cześć...
Witam się nieśmiało i z góry przeprasza, ale nie będe odpisywać każdej dziewczynki moje drogie. Strasznie Was lubię wszystkie i starałam się podczytywac Was w ciągu dnia, ale nie mam kiedy "taczki załadować dzisiaj" i brak czasu na pisanie. Teraz mam chwilę bo bossów nie ma, stos papierów leży ale uzależnienie od BB silniejsze
Andżela - sto lat, dużo miłości i tłustych slicznych dzieciaczków
Cześć wszystkim!!
mam do Was wielką prośbę 3majcie jutro kciuki i módlcie sie razem ze mną za powodzenie operacji mojej mamy!!
Jasne Kochanie. Trzymam kciuki. Daj znać po operacji co i jak
A ze mną nie wiem co jest... żadnych objawów nie mam, strasznie boję się zrobić testu, ale też nie moge przestać o tym myśleć, ale postanowiłam sobie, że z ewentualnym testowaniem poczekam do piątku...
Loree zaczęła więc ktoś musi kontynuować

No tak,tak,tak!!!!!!!!!!

Więc:
BARRRRMMMAANNN JESZCZE JEDNA KOLEJKA DLA MIŁYCH PAŃ!!!
;-)
ZAJEC DLA CIEBIE ZOSTAWIMY W LODÓWCE NA RANO 

Dzięki stokrotne

ale wypiję po pracy, bo teraz jakbym się nawaliła tobym już nic nie zrobiła

I za to Was kocham Alkoholiczki moje

Niunia, powodzenia w nowej robocie:-)
Jadźka jakbyśmy poszły w tango to ta twoja wiocha pisała by przez rok o naszych ekscesach. To by było wydarzenie stulecia.
Jadźka mój wraca wczoraj z roboty i do mnie @ ci się skończyła??? A ja że jeszcze nie - na to on - no musimy się pobzykać w tym miesiącu bo w lipcu większość idzie na urlop i on będzie cały czas pracował.
A ja do niego czy ja ci wyglądam na jakąś zafajdaną baterię, że mnie naładujesz a ja będę w lipcu na awaryjnym lecieć??????
Nastąpił brak odpowiedzi.
.

oj dobre

K* czemu my się mamy podporządkować???? Pierdzielone Egoisty..
Jak Cię bardziej wkurzy to dawaj do mnie...będziemy pić, a co, nie wolno nam??
Alem się urechotała..

.Nie tylko ja, ale pół firmy....Oczywiście jak bossów nie było
Nie pisałam Wam, ale wyjazd do Turcji był prezentem na moje 30 urodziny. I na wyjeździe miałam dostać @, więc byłam załamana. A @ w tym cylku przyszła o 4 dni wcześniej i w związku z tym w Turcji już jej nie było . No i stąd fasolka. Wszystko się poukładało, chyba tak miało być.
jak mój mi fasolki nie pierdziachnie najpóźniej na urodziny to się wnerwię. W razie co poproszę o Twojego:-)
W dupie chciałam napisać że mam termometr no ale zdeka ciulowo to brzmi - więc wale termometr.

no tak "walę termometr" brzmi mniej ciulowo

Nie wiem co masz na mysli Zajaczku....ale tym razem zniknelam...nie mowialam 5 razy "pa., pa"
Jak sie masz kochanie dzisiaj?

zwracam honor Kropeczko:-) Mam się w miarę dobrze tylko nie mam czasu na siku a nawet na BB (teraz zamiast iść na kibelek odpisuję:-))
Powiem Wam, ze ta martwica to bardzo rzadka choroba, wczoraj ten lekarz (jest z kilkunastoletnim doswiadczeniem w kolanach-chirurg-ortopeda) powiedzial mi, ze jestem 3 pacjentka z tym problemem w jego medycznej historii...wiec normalnie jestem wybraniec, matrix, pieprzony oryginal...
To sie wyzalilam...
przepraszam...
CO to za przepraszam!?!?! nawet tak nie pisz, ty nas zawsze wysłu****esz i co najważniejsze każdej odpisujesz i pocieszasz.
Baaaardzo mi przykro z powodu, nie da się ukryć, bardzo przykrych wieści:-

-(
Nie rozumiem dlaczego takich fajnych kochanych ludzi spotykają takie rzeczy:-(
Pozdrawiam Was baaardzo serdecznie:-)