reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
nie, nic sie nie stalo tak mi sie jakos szrek przypomnial, to ty Kropeczka z lepszej partii Londynu nawolujesz

to ja przytulam najmocniej jak potrafie...czujesz???? jak za mocno to krzycz STOOOOOP;-):-);-)

z docklandow po 5 latach w uk na zachod nas wzielo, hehe....zartuje- w sumie teraz to juz jestem poza Londynem, bo to hrabstwo surrey:tak:
ale musze przyznac-kingston jest pieeeeeekne i jak bysmy mieli dluzej tu zostawac w uk niz kilka m-cy to pewnie bedziemy szukac czegos sami w tej okolicy...
a Ty jestes gdzie? w kencie o ile dobrze pamietam, tak???? tam tez pieeeeknie:-)

maz wlasnie wlaczyl jakis kanal i mowi ze glupi i glupszy leci w tv i czy chce ogladac....bomoglabym sie poczuc jak wsrod swoich...no i masz...to se bestia po 8 latach rozpanoszyla:baffled:

Kropeczka a ja nadal nie wiem co z Twoim kolanem..Dokucza? Jak samopoczucie przed operacja?

kolanko daje sie ostro we znaki bo ta przeprowadzka, pakowanie, sprzatanie mieszkania przed checkoutem itd....dalo w dupe, a raczej w kolanko:-)
o operacji staram sie nie myslec ale sie jej juz boje, a najbardziej to mi smutno, ze meza nie bedzie w polsce przy mnie....juz mi sie ryczec chce jak sobie pomysle ze czeka mnie miesiac samotnosci w kraju....

Więc nawet by nie zauwazył mnie nagiej o 4 nad ranem..A teraz to spi jak trup..:-D:-D

taaa juz ja wiem ze sa sposoby na takie spiace trupy....:-)

reklama
kolanko daje sie ostro we znaki bo ta przeprowadzka, pakowanie, sprzatanie mieszkania przed checkoutem itd....dalo w dupe, a raczej w kolanko:-)
o operacji staram sie nie myslec ale sie jej juz boje, a najbardziej to mi smutno, ze meza nie bedzie w polsce przy mnie....juz mi sie ryczec chce jak sobie pomysle ze czeka mnie miesiac samotnosci w kraju....

taaa juz ja wiem ze sa sposoby na takie spiace trupy....:-)

na mojego spiacego trupa nie ma szans..czolgiem by wjechal do pokoju a u niego zero reakcji...jak zasnie to juz sie nie da go obudzic..nie ma szans..

dasz rade kropeczka!! bedziemy razem z toba :):-)

Do góry