reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Idę ja do łóżka bo nerwowo tu u NAS dzisiaj. Ja nie lubię się kłócić i boję się takich kłótni - poprostu nie chce zostać SAMA.
Dobranoc dziewczyny! Spokojnej nocy i słodkich snów!
kochana nikt Cie samej nie zostawi.. jestesmy przeciez tutaj.. tyle nas ze ho ho
Wybaczam....
Ale naprawdę znikam stąd.
no mam nadzieje ze tylko na noc.. wracaj rano:-)
dokladnie dziewczyny, jestesmy tu po to zeby sie wspierac, dzielic radoci i troski ale czasem gorzkiego slowa troszki nie zaszkodzi :-D z umiarem czywiscie :):tak:
a propo linczów.. Marzenia.. kazdy na prawo wyrazic zdanie jak to uczynilas i wydaje mi sie ze nikt Cie za to linczowac nie bedzie wiec zajrzyj z rana napij sie z nami kawci:)
o ja cie krece!!!! zobaczylam poczatek przepisu i mysle "nieeee...to nie dla mnie,za dlugo sie robi,za trudne i w ogole",ale jak zobaczylam foto wymieklam...juz wiem jakie bedzie moje nastepne ciach,ktore zrobie...wyglada przeeeeepysznie
od razu mowie ciasto w pelni ma 10cm.. wiec glegoba duza blaszka..
ja tylko upieklam jeden biszpopt i galaretka prawie wypłynela.. blaszki mi braklo

eee chyba mam owulke.. wczoraj zapomnialam sprawdzic szyjke.. pierwszy raz mi sie zdarzylo.. a dzis wysoko miekka i otwarta, sluz płodny wczoraj byl spadek tempki dzis wzrost.. co na ponizszym wykresie widac.. ale cos za szybko ta owulka..
zobaczymy jaka tempka rano bedzie..

no nic mykam spac.. dobrej nocki..

Załączniki

• fertilityfriend.JPG
    fertilityfriend.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
reklama
olesia, czuje sie nawet oki, nawet troche wyluzowąłam, bo przez ostatni tydzien to byłam bardzo nerwowa i drazliwa, krzyczałam na meza itp, od 2 dni jestem spokojna, choc łatwo mnie zdenerowac, lub wzruszyc, dzis plakałam jak bóbr jak Edyta Gorniak zaspiewała I will always love you dla swojego syneczka.. w programie JOŚ

bardzo sie ciesze, ze bede mamą :)

pytam o te wybielanie, bo moja kolezanka spotyka sie aktualnie z dentysta :) i po znajomosci moge wybielic zeby za 350 pln, ten denstysta twierdzi ze moge w ciazy, ale z tego co wyczytałam w necie to nie zrobili jeszcze badan i dlatego sie nie zalcea w ciązy
Raczej nie jestem zdecydowana, wole nie ryzykowac zdrowia dzidziusia dla białych zebow... ale tak dla pewnosci pytam bo moze któras z was wie cos wiecej na ten temat

DOBRANOC robaczki

Niunia wracaj do nas szybciutko z usmiechem na twarzy.
Marzenko przyjdz rano na kawke.
Szafirek piecz ciacho i dawaj po kawalku.
Nektarynka mi sie wydaje ze owulka byla wczoraj jak tempka dzis w gore, ale moze sie myle.
Elfa zdrowka, buziaki dla brzuszka.
Ola PM milego dnia z mezusiem.

Buziaki

hej kobietki
wpadłam wam powiedziec, ze u mnie wszystko oki , nie czytam zaległosci bo staram sie jak najmniej czasu spedzac przy kompie..
poradzcie moje drogie w jednym temacie, czy słyszałyście coś na temat wybielania zebow metodą nakładkową w ciazy , czy jest dozwolone czy nie... co o tym myslicie

pozdrawiam was wszystkie buziaki i świeża porcja fluidek

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zajmuje sie zabkami zawodowo ODRADZAM STANOWCZO WYBIELANIE ZEBOW
czy to w ciazy czy nie..to dziala troche tak jak domestos na tkanine czyli wytrawia ja (czyt.niszczy) i robi sie biala.Struktura zeba pozniej jest jak gabka i pijac kawe czy czerwone wino, barwnik wnika w te pory.Wiec:
1.niszczy zeby bezpowrotnie
2.a efekt wybielania niestety nie jest staly!! kolor zebow wroci jaki byl wczesniej (to wersja optymistyczna)

...ale to jest twoj tron...ty tu urzadzisz ;-)

DOBRANOC robaczki

Niunia wracaj do nas szybciutko z usmiechem na twarzy.
Marzenko przyjdz rano na kawke.
Szafirek piecz ciacho i dawaj po kawalku.
Nektarynka mi sie wydaje ze owulka byla wczoraj jak tempka dzis w gore, ale moze sie myle.
Elfa zdrowka, buziaki dla brzuszka.
Ola PM milego dnia z mezusiem.

