kinguś
Nie poddam się
No to jeszcze trochę czasu zostało;-)Szwy usuwaja o 21.30 bo ide prywatnie do lekarza...i takie ma godziny urzedowania, hehe
Taki miesiąc urodzajny ;-);-)Czekamy na fotke Kingus! A tych okazji to Ty masz w tym tygodniu troszke wiecej, prawda??? w cwartek tez sie cos szykuje...:-)
A Kinia urodzi się prawie dziadkowi na urodziny ;-)
Przytulam :-)dzieki dziewczynki, wiem ze to minie... ale jakos tak mi dzis jest... ale dzieki za cieple slowa :*
Super:-):-)Wiesz teraz było tak jak na fotce-miały tam byc ponaklejane naklejki z safarii ale stanęło na powklejaniu pocietego na kawałki borderu z Kubusiem Puchatkiemhttp://allegro.pl/item657422355_border_bordiura_zwierzeta_od_twojszkrab.html
Nie opowiadajcie mi takich historii ja teraz to nawet horrorów nie oglądam, które kiedyś uwielbiałam;-)Mówi sie ze to sa mary nocneja wam powiem ze ja raz spałam
Będzie niespodziankaMój lekarz to się chyba zdziwi dzisiaj;-)
Miałam tylko do kontroli przyjść czy po zapaleniu wszystko ok.

Super, ważne że skuteczne a gadaniem się nie przejmujCześć dziewczyny dawno nie byłam tu ale widziałam że poruszyłyście temat ziółek. Ja też od dwóch miesięcy piję te ziółka. Od pierwszego cyklu picia tych ziółek pojawiła się owulka której wcale nie miałam (potwierdzone monitoringiem). .

Tylko się nie przemęczaj ;-)Mialam lezec ale mnie juz dupa od lezenia boli i pieta wiec ... w nosie...zjadlam obiadek i dalej siedze![]()
Ja tylko raz czułam jak mi pękał chyba.mam pytanko do tych co odczuwaja bole owulacyjne....
czy bóle wystepueją podczas tworzenia sie pecherzyków czy podczas pękania? czy poczas gdy pekło i jajeczko sobie wędruje to czuc je?
Ale czytałam, że są też bóle po owulacyjne.
Jejku głodna jestem, niech M szybko wraca z pary i jedziemy na obiadek do mamy;-)