Nektarynka
Fanka BB :)
kochana nikt Cie samej nie zostawi.. jestesmy przeciez tutaj.. tyle nas ze ho hoIdę ja do łóżka bo nerwowo tu u NAS dzisiaj. Ja nie lubię się kłócić i boję się takich kłótni - poprostu nie chce zostać SAMA.
Dobranoc dziewczyny! Spokojnej nocy i słodkich snów!
no mam nadzieje ze tylko na noc.. wracaj rano:-)Wybaczam....
Ale naprawdę znikam stąd.
a propo linczów.. Marzenia.. kazdy na prawo wyrazic zdanie jak to uczynilas i wydaje mi sie ze nikt Cie za to linczowac nie bedzie wiec zajrzyj z rana napij sie z nami kawcidokladnie dziewczyny, jestesmy tu po to zeby sie wspierac, dzielic radoci i troski ale czasem gorzkiego slowa troszki nie zaszkodziz umiarem czywiscie
![]()
od razu mowie ciasto w pelni ma 10cm.. wiec glegoba duza blaszka..o ja cie krece!!!! zobaczylam poczatek przepisu i mysle "nieeee...to nie dla mnie,za dlugo sie robi,za trudne i w ogole",ale jak zobaczylam foto wymieklam...juz wiem jakie bedzie moje nastepne ciach,ktore zrobie...wyglada przeeeeepysznie
ja tylko upieklam jeden biszpopt i galaretka prawie wypłynela.. blaszki mi braklo
eee chyba mam owulke.. wczoraj zapomnialam sprawdzic szyjke.. pierwszy raz mi sie zdarzylo.. a dzis wysoko miekka i otwarta, sluz płodny wczoraj byl spadek tempki dzis wzrost.. co na ponizszym wykresie widac.. ale cos za szybko ta owulka..
zobaczymy jaka tempka rano bedzie..
no nic mykam spac.. dobrej nocki..
Załączniki
Ostatnia edycja: