olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
olesia-moooocno tule...a co sie stalo
wogole to dobry wieczor z kingston!
nie, nic sie nie stalo tak mi sie jakos szrek przypomnial, to ty Kropeczka z lepszej partii Londynu nawolujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
olesia-moooocno tule...a co sie stalo
wogole to dobry wieczor z kingston!
co ja mam działać do jasnej ciasnej???????????!!!!!!!!!
Ja wiem że mówią że jak dobry koń to po błocie pociągnie ale bez przesady...Ja mam @!!!
hihihihihihihih
e tam nie gadaj....nie mysl o @ ale o przyjemnosci, hehe przynajmniej nawilzenia ci nie bedzie potrzeba
e tam nie gadaj....nie mysl o @ ale o przyjemnosci, hehe przynajmniej nawilzenia ci nie bedzie potrzeba
Ola on to zrobil celowo bys na golaska sie przy nim polozyla podstepna bestia;-)
nie, nic sie nie stalo tak mi sie jakos szrek przypomnial, to ty Kropeczka z lepszej partii Londynu nawolujesz
Kropeczka a ja nadal nie wiem co z Twoim kolanem..Dokucza? Jak samopoczucie przed operacja?
Więc nawet by nie zauwazył mnie nagiej o 4 nad ranem..A teraz to spi jak trup..
nie no...on tak czule i dla jaj to powiedzial, ze az sie milo zrobilo, hehe....w leb mu nie dam, no ale buziaka czemu nie? heheot..bezczelny..ja bym mu za to w łeb dała
kolanko daje sie ostro we znaki bo ta przeprowadzka, pakowanie, sprzatanie mieszkania przed checkoutem itd....dalo w dupe, a raczej w kolanko:-)
o operacji staram sie nie myslec ale sie jej juz boje, a najbardziej to mi smutno, ze meza nie bedzie w polsce przy mnie....juz mi sie ryczec chce jak sobie pomysle ze czeka mnie miesiac samotnosci w kraju....
taaa juz ja wiem ze sa sposoby na takie spiace trupy....:-)