w.kropeczka
Fanka BB :)
Kropeczko Ty to jesteś kochana,że tak myslisz o innych. Fluidki są oczywiście dla wszystkich dziewczynek bez wyjątku.
Mój lekarz to się chyba zdziwi dzisiaj;-)
Miałam tylko do kontroli przyjść czy po zapaleniu wszystko ok.
dzieki kochanie:-)
no lekarz na pewno zrobi wieeeelkie oczy...

Sluchaj Loree-czyli wniosek - dla mnie jako dla plamiacej przez @ jest taki: plamienia nie sa przeszkoda w zajsciu w ciaze jesli wyniki sa dobre...Ty jestes najlepszym przykladem

teraz sobie to uswiadomilam....uffffff...to ja juz dam se z tymi plamieniami spokoj i nie bede szukac dziury w calym:-)
Mnie sie wydaje, ze to co piszesz jest dobre w przypadku dziewczyn, ktorych faceci chca seksu... Jak facet jest taki, ze ani mu przytulanki w glowie, bo zapracowany/zmeczony/woli isc na piwo/itp. to ciezko liczyc na wpadke. Nie wiem jak jest u Ciebie z przytulankami, ale ciezko zajsc w ciaze kochajac sie raz na 2-3 tygodnie i to zazwyczaj ten raz akurat wypada tuz po @, a nastepny tuz przed nastepna @. Dlatego facet musi wziac na siebie troche odpowiedzialnosci i tez sie starac, przeciez my kobitki tez nie mam nie wiadomo ile sily - no i nie dosc, ze placzemy przez @, to jeszcze placzemy przez facetow, ktorzy sa zbyt egoistyczni zeby sie troche poswiecic... bez sensu... lepiej byc facetem niz kobieta![]()
Olapop-powiem Ci tak, ze jak facet jest zmeczony, padniety, zapracowany...to ja to potrafie zrozumiec...to jest normalne, ze wtedy inaczej sie zachowuje....ale jak zamiast zostac i spedzic mile chwile z zona - on woli isc na piwo...to cos tu chyba nie gra.
Przeciez milosc jest rzecza blisko zwiazana z porzadaniem tej osoby ktora kochasz.....jedni potrzebuja bliskosci czesciej, inni rzadziej...wazne by wogole sie zdarzala...Wiele sie mowi o tym ile razy i jak czesto-....ludzkie gadanie...moim zdaniem ma byc tak, by obu stronom odpowiadalo, i u kowalskiego to moze jest 5 razy w tygodniu, a u nowaka 2 razy na miesiac...grunt by kazdy byl zadowolony.
A moze kochanie twoj m wlasnie dlatego, ze nie chce jeszcze teraz dziecka-moze nie jest na nie jeszcze gotowy-to tak sie zachowuje...?
nie nie ja juz nie potrzebuje, ale dziekuje za pamięć![]()
Zbieraj fluidki do sloiczka Nektarynko i od kolejnego cyklu-bierz chlopa na stol bilardowy i niech sie dzieje wola boza!:-)
Ok ja uciekam na razie, ide na obiadek i polezec, bo kolanko juz marudzi...
Do potem lub do jutra...
I wszystkim pochmurzonym twarzyczkom zycze duzo usmiechu-na przekor wszystkiemu!!! bedzie dobrze!!!
Loree-raz jeszcze gratuluje mamusiu!!!