Buziaki
buziaki kolorowych...

po tej migrenie jakos dobrze mi sie siedzi przed kompem...spac mi sie nie chce,ale chyba sie zasiedzialam,bo dawno juz nikogo nie ma :-(
to kolorowych...lece przytulic sie do mezusia

Ależ dzisiaj mielismy dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled::baffled::baffled::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Wybraliśmy sie dzisiaj z P do jego ciotki,która przyleciała z córkami na kilka dni z Irlandii i dobrze,ze to on prowadził :tak: wiecie co chłopaczek wyjezdżał z bocznej drogi-mój P na liczniku 80 km/h-teren niezabudowany-90km/h mozna jechać, gosc sie zatrzymał poczym ruszył prosciutko pod nasz samochód :szok::szok::szok: P dał po hamulacach aż opony zaśmierdziały i zachaczył o pobocze(dobrze,ze było)żeby w kolesia nie stuknąc :szok:
Gość wyszedł z auta, my tez a on ze żona go zagadała!!!!!!!!:szok::szok::szok:Myślałam,że ubiję ale grzecznie przeprosił i spytał czy nikomu nic sie nie stało:tak:
A potem juz w Kluczborku(godz 23) zjeżdżalismy z głównej i...........
jacys debilni guwniaże walneli nam cegłówką w szybę styłu:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
Poszła w drobny mak!!!:baffled: szczeście,że Paula siedziała z prawej strony i to taka mała szybka, bo nie wiem co by było!!!!!!!!!!!!!!:no::no::angry::angry:::wściekła/y::wściekła/y:no i ze trafili bardziej w uszczelke to cegła nie wpadła do środka,bo przecież........:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
Facet który jechal w przeciwnym kierunku dostał w drzwi!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::angry:
Policja przyjechała i tu słuchajcie dosłownie w 1 min po naszych telefonach :szok::szok::szok::tak::tak::tak:
Ale,ze działo sie to w obszaże tzw"getta Kluczborskiego" czyli tam gdzie mieszkają takie mendy ostatnie i policjanci to mogli by tam "zamieszkać słuzbowo" bo sa co godzine wzywani no to sprawców szukaj w polu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::no::no::no:
Oczywiscie oficjalne pisemko na komendzie w poniedziałek złozymy choć w naszym przypadku to niska szkodliwosc czynu ale moze kiedys guwniażeria wpadnie i złapią ich na goracym uczynku to bekna za wszystkie zgłoszenia!!!
No to sie wygadałam a ze nocke z nerwów mam z głowy to nie wiem co ze soba zrobić :baffled::-(
Zrobiłam 3 fotki,bo akurat miałam aparat.Pan policjant też zrobił swoim i pytał sie mnie czy zawsze mam aparat ze sobą a ja na to: oczywiscie,ze tak widzi pan,ze się przydaje ;-)

Uszkodzenie moze nie duże ale wiecie jaki był huk!!!!!!!!!!No i kolejny wydatek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Paulina była cała w szkle,we włosach w kapturze od kurtki,dobrze ,że w oko nie dostała :tak::wściekła/y::angry:
Boshe jaka ona była przerażona :szok: trzęsła się i troche płakała ale pan policjant ja zagadał i pokazal światełko to troszke ja uspokoiło:tak::happy2:
NAPRAWDĘ ŚWIAT JEST PEŁEN DEBILI:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Załączniki

• obraz 006.jpg
    obraz 006.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 34
  • obraz 007.jpg
    obraz 007.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 31
  • obraz 008.jpg
    obraz 008.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Idę poczytac co naskrobalyście,mam nadzieje że mnie to uspokoi.
I pomyslec ze chciałam pracowac w policji :rofl:
Przeciez ja bym takich ludzi pozabijała,za pistolet i na odstrzał a jakby ktos pytał za co-ZA GŁUPOTĘ!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::angry:

hhhmmm :baffled:
Napiszę tak:
To chyba ode mnie zaczęło sie wklejanie takich fotek tu na tym watku
gdybym wiedziała, ze wywołam tym taka burzę...................:baffled::-:)-:)-(
jednym sie to podoba, drugim nie-takie prawo wyboru kazdej z nas
jedne sa wzrokowcami i zapamietują obrazy,inne nie-takie jesteśmy
Dla jednej wystarczy przeczytać,że ktos stawia drinka i jest:-D .inna dopiero jak ujrzy jego wizualizację to sie cieszy
Nie chciałam się tu do Was przyłączyć po to żeby siac zamęt :no: myslałam,ze kolorowe fotki rozładują troszkę dosc napieta atmosferę która czasem tutaj się pojawia.Wiem wątek jest o sprawach poważnych i ważnych nawet bardzo ważnych ale...
chyba nie moza sie dac zwariować.
Nie pomyślałam,ze jak wstawie zdjecie TORTU dla kogos kto ma akurat np urodziny to zasmiecę forum :baffled: myslałam raczej o tym, ze sprawię tym komuś przyjemność.
Jeśli jednak ma się tutaj robic taka nieprzyjemna atmosfera przez to, to ja juz zadnej takiej fotki tu nie umieszczę!

Acha! I bez złośliwości z mojej strony-jaśli denerwuje którąś moja sygnatura i wolałaby jej nie widzieć to proszę szczerze o tym napisać-DZIEKUJĘ!

No hello dziewczyny po chyba tygodniu nieobecnosci z powodu matur i gosci... Mam nadzieje ze sie za mna stesknilyscie... Wybaczcie, ale chyba nie zdolam przeczytac zaleglosci bo to fizycznie niemozliwe
Troche mam dosc literek po tym sprawdzaniu matur - sprawdzilam prawie setke i oczy mi wychodza. Mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie;-);-):-):-)
Widze, ze nerwowo byl;o wczoraj u was ale mam nadzieje, ze z nowym dniem atmosfera sie poprawi bo nie ma sensu sie klocic ...
Jeszcze dzis gosci pozegnam popoludniem i wroce do was na dobre...

reklama
A u mnie Kochane dziś tempka 37,0 :szok: Ale chyba zawsze po owólce jest podwyższona a potem spada przed @ lub w dzień @, prawda? Nie nakrecamy się z M, bo fikalismy tylko 16dc dwa razy:-p:-D

Widzę, że wczoraj na BB bardzo nerwowo było;-)
My mieliśmy gości i małą kameralna imprezke domową:tak:

Powiedzcie mi jak z tą tempką, ona wzrasta po owolacji i przed @ spada, tak?

Do góry