asiq83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki.
Coś mało naskrobałyście od wczoraj :-) heh, ale nie muszę dużo nadrabiać przynajmniej.
Ten tydzień to jakaś masakra. Zakończenie roku szkolnego a co za tym idzie, ciągłe rady i zebrania... Ale jeszcze tydzień niecały i więcej luzu. Zostaną mi tylko moje przedszkolaki :-)
W weekend odwiedziliśmy naszych znajomych, którzy mają 9-cio miesięcznego synka. Śliczny jest :-) Ech, a my na razie czekamy na następny cykl tak, jak kazał pan doktor :-)

Buziaki dla Wszystkich!
Coś mało naskrobałyście od wczoraj :-) heh, ale nie muszę dużo nadrabiać przynajmniej.
Ten tydzień to jakaś masakra. Zakończenie roku szkolnego a co za tym idzie, ciągłe rady i zebrania... Ale jeszcze tydzień niecały i więcej luzu. Zostaną mi tylko moje przedszkolaki :-)
W weekend odwiedziliśmy naszych znajomych, którzy mają 9-cio miesięcznego synka. Śliczny jest :-) Ech, a my na razie czekamy na następny cykl tak, jak kazał pan doktor :-)
Kochana, przytulam bardzo mocno. Właśnie ostatnio się zastanawiałam, jak się czujesz. Nie myśl teraz o pracy. Najważniejsze, żebyś stanęła na nogi, a reszta sama się jakoś ułoży.psychicznie tez nie czuje sie za dobrze, lapie mnie mała depresja, zycie stracilo swoj kolor a jak pomysle ze nie długo wracam do pracy to mnie ciarki przechodzą, dodatkowo sie boje, ze teraz jak juz dyrekcja dowiedziala sie ze planuje dziecko ze mnie zwolnia ehhh
Śliczny :-)Kupiłam bratu taki album:
Mi się ten podobaKtóre wybrać?
Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu.
Słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuż za oknem ptaków śpiewających.