reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Agniesiak ja ci nic nie pomogę na ten temat bo nie mam pojęcia jak to jest z tą temperaturą

Jakie macie plany na niedzielę???

a ja am sie uczyć ale tak mi sie nie chce ze szok i znów zwatpiłam ze zdąze się tego nauczyć do piatku :(((

Nektarynka mi sie wydaje ze owulka byla wczoraj jak tempka dzis w gore, ale moze sie myle.
wczoraj jeszcze na wieczór zaczął odzywać się prawy jajnik.. w sumie z rana tez ale tempka ciut stadła z 36,48 na 36,33 wiec nie było jeszcze owulki i bardzo dobrze bo by mi sie cykl calkiem skrócił owulka w 8-9dc to @ w 22-23.. masakra.. niech lepiej pojawi sie owulka w 13dc tak jak poprzednio..
No to może mi jeszcze spasc. Zobaczymy jaka bedzie jutro:tak:
tak jak juz pisalam w mamusiach.. jesli tempka zacznie spadac to oznacza ze progesteron spada wiec przyjdzie @.. jesli utrzymuje sie 18 dni po owulce na wyzszyn poziomie to oznacza jedno.. fasola:) ale to trzeba caly cykl mierzyc by wiedziec..

mów mi tak dale bo naprawde zwątpiłam w siebie.

a powiedz mi jak ta obrona wygląda bo to pewnie wszedzie wyglada podobnie??
dużo trzeba powiedzieć na to wylosowane pytanie z metodologii ??

Witaj Nektarynko świetny ten przepis na ciasto wczoraj wkleiłaś. Jak tam galeretki zalałaś??

Ostatnia edycja:
reklama
zajmuje sie zabkami zawodowo ODRADZAM STANOWCZO WYBIELANIE ZEBOW
czy to w ciazy czy nie..to dziala troche tak jak domestos na tkanine czyli wytrawia ja (czyt.niszczy) i robi sie biala.Struktura zeba pozniej jest jak gabka i pijac kawe czy czerwone wino, barwnik wnika w te pory.Wiec:
1.niszczy zeby bezpowrotnie
2.a efekt wybielania niestety nie jest staly!! kolor zebow wroci jaki byl wczesniej (to wersja optymistyczna)

...ale to jest twoj tron...ty tu urzadzisz ;-)

buziaki kolorowych...

Dzieki za rade :))

Kurde dziewczyny chyba mi mleko nie słuzy, zjadłam wieczorem budyn i teraz sie mecze , kwasno mi i mam biały nalot na języku

Do góry