reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Co niektóre pisały że im też przeszkadza duża ilość zdjęć a same cytowały posty ze zdjęciami.
Więcej zdecydowania co do własnego zdania!

Dobrze śledziłam wypowiedzi co niektórych dziewczyn i widać wielką stronniczość i kłamstwa!

Widać znowu znikam z BB na jakiś czas to może więcej wsparcia szczerego będzie!

Odniosłam wrażenie że to do mnie było?? Przejrzałam kilkanaście swoich postów wstecz..Zreszta nie ważne..

NIUNIA!!!!!!!!!WRACAJ TU W TEJ CHWILI I BEZ FOCHÓW!!WSPARCIE BYŁO I JEST!!!!!!

Idę ja do łóżka bo nerwowo tu u NAS dzisiaj. Ja nie lubię się kłócić i boję się takich kłótni - poprostu nie chce zostać SAMA.
Dobranoc dziewczyny! Spokojnej nocy i słodkich snów!

naszczescie mam kilka osob ktore mnie znaja i wiedza ze taka jestem i same sa szczere wobec mnie i to mnie cieszy...

My sie tu poznajemy i chyba trzeba czasu by wiedziec kto jest jaki, trzeba cenic szczerosc ale takze dobrze ja wywazac by nie przecholowac. Kurde ciezko byc doroslym hahahahaahahaha
Jak sie bylo "mlodym" to sie mialo takie glupawe problemy (na tamta chwile bardzo wazne).

dokladnie dziewczyny, jestesmy tu po to zeby sie wspierac, dzielic radoci i troski ale czasem gorzkiego slowa troszki nie zaszkodzi :-D z umiarem czywiscie :):tak:

teraz sobie naslodzilysmy na noc hahahah:-D

reklama
Do góry