reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Szwy usuwaja o 21.30 bo ide prywatnie do lekarza...i takie ma godziny urzedowania, hehe
No to jeszcze trochę czasu zostało;-)

Czekamy na fotke Kingus! A tych okazji to Ty masz w tym tygodniu troszke wiecej, prawda??? w cwartek tez sie cos szykuje...:-D:-):-D
Taki miesiąc urodzajny ;-);-)
A Kinia urodzi się prawie dziadkowi na urodziny ;-)
dzieki dziewczynki, wiem ze to minie... ale jakos tak mi dzis jest... ale dzieki za cieple slowa :*
Przytulam :-)

Wiesz teraz było tak jak na fotce-miały tam byc ponaklejane naklejki z safarii ale stanęło na powklejaniu pocietego na kawałki borderu z Kubusiem Puchatkiemhttp://allegro.pl/item657422355_border_bordiura_zwierzeta_od_twojszkrab.html
Super:-):-)

Mówi sie ze to sa mary nocne:szok:ja wam powiem ze ja raz spałam
Nie opowiadajcie mi takich historii ja teraz to nawet horrorów nie oglądam, które kiedyś uwielbiałam;-)

Mój lekarz to się chyba zdziwi dzisiaj;-)
Miałam tylko do kontroli przyjść czy po zapaleniu wszystko ok.
Będzie niespodzianka:-D

Cześć dziewczyny dawno nie byłam tu ale widziałam że poruszyłyście temat ziółek. Ja też od dwóch miesięcy piję te ziółka. Od pierwszego cyklu picia tych ziółek pojawiła się owulka której wcale nie miałam (potwierdzone monitoringiem). .
Super, ważne że skuteczne a gadaniem się nie przejmuj:tak:

Mialam lezec ale mnie juz dupa od lezenia boli i pieta wiec ... w nosie...zjadlam obiadek i dalej siedze :-D
Tylko się nie przemęczaj ;-)
mam pytanko do tych co odczuwaja bole owulacyjne....
czy bóle wystepueją podczas tworzenia sie pecherzyków czy podczas pękania? czy poczas gdy pekło i jajeczko sobie wędruje to czuc je?
Ja tylko raz czułam jak mi pękał chyba.
Ale czytałam, że są też bóle po owulacyjne.

Jejku głodna jestem, niech M szybko wraca z pary i jedziemy na obiadek do mamy;-)

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dla Kropeczki, bo się mocno domaga i dla wszystkich pozostałych chętnych- same świeżynki!:-D

MOJE OGROMNE GRATULACJE:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się. nie jestem w stanie nadrobić zaległosci w czytaniu tego co napisałyście:cool:.Pozdrawiam wszystkie kobitki.;-)

Madzia-moj maz tez jest o rok starszy ode mnie:-)
tylko zebys sie nie przemeczala pracujac fizycznie jak juz w ciazy bedziesz:-)

Kingus...no jeszcze 3 godziny i jade, wlecze sie jak nie wiem...ja juz po obiadku...tez u mamy:-)

Witaj Bąbelku-buziaczki!

A jednak musze sie polozyc..nie wygram z bolem:-(

Do potem!

Kingus...no jeszcze 3 godziny i jade, wlecze sie jak nie wiem...ja juz po obiadku...tez u mamy:-)

Witaj Bąbelku-buziaczki!

Do potem!

oj bidulko tzrymaj się ciepluto. nie bierzesz nic przeciwbólowego?

Witam się. nie jestem w stanie nadrobić zaległosci w czytaniu tego co napisałyście:cool:.Pozdrawiam wszystkie kobitki.;-)

Dziekuje i równiez pozdrawiam:-)

Do potem!

Nie jak juz bede wiedziała,ze jestem w ciazy to wróce do domku:tak:Trzymaj sie kochana:-)

reklama
Mialam lezec ale mnie juz dupa od lezenia boli i pieta wiec ... w nosie...zjadlam obiadek i dalej siedze :-D
Zajaczek-gdzie jestes jak Cie nie ma??
Jestem jestem...tylko nie mam czasu na pisanie... Mówiłam że koleżanka ma urlop 2 tyg. więc mam of course więcej obowiązków. Ale staram się w miare na bieżąco czytać zeby później nadrobić. A widzę że jutro będę miała co czytać bo się dziewczyny rozpisują (pewnie przez Ciebie;-)) Chyba pogoda do kompów przygoniła;-)
Do potem!
:-D:-D:-D:-D:-D Nie skomentuje tego Kropeczko, widzę Cię:-)

Do góry