reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Agniesiak ja ci nic nie pomogę na ten temat bo nie mam pojęcia jak to jest z tą temperaturą

Jakie macie plany na niedzielę???

a ja am sie uczyć ale tak mi sie nie chce ze szok i znów zwatpiłam ze zdąze się tego nauczyć do piatku :(((

Nektarynka mi sie wydaje ze owulka byla wczoraj jak tempka dzis w gore, ale moze sie myle.
wczoraj jeszcze na wieczór zaczął odzywać się prawy jajnik.. w sumie z rana tez ale tempka ciut stadła z 36,48 na 36,33 wiec nie było jeszcze owulki i bardzo dobrze bo by mi sie cykl calkiem skrócił owulka w 8-9dc to @ w 22-23.. masakra.. niech lepiej pojawi sie owulka w 13dc tak jak poprzednio..
No to może mi jeszcze spasc. Zobaczymy jaka bedzie jutro:tak:
tak jak juz pisalam w mamusiach.. jesli tempka zacznie spadac to oznacza ze progesteron spada wiec przyjdzie @.. jesli utrzymuje sie 18 dni po owulce na wyzszyn poziomie to oznacza jedno.. fasola:) ale to trzeba caly cykl mierzyc by wiedziec..

mów mi tak dale bo naprawde zwątpiłam w siebie.

a powiedz mi jak ta obrona wygląda bo to pewnie wszedzie wyglada podobnie??
dużo trzeba powiedzieć na to wylosowane pytanie z metodologii ??

Witaj Nektarynko świetny ten przepis na ciasto wczoraj wkleiłaś. Jak tam galeretki zalałaś??

Ostatnia edycja:
reklama
zajmuje sie zabkami zawodowo ODRADZAM STANOWCZO WYBIELANIE ZEBOW
czy to w ciazy czy nie..to dziala troche tak jak domestos na tkanine czyli wytrawia ja (czyt.niszczy) i robi sie biala.Struktura zeba pozniej jest jak gabka i pijac kawe czy czerwone wino, barwnik wnika w te pory.Wiec:
1.niszczy zeby bezpowrotnie
2.a efekt wybielania niestety nie jest staly!! kolor zebow wroci jaki byl wczesniej (to wersja optymistyczna)

...ale to jest twoj tron...ty tu urzadzisz ;-)

buziaki kolorowych...

Dzieki za rade :))

Kurde dziewczyny chyba mi mleko nie słuzy, zjadłam wieczorem budyn i teraz sie mecze , kwasno mi i mam biały nalot na języku

Do góry