reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

BADAICKA mam takie same firanki:-Dtylko kubusie siedzace a nad nimi tecza ale ogólnie z tej samej seriii:-Dśliczny pokój mój jest różowy hmm a czemu bo jak mówiłam myślałam że jednak dziewczynka bedzie i potem jakoś mi się spodobał i tak zostało:tak:
Teczowego kubusia tyz oglądaliśmy ale Paulina wybrała sobie sama kubusia baby :tak::-D

Badaicka fajny będzie ten pokoik. Ja zrobiłam różowo- fioletowy, bo jest dość spory ( 21m) i gdyby był sam róż to byłoby mdło.
Róż z fioletem tez SUPER :-D:-D:-D
Ja mam malutki pokoik mogłabym rzec ze w porównaniu z Twoim to mikroskopijny bo 3,5 m na 2m

reklama
Kropeczko Ty to jesteś kochana,że tak myslisz o innych. Fluidki są oczywiście dla wszystkich dziewczynek bez wyjątku.

Mój lekarz to się chyba zdziwi dzisiaj;-)
Miałam tylko do kontroli przyjść czy po zapaleniu wszystko ok.

Kochanie...wiem, ze nie jest latwo...ale taki stres i brak przyjemnosci z przytulanek tez niczemu nie sluzy, bo jestescie wtedy spieci i to pewnie wcale nie pomaga...juz chyba lepiej pojsc na zywiol i kochac sie kiedy sie ma czas i ochote...chyba wieksza szansa na bobaska -na zasadzie wpadki jest wtedy niz takie odliczanie, mierzenie temperatury, ustalanie dnia plodnego i mechaniczne dzialania pod stresem...zobacz jak bylo u loree i patrysi-jak wyluzowaly i nie myslalay to sie udalo...moze to jest recepta lepsza niz te mierzenia tempki, testy owu...itd?

Mnie sie wydaje, ze to co piszesz jest dobre w przypadku dziewczyn, ktorych faceci chca seksu... Jak facet jest taki, ze ani mu przytulanki w glowie, bo zapracowany/zmeczony/woli isc na piwo/itp. to ciezko liczyc na wpadke. Nie wiem jak jest u Ciebie z przytulankami, ale ciezko zajsc w ciaze kochajac sie raz na 2-3 tygodnie i to zazwyczaj ten raz akurat wypada tuz po @, a nastepny tuz przed nastepna @. Dlatego facet musi wziac na siebie troche odpowiedzialnosci i tez sie starac, przeciez my kobitki tez nie mam nie wiadomo ile sily - no i nie dosc, ze placzemy przez @, to jeszcze placzemy przez facetow, ktorzy sa zbyt egoistyczni zeby sie troche poswiecic... bez sensu... lepiej byc facetem niz kobieta
:no:

Badaicka Ty jesteś forumowa specjalistka od suwaczków. Mam info,że przez próby wstawiania suwaczków ( te z dniem cyklu!) mam za dużo linków i teraz nie da się wstawic przez to ciążowego. Co z tym zrobić???
Kwiatuszku zaznacz i wyczyść zupełnie okno w którym wklejasz cos w sygnaturke,bo pewnie powklejało Ci pouszkadzane suwaczki(ich nie widać a miejsce jest zajęte)
Potem skopiuj pod suwaczkiem z FORUM SIGNATURES BbCode i wklej go tam.
Zrób podgląd sygnaturki i zobaczysz czy się zapisało

Ojej rzeczywiscie dzisiaj tez nisko...
:zawstydzona/y::-( Mialas robione HSG?
cieszy mnie bardzo to ze udało Ci sie miec owulke dzieki ziółkom... odnosnie HSG nie miałam tego..
poza tym dzis przylazla..

Witam się!

Wiecie czemu nie umiałam wstawić suwaczka???
Bo ja wiem...:-D:-D:-D
gratulacje
do mnie dziś zawitała..

Kochanie moze powinnas sprobowac ziolek? Tak jak Nektarynka i ja... Ja mam cykle bezowulacyjne, ale od piatku pije ziolka i zdaje sie, ze wczoraj mialam owu (przynajmniej taka nadzieje daje skok tempki :tak:)! Pierwsza niestymulowana lekami! Juz czwartego dnia picia ziolek :-D
Mimo, ze wczoraj mialam juz 17dc :-D
ja tak samo miałam na czwarty dzien miałam owu.. od 9 pilam a 13dc była owu.. piękny skok oby tak dalej..
Niestety ale tataj nie mam dostepu do tych ziolek :-(
zawsze możesz zamówić na allegro z prośba wysłania za granicę.. tylko trzeba wczesniej zapytać sprzedawce czy wyśle..
dzeiki Loree...ja na razie zbieram dla siebie do sloiczka! A glownie chcialam zebys wyslala dla Eve-Marzenixx i Nektarynce, bo one teraz chyba potrzebuja najbardziej!
nie nie ja juz nie potrzebuje, ale dziekuje za pamięć :)

nie mam wanny, wiec kąpiel chyba w brodziku! hihi:laugh2::-D
rozumiem cie plameczko ze tez masz powody do smutkow... kazdy ma swoja miare smutków i dołków.... buziaczek dla ciebie :**

dzieki za buziaczka!!! posylam tez radosne do koszalkowa!

