reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Andzia i Ty nic nie stawiasz?

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i przede wszystkim imieninek.

Również i ja życze NAJ NAJ NAJ wszystkiego i Więcej Lepszego:-D

Dzięki Dziewczyny:-)

Ja już się poprawiam i flaszeczkę stawiam;-)

Grzeczna dziewczynka:-D

I obym nie przytyła 20 kg jak poprzednio:szok::szok::szok:
Z innej bajki-pod suwaczkiem pisze,że w 4 tyg następuje zagnieżdżanie. A często tu na forum dziewczynki pisały że zagdzieżdżanie jest o wiele wcześniej. Ciekawe.

Aha i pewnie licza w suwaczku standardowo - cykl 28 dni.

No właśnie chyba o to chodzi.

Siemacie Lachony

Ja dopiero wstałam i jakbym nie musiała wstawać to bym tyłeczka nie ruszyła z łóżeczka.
Zaraz jade do mamy bo plan napięty ale wpadnełam se sie przywitać.

WITAM SIE

A ty się dzisiaj lenisz, nie ładnie!!!!

W kazdym razie-mialam badane oba kolanka, bo lewe tez zaczelo marudzic i chciala zrobic mu usg...i oprocz tego z prawego mialam usuniete szwy............Wiec mam zabitego klina i juz!
To sie wyzalilam...
przepraszam...

Może jak pousuwają złe i wstawią sztuczne to będziesz miała już spokój....

Ja mam mieć operację stawu biodrowego ale jakiś mi nie śpieszno tym bardziej, że obecnie tak niedoskwierań.

A poza tym @ klapicha jedna nie chce się rozkręcic. Nie wiem o co chodzi ale nawet nie mam żadnych objawów na @. Jutro zobacze jak się nie rozkręci to w piątek kupuje test i robie w sobote, a tak w ogóle to mam lekarza 22 lipca, jakiś młody, ciekawe, czy będzie zdatny.

reklama
Ja mam mieć operację stawu biodrowego ale jakiś mi nie śpieszno tym bardziej, że obecnie tak niedoskwierań.

A poza tym @ klapicha jedna nie chce się rozkręcic. Nie wiem o co chodzi ale nawet nie mam żadnych objawów na @. Jutro zobacze jak się nie rozkręci to w piątek kupuje test i robie w sobote, a tak w ogóle to mam lekarza 22 lipca, jakiś młody, ciekawe, czy będzie zdatny.

To czekamy na wyniki:tak:

To czekamy na wyniki:tak:

Tylko to by było wredoctwo losu, ciąża w czasie jak mi trafiła się w końcu jakaś praca. miałam przecież już dosyć siedzenia w domu od lutego do 10 czerwca. Szmat czasu, nigdy nie byłam tyle bez pracy:wściekła/y: A teraz jest praca i chciałam sobie troszkę popracować.
Albo me objawy to po prosu wybitnie cicha zemsta za dupchaston.

Chociaż mam nadzieje, ze ten lekarz nowy mi pomoże. Ja kiedyś na początku jak dostałam okres to miałam tak nawet co kilkanaście dni (15-19) i teraz gdyby nie duphaston to by klapicha już była około 19 dnia:rofl2:

Tylko to by było wredoctwo losu, ciąża w czasie jak mi trafiła się w końcu jakaś praca. miałam przecież już dosyć siedzenia w domu od lutego do 10 czerwca. Szmat czasu, nigdy nie byłam tyle bez pracy:wściekła/y: A teraz jest praca i chciałam sobie troszkę popracować.
Albo me objawy to po prosu wybitnie cicha zemsta za dupchaston.

Chociaż mam nadzieje, ze ten lekarz nowy mi pomoże. Ja kiedyś na początku jak dostałam okres to miałam tak nawet co kilkanaście dni (15-19) i teraz gdyby nie duphaston to by klapicha już była około 19 dnia:rofl2:

No tak to jest,mysle,ze ten nowy lekarz ci pomoze,napewno:tak:,ja tez wyjezdzam do nowej pracy,ale gdybym była to bym sie cieszyła.Ja tez mam jakies dziwne objawy,poczekamy zobaczymy:tak:

Na reszcie udałlomi się sprzątnąc cały domek, wszystko lśni, jeszcze tylko rozpakowac zmywarkęi obiadek zrobić, potem go zjeść i znowu do roboty, obiecałam, że wieczorkiem zajmę się dziećmi, a poza tym muszę jeszcze napisać wstęp i zakończenie do mojej magisterki, muszę ją całą oddać w piątek:-)

reklama
Na reszcie udałlomi się sprzątnąc cały domek, wszystko lśni, jeszcze tylko rozpakowac zmywarkęi obiadek zrobić, potem go zjeść i znowu do roboty, obiecałam, że wieczorkiem zajmę się dziećmi, a poza tym muszę jeszcze napisać wstęp i zakończenie do mojej magisterki, muszę ją całą oddać w piątek:-)

normalnie zapracowana kobitka z ciebie jest:tak:;-):-)

Do góry