asiq83
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki. Widzę, że spokojnie dzisiaj :-) Ja od wczoraj nie robię nic, tylko się drapię... Byłam u medyka na ostrym dyżurze. Obejrzał mnie dokładnie i stwierdził, że to chyba uczulenie, choć z początku, jak sam przyznał, podejrzewał półpasiec... Masakrito... Powiedział, że może od depilacji... po czym stwierdził, że chyba dekoltu nie depiluję... Nie wiem, czy to miało być śmieszne? W każdym razie, kazał pić dużo wapna.
I teraz mam pytanie, może głupie, ale... Od dwóch tygodni, biorę Folik, bo gin kazał, skoro staramy się o dzidzię. Mniej więcej od tego czasu swędzi mnie wszystko i teraz ta wysypka. Na ulotce napisali, że takie mogą być działania niepożądane. Czy któraś z Was miała coś takiego po Foliku? Nie zaskoczyłam, jak byłam u lekarza. Dopiero w domu coś mnie tknęło i raz jeszcze przeczytałam ulotkę.
Miłego niedzielnego wieczorku życzę.
I teraz mam pytanie, może głupie, ale... Od dwóch tygodni, biorę Folik, bo gin kazał, skoro staramy się o dzidzię. Mniej więcej od tego czasu swędzi mnie wszystko i teraz ta wysypka. Na ulotce napisali, że takie mogą być działania niepożądane. Czy któraś z Was miała coś takiego po Foliku? Nie zaskoczyłam, jak byłam u lekarza. Dopiero w domu coś mnie tknęło i raz jeszcze przeczytałam ulotkę.
Miłego niedzielnego wieczorku życzę.