reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

badaicka prosze cie cofnij sie po postach ,przeczytaj dokladnie a potem pisz bo znowu robi sie zamęt.
ile razy mam powtarzac zeby kazda przeczytala ze nie chodzi o wklejanie fotek jakiegos tortu urodzinowego czy cos tylko o cytowanie postow z ogromna iloscia fotek! czy to tak trudno zrozumiec???
przeciez dziesiec tysiecy razy pisalam ja i inne ze to forum nie jest tylko po to zeby zale wylewac czy gadac o starankach , tylko o wszystkim!!!!!!!!!!
jesu dziewczyny przestanicie nakreca sie i robic z tego afere....

reklama
[/CENTER]
chyba tak jest, wiec lepiej sie nie nakreca, tez mialam dosyc wysoka po owulce a potem spadla....:-(ale moze u ciebie nie spadnie;-)
Wiem, wiem Kochana:tak: Nie nakręcam się. I tak z M spisaliśmy na straty ten cykl. Od czerwca mamy ruszyc pełną parą:-D
Tym bardziej się nie nakręcamy gdyż nawet zero objawów:-p
Hihi:-D Od czerwca będzie gorąco:tak::-D

badaicka prosze cie cofnij sie po postach ,przeczytaj dokladnie a potem pisz bo znowu robi sie zamęt.
ile razy mam powtarzac zeby kazda przeczytala ze nie chodzi o wklejanie fotek jakiegos tortu urodzinowego czy cos tylko o cytowanie postow z ogromna iloscia fotek! czy to tak trudno zrozumiec???
przeciez dziesiec tysiecy razy pisalam ja i inne ze to forum nie jest tylko po to zeby zale wylewac czy gadac o starankach , tylko o wszystkim!!!!!!!!!!
jesu dziewczyny przestanicie nakreca sie i robic z tego afere....
Marzenko przeczytałam dokładnie o co Ci chodziło i doszłam do wniosku,ze jesli nie bedzie takich fotek to i nie będzie takich stresujących sytuacji i tyle.
Jeśli kolezanki maja chęc to bedą wklejały :happy2: ja osobiście postaram sie mocno tego juz nie robic zeby nikogo tym nie draznić i już, a przynajmniej bedę cytowała bez powtarzania takich obrazów:tak:I sie nie nakręcam bo nie mam czym.Wyraziłas swoje zdanie i ja to szanuję.
Tyle, bez zbednych emocji.

Tak wogóle to DZIEŃ DOBRY :-D

Agniesiak wyciągnęłam sobie swoja wiekowa ksiazkę "ŻYCIE KOBIETY"(wydanie z 89 r)
i tam wyczytałam,że podwyzszona temperatura utrzymuje w okolicach owulki a w miare zblizania sie @ zaczyna spadać.

reklama
Witam sie niedzielnie!!
olesiu mi przeszkadzaja, olica napisala ze jej tez i zaniepokojona ze jej tez tak??? nie tylko ja tak mysle....
tak Marzenix podtrzymuje moje zdanie że nie podoba mi sie ciągłe cytowanie tych samych zdjec ale zamieszczanie pojedynczych zdjeć nie przeszkadza mi aż tak bardzo ale w sumie to ja nie wypowiadałam sie na ten temat zeby nikogo nie urazić
A co do zdjec to moje zdanie jest takie:
Niech beda zdjecia, ale rzeczywiscie powtarzanie ich pokolei w 110 kolejnych postach to juz mi zaczyna mieszac w glowie.
100% racji PM
Laski dziwne tylko ze sie dopiero odezwalyscie ze wam to przeszkadza jak kolezanka Mania zwrocila uwage a tylko jej (Marzenie) sie za to oberwalo.
Troche mi sie to nie podoba.
ja tylko wyraziłam zdanie na ten temat i skoro zgadzam sie z Marzeną to dlaczego miałam to ukrywać i że mnie juz wczoraj nie bylo na forum bo zajełam sie mężem to nie znaczy że uciekłam zeby nie oberwać
nie chce was tutaj tez nie miec, bo wtedy ze swoimi problemami zostane juz calkiem sama..
nie bój się kochana nie zostaniesz sama ja zawsze cię wysłucham :tak::-)
hej kobietki
wpadłam wam powiedziec, ze u mnie wszystko oki , nie czytam zaległosci bo staram sie jak najmniej czasu spedzac przy kompie..
pozdrawiam was wszystkie buziaki i świeża porcja fluidek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
witaj Elfa śliczne dzieki za fluidki i pozdrowienia dla ciebie i maluszka
Ależ dzisiaj mielismy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Badaicka faktycznie strasznego pecha mieliscie wczoraj dobrze że małej sie nic nie stało to najważniejsze:tak::tak:

Acha! I bez złośliwości z mojej strony-jaśli denerwuje którąś moja sygnatura i wolałaby jej nie widzieć to proszę szczerze o tym napisać-DZIEKUJĘ!
mnie nie przeszkadza :tak:
No hello dziewczyny po chyba tygodniu nieobecnosci z powodu matur i gosci... Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie...
no nareszcie Gosiu juz myślalam ze zginęłaś pod tymi maturami witaj wśród zywych!! :tak::-)

Do góry