A kapiel w brodziku jakbys sobie urzadzila to humor na pewno by sie poprawil! ten twoj pomysl wcale glupi nie jest:-) Ale bylyby jaja....
:-D:-D:-D
Po tych Waszych opowieściach i artykule to bede sie bała pojść w nocy do łazienki :-:)eek:

:szok::-:)szok::-:)szok::-( wiesz ze licho nie spi:-D:-):-D:-):-D

ladny ten pokoik Twojej malej...taki wesolutki!

Badaicka Ty jesteś forumowa specjalistka od suwaczków. Mam info,że przez próby wstawiania suwaczków ( te z dniem cyklu!) mam za dużo linków i teraz nie da się wstawic przez to ciążowego. Co z tym zrobić???

Usun te poprzednie linki i zostaw tylko ten jeden.
usuniesz podswietlajac i robiac kasuj/delete

. Dziewczyny radza zeby sie nie kochac na sile, ale ja wole sie przemeczyc niz potem zalowac i plakac, ze kolejny cykl mi przelecial kolo nosa :-( A niestety widac nasi mezowie nie sa tak jurni jak mezowie niektorych kobietek, wiec musimy cierpiec...

Olapop-Marzenixx-ja nie wiem co zrobilabym kiedys....jakbym miala sytuacje podbramkowa -np po 2 latach staran bez sukcesu itd....jakby to bylo, ale na ten moment wiem, ze nie potrafilabym sie zmusic...mimo odpowiednich dni itd...nie potrafilabym byc mechanizmem i robic dziecko na sile kiedy trzeba...ja musze chciec -czuc ze to tu i teraz....wtedy jest fajnie, a na sile to czulabym sie zle, jakbym sama sie wykorzystywala...
Moze faktycznie dajcie na luz i spontanicznosc...nawet kosztem tego, ze dzidzi mialby sie pojawic kilka m-cy pozniej...ale za to jak mile potem moga byc wspomnienia z poczecia...:happy:

Badaicka ja zrobiłam taki pokój bo mieliśmy tylko 1 dziecko. Później mogę podzielić ten pokój na 2 mniejsze. Tak to sobie wykombinowałam. Teraz jest faktycznie duży.

reklama
Z ta mechanicznoscia to Cie rozumiem. U nas wszystkie wieczory wygladaja tak samo, ciezko znalezc sile i ochote zeby ciagle cos urozmaicac - szczegolnie jak sie ma bardzo napiety plan w ciagu dnia i duzo stresu. A przytulanki musza byc skoro idzie owu... Ja tez juz czesto nie mam ochoty, ale wiem, ze powinnismy, bo jest szansa, ze przegapimy owu - w takie dni zle sie czuje, bo mimo, ze sama nie mam checi, to musze jeszcze M przekonywac i udawac, ze mam nie wiadomo jak wielka chcice... Dziewczyny radza zeby sie nie kochac na sile, ale ja wole sie przemeczyc niz potem zalowac i plakac, ze kolejny cykl mi przelecial kolo nosa :-( A niestety widac nasi mezowie nie sa tak jurni jak mezowie niektorych kobietek, wiec musimy cierpiec...
no dokladnie tak jak mowisz.....
ja mimo iz to jest moj 6 cykl jak u ciebie zreszta to z2 albo3 mialam w sumie przeleciane kolo nosa bo w dniu owulki seksu nie bylo bo zlosc bo cos tam...
dlatego teraz tez wole sie przemeczyc zeby nie mowic ze cykl stracony...

moj mazl sie taki zrobil od prawie roku no mzoe mniej..... kiedys bylo inaczej, kiedys to ja musialam uciekac przed nim..... a teraz... moze to tez kwestia wieku... nie wiem....eh naprawde chyba jakas pokuta mnie dopadla.....

Kochanie...wiem, ze nie jest latwo...ale taki stres i brak przyjemnosci z przytulanek tez niczemu nie sluzy, bo jestescie wtedy spieci i to pewnie wcale nie pomaga...juz chyba lepiej pojsc na zywiol i kochac sie kiedy sie ma czas i ochote...chyba wieksza szansa na bobaska -na zasadzie wpadki jest wtedy niz takie odliczanie, mierzenie temperatury, ustalanie dnia plodnego i mechaniczne dzialania pod stresem...zobacz jak bylo u loree i patrysi-jak wyluzowaly i nie myslalay to sie udalo...moze to jest recepta lepsza niz te mierzenia tempki, testy owu...itd?
wiem sloneczko ale gdybym liczyla na spontanicznosc mojego eza to bym miala seks raz na miesiac albo dwa i to raczej pewnie przed @ albo zaraz po .... i z takim spontanem to by zaden cód nie pomogl.....:zawstydzona/y:

Do góry