reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

jesli moge cos tylko wtracic.. jesli jest nawet masa zdjec to to nie zwieksza ilosci stron.. tylko wydluza jedna strone.. na stronie jest 10 postow standardowo.. mozna to zmienic na wiecej.. np 30 postow na strone i wtedy ilosc stron sie zmniejsza ale nie zmniejsza sie ilosc postow do przeczytania.. to tak poza tematem..

Kobitki dajcie sobie po łapce na zgode.. kazdej jest tu trudno jedna lepiej znosi inna gorzej, ale to nie oznacza ze jedna jest lepsza inna gorsza.. kazda z nas ma jakies słabosci, trudne chwile i problemy.. nie chcialabym aby BB było powodem jakich kłótni, nieporozumien czy tez toporem niezgody.. zagladam tutaj czy są brzuszki czy ich nie ma, czy sa fotki czy ich nie ma.. a po to bo Was kobitki lubie wrecz smiem twierdzić ze jestescie wszystkie takimi moimi wirtualnymi psiasiolami.. na dobre i złe..

Pozdrawiam
Miłej nocki.. chociaż moze jeszcze wejde

reklama
dobra dziewczyny mozecie mnie zlinczowac wszystkie za napisanie wlasnej opini ....
ja tez spadam, nie bede dziesiec tysiecy razy przepraszac za nie wiadomo co....

PM przeciez nie napisalam ze mamy pisac tylko o starankach tak?? od zawsze pisalysmy o wszystkim, chodzi mi o ostatnie dni z tonami fotek i tyle....
nie przeksztalcajcie tego zaraz w jakas afere bo wyjdzie z tego nie wiadomo co...

troche chyba przesadzasz bo przeciez nie mamy dziennego limitu ile moze byc stron, to jest nasza rozrywka na bb tu mozemy podzielic sie naszymi troskami a takze posmiac sie i powyglupiac jeszcze nikomu to nie zaszkodzilo

nie denerwuj sie nigdzie nie jest napisane co i gdzie mozna wrzucac na forum, konwersacja nie polega tylko na wymianie zdan ale i obrazow

mysle ze wymagalo by to troszeczke przemyslec bo mozna kogos urazic takim zwrotem

jak komus przeszkadzaja tony zdjec tortow, drinkow itp bajerow to poprostu to przewinac, strzalaka wdol i po bolu

No właśnie każdy ma racje dzielic się troskami, pośmiac, powygłupiac, prowadzic konwersacje w każdy dowolny sposób a czego nie mamy ochte czytac, oględac to przewijamy. Święta racja.
Dzięki słonko.
Kurna wygłupiłam się, niepotrzebnie denerwuje ale trzeba zwracac uwagę kiedy i co się pisze. Odrobina ogłady i wyrafinowania.

dziewczyny przestancie...

Ty zaczełaś!

mi to poprostu przeszkadza ze tyle zdjec niepotzrebnych jest wklejanych i tyle, bo potem przy odpisywaniu postow kopiuja cale posty i robi sie tego mnostwo...

Rozmawiac można w każdy dowolny sposób!

nie macie powodow by mnie obrazac bo ja nikogo nie obrazilam....

Ależ tak złotko!

mamy demokraxje i tak jak wy macie prawo wsatwiac milion tych fotek tak i ja mam prawo powiedziec ze mi sie to nie podoba i tyle...

Tylko zwracaj uwagę każdemu a nie w wybranych przez siebie momentach bo to BARDZO ŹLE ZABRZMIAŁO!

Masz popis cytowania wiadomości.

Zmykam do kochanego M czyli Męża, bo mam wrażenie, ze to określenie, skrót myślowy stosują panny wobec chłopaków. Jemu uwaga o tych zdjęciach też się bardzo nie spodobała!

Laski dziwne tylko ze sie dopiero odezwalyscie ze wam to przeszkadza jak kolezanka Mania zwrocila uwage a tylko jej (Marzenie) sie za to oberwalo.
Troche mi sie to nie podoba.

PM przeciez nie napisalam ze mamy pisac tylko o starankach tak?? od zawsze pisalysmy o wszystkim, chodzi mi o ostatnie dni z tonami fotek i tyle....
nie przeksztalcajcie tego zaraz w jakas afere bo wyjdzie z tego nie wiadomo co...

ja próbowałam tylko jakoś wyjaśnić niuni że nie każdy problem jest zauważany i nie ma co się na to gniewac :)
jest nas tu duzo i kazda z nas ma problemy i kazda chce pomocy i czasami poprostu moze cos nam umknac..

reklama
Laski dziwne tylko ze sie dopiero odezwalyscie ze wam to przeszkadza jak kolezanka Mania zwrocila uwage a tylko jej (Marzenie) sie za to oberwalo.
Troche mi sie to nie podoba.

Olesiu ja się boję odzywać z czymkolwiek co nie zgadza się ze zdaniem wiekszosci. mam tak na co dzien i juz. boje sie tego zeby mi sie, tak jak to nazwalas, "nie oberwalo" - takim jestem czlowiekiem. zwracam uwage na to jak ktos do mnie mowi i pisze. i czesto probuje sie domyslic w jakim tonie wiadomosci sa do mnie napisane. w zyciu codziennym tez bardzo zwracam uwage na to jakim tonem ktos do mnie mowi np. - nie mam w realnym zyciu prawdziwych przyjaciol z ktorymi mozna pogadac o wszystkim. mam tylko rodzine, meza i KOLEZANKI ale nie przyjaciolki, ktore moglyby mnie zrozumiec jak WY tutaj. i nie chce was tutaj tez nie miec, bo wtedy ze swoimi problemami zostane juz calkiem sama..

Do góry