miesiącu bo w lipcu większość idzie na urlop i on będzie cały czas pracował.
A ja do niego czy ja ci wyglądam na jakąś zafajdaną baterię, że mnie naładujesz a ja będę w lipcu na awaryjnym lecieć??????
Nastąpił brak odpowiedzi.
.
:-D:-D:-D:-D:-D oj dobre:-D K* czemu my się mamy podporządkować???? Pierdzielone Egoisty..
Jak Cię bardziej wkurzy to dawaj do mnie...będziemy pić, a co, nie wolno nam??

To dla niezaciążonych
Zaś mnie Zajec opierdzieli

YouTube - Wojna plemników (kabarety.tvp.pl)
Alem się urechotała..:-D:-D:-D:-D.Nie tylko ja, ale pół firmy....Oczywiście jak bossów nie było:-D
Nie pisałam Wam, ale wyjazd do Turcji był prezentem na moje 30 urodziny. I na wyjeździe miałam dostać @, więc byłam załamana. A @ w tym cylku przyszła o 4 dni wcześniej i w związku z tym w Turcji już jej nie było . No i stąd fasolka. Wszystko się poukładało, chyba tak miało być.
jak mój mi fasolki nie pierdziachnie najpóźniej na urodziny to się wnerwię. W razie co poproszę o Twojego:-)

W dupie chciałam napisać że mam termometr no ale zdeka ciulowo to brzmi - więc wale termometr.
:-D:-D:-D:-D no tak "walę termometr" brzmi mniej ciulowo:confused::confused::confused:
Nie wiem co masz na mysli Zajaczku....ale tym razem zniknelam...nie mowialam 5 razy "pa., pa"
Jak sie masz kochanie dzisiaj?
:-D:-D zwracam honor Kropeczko:-) Mam się w miarę dobrze tylko nie mam czasu na siku a nawet na BB (teraz zamiast iść na kibelek odpisuję:-))

Powiem Wam, ze ta martwica to bardzo rzadka choroba, wczoraj ten lekarz (jest z kilkunastoletnim doswiadczeniem w kolanach-chirurg-ortopeda) powiedzial mi, ze jestem 3 pacjentka z tym problemem w jego medycznej historii...wiec normalnie jestem wybraniec, matrix, pieprzony oryginal...
To sie wyzalilam...
przepraszam...
CO to za przepraszam!?!?! nawet tak nie pisz, ty nas zawsze wysłu****esz i co najważniejsze każdej odpisujesz i pocieszasz.
Baaaardzo mi przykro z powodu, nie da się ukryć, bardzo przykrych wieści:-:)-(
Nie rozumiem dlaczego takich fajnych kochanych ludzi spotykają takie rzeczy:-(
Pozdrawiam Was baaardzo serdecznie:-)

a oto moj wynik 143.9

Nie martw sie kochana,napewno dzidzius bedzie zdrowy,musi byc.Badz dzielna i trzymaj sie:tak:

a oto moj wynik 143.9
slonko tylko spokojnie powiedz mi czy robilas IgG czy IgM???

reklama
Do góry