reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja uważam że to dobry pomysł jeśli faktycznie tego potrzebujesz.
Zawsze powtarzałam,że najważniejszy jest luz.

7???:szok::szok::szok:
U mnie tylko raz było 6 razy:tak:
Ale teraz to jak u Nektarynki- może zawsze i wszędzie.

tak wydaje mi sie ze potrzebuje odsapnąć..

tak sobie czytam 6-7 razy na dzień,, fiu fiu.. ja bym chyba nie dała rady.. po jednym czasem jestem ta wypompkowana, że tylko podusia i do rana śpie jak niemowlak..:cool:

reklama
U mnie cały czas celibacik co hehe widze jak mojego M skreca cały czas no ale niestety nima serduszkowania bo mi nie wolno zobaczymy co ginekolog powie 22 czerwca:tak:

E... no ja nie wiem jak to jest z zagrozona ciaza, ale skoro mozesz chodzic, to przy chodzeniu wieksze wstrzasy sa niz przy lekkich przytulankach, szczegolnie jak sie nie ruszasz tylko Twoj M ;-) Wiec wg mnie daloby sie sprawe rozegrac tak, ze Ty bys nie miala orgzamu, a M tak
:-D

no niestety to musi być włos bo to chodzi że ta wróżba właśnie tak działa bo jak to powiedzieć hmm włos to twój gen i twoja obrączka poświecona a nitka nic nie znaczy i tez może to byc mylne:sorry:no i własnie o to chodzi że tak tak poruszasz koło kciuka i potem nad lewą dłoń nieruchomo tylko nie wiedziałąm jak to napisac:-p

Hello:-)Zrobiłam sobie ta wrózbe i mi wyszedł pierwszy chłopczyk,drugie dziewczynke i chyba trzecie chłopczyk.:tak:Ciekawe jak bedzie:-)

Mialam lezec ale mnie juz dupa od lezenia boli i pieta wiec ... w nosie...zjadlam obiadek i dalej siedze :-D

Witaj Madzia:-)

Patrysiu-masz zakaz serduszkowania z uwagi na skurcze?

Zajaczek-gdzie jestes jak Cie nie ma??

Bernadko-zaniepokojana-i co u mamy? jak Ty sie miewasz?

I gdzie OlaPM...tak schudla juz ze ani sie na ma sily odezwac czy co??? Ola jak ty to zrobilas tak szybko?

Hanka-a Ty miewasz czasem jakis dzien wolny...?

Marzenixx...lepiej juz z humorkiem?

Olapop-gwalc wiec chlopa skoro nie ma innego wyjscia...byle skutecznie:-)

Mari-buziaki!

Eve-a ty cos sie za miotla schowala...gadaj co u Ciebie!

makaronka...tylko nie znikaj na za dlugo!

Lolitka-a ty na nowym mieszkaniu to masz jakies zajecie nowe ze na bb nie wpadasz czy jak????

Babo-Ty tez odezwij sie czasem!!!

Kapryche wcielo...

A Karola De??? jak przygotowania do wesela, suknie masz?

Asiq-jak szyja??? wiem,z e wiekszosc pisze o szyjkach tu na forum, ale ja sie pytam o ta na gorze...kolo glowy:-)))

Loree-powodzenia u gina! Chcialabym widziec jego mine jak zobaczy betke:-)

Buziaki 4 all!

Ostatnia edycja:
Wiesz teraz było tak jak na fotce-miały tam byc ponaklejane naklejki z safarii ale stanęło na powklejaniu pocietego na kawałki borderu z Kubusiem Puchatkiem(niestety Paulina odkleja naklejki i szkoda nam było kasy)BORDER
teraz pomaluje jej cały pokój na jeden kolor-dulux akrylit w "zielone wzgórze"
bedzie wygladał tak jak ten na tej fotce
Przykładowa fotka
i przykleję w koło border
ZWIERZĘTA

Ładniutki pokoik:tak:

Loree - wielkie gratulacje szczęściaro:-D

Ja zarejestrowałam się do innego lekarza. Jakiś młudek, był na naukach za granicą. Może będzie zdatniejszy od poprzedniego.

@ już plami.

kropeczko humorek troszke lepszy, dziekuje;-)

mam pytanko do tych co odczuwaja bole owulacyjne....
czy bóle wystepueją podczas tworzenia sie pecherzyków czy podczas pękania? czy poczas gdy pekło i jajeczko sobie wędruje to czuc je?

Kochane ja miałam łozysko odklejone co niestety ginekolog zabrania serduszkowania no i takze musze się oszczędzac co teraz dowiem sie czy mi wolno wiecej bo pomimo ze jest ok to niestety ryzyko dalej było nie wiem jak teraz jest mozliwe że duzo lepiej ale na wtedy to jak gin mi mówił ze trzeba sie oszczędzać dalej i jeszcze wstrzymac się ze serduszkowaniem:sorry:

reklama
Do góry