reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

czesc dziewczynki ja tylko na chwilke bo spedzam dzionek i wieczor tylko mezusiem, wlasnie wrocilismy z kina , bylismy na "anioły i demony" i bylo super!:-D

a teraz apel do was!
blagam przesztancie wklejac tyle bezsensownych fotek drinkow czy jedzienia bo zasmiecanie cale forum, albo jesli juz cytujecie jakas wypowiedz to nie cytujcie rowniez ze zdjeciem bo przez to tworzy okropna ilosc stron do przebrniecia a tak naprawde nie zawieraja nic istotnego.
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam, to jest moje zdanie, ja poprostu mam coraz mniejsza ochote na czytanie czegokolwiek jak widze te sterty zdjec....
co innego zdjecia brzuszków czy nas, ale reszta ..... bez sensu...:baffled::baffled:

reklama
czesc dziewczynki ja tylko na chwilke bo spedzam dzionek i wieczor tylko mezusiem, wlasnie wrocilismy z kina , bylismy na "anioły i demony" i bylo super!:-D

a teraz apel do was!
blagam przesztancie wklejac tyle bezsensownych fotek drinkow czy jedzienia bo zasmiecanie cale forum, albo jesli juz cytujecie jakas wypowiedz to nie cytujcie rowniez ze zdjeciem bo przez to tworzy okropna ilosc stron do przebrniecia a tak naprawde nie zawieraja nic istotnego.
mam nadzieje ze nikogo nie urazilam, to jest moje zdanie, ja poprostu mam coraz mniejsza ochote na czytanie czegokolwiek jak widze te sterty zdjec....
co innego zdjecia brzuszków czy nas, ale reszta ..... bez sensu...:baffled::baffled:

Nie martw się, mnie przynajmniej na pewno nie urazisz.
Też mi trochę przeszkadzają te różne fotki.
Poprostu jest ich zadużo.
Kiedyś były raz na jakis czas a teraz to dziewczyny już całkiem coś opętało :-)

nie przejmuj się Marzenko mnie nie uraziłaś bo ja mam podobne zdanie do ciebie
jak film ciekawy był??

kochane ja zmykam bo już mi sie całkowicie w oczkach mieni hihi do jutra
bawcie się dobrze

Przesyłam worek fluidków
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za darmochę :-)

dziekowac dziekowac za fluidki.. :) poki co ide ogladac jakiegos filma bo w sumie czekam az galaretki zaczna tezec.. ciasto prawie gotowe tylko na te glugie galaretki musze czekac.. wrrr zachcialo sie mezowi ciasta z galaretką.. teraz juz wiem ze galaretki z rana nalezy robic do takiego ciasta.. a krem wyszedl przepyszny jak nigdy taki pyszysty a na masie budyniowej (bez bydyniu).. przepraszam sie ze tak ekscytuje ale pierwszy raz az tak puszysty mi wyszedl..

Nie martw się, mnie przynajmniej na pewno nie urazisz.
Też mi trochę przeszkadzają te różne fotki.
Poprostu jest ich zadużo.
Kiedyś były raz na jakis czas a teraz to dziewczyny już całkiem coś opętało :-)
ciesze sie ze sie zgadzasz ze mna :):tak:
naprawde nie moge doczytac sie istotnych wiadomosci od was bo jak wchodze po paru godzinach a tu zamiast fajnych rozmow widze tyle zdjec i ide na kolejna stronke a tam znowu to samo to szlak mnie trafia...:dry:
ja nie mowie zeby gadac tylko o starankach bo nie badzmy obsesyjni ale dziewczyny bez przesady....
dzieki;-)

nie przejmuj się Marzenko mnie nie uraziłaś bo ja mam podobne zdanie do ciebie
jak film ciekawy był??

kochane ja zmykam bo już mi sie całkowicie w oczkach mieni hihi do jutra
bawcie się dobrze
film byl swietny jak dla mnie:tak: jak komus sie podobal "kod leonarda da vinci" to ten jak najbardziej sie spodoba:tak:

a teraz apel do was!

A mnie kur...a uraziłaś, bo:angry: jak niektóre dziewczyny :wściekła/y:wstawiały całe tony zdjęć, drinków, samochodów i innych pierdół to nic nie mówiłaś a teraz:angry:masz pretensje, wybierasz kogo będziesz :wściekła/y:pouczać a komu słodzić!
Raz na jakiś czas można sobie zaszaleć jeśli się tylko chce bo kur... po to jest to forum:wściekła/y: żeby wspierać! To lepiej by było jakbym płakała i pier....ła, ze:wściekła/y: znowu się nie udało, że kur..a kolejny cykl przed:wściekła/y: namo nawet tabletki nie pomagają. Dzięki bardzo, ze :wściekła/y:ktokolwiek zobaczył, ze ta pieprz...a ciota @ przylazła i jest mi bardzo z tego powodu żal. W holerę musiałam jakoś ten ogromny smutek zalac.
Dobre mi to koleżanko z BB!!!!:wściekła/y: Zero współczucia:wściekła/y:
Owszem gadajcie sobie nadal o tym co robiłyście w ciągu dnia i wstawiajcie zdjecia paznokci w kółko o tym samym bla bla bla bla bla bla bla......

Alunia/Asiunia

reklama
A mnie kur...a uraziłaś, bo:angry: jak niektóre dziewczyny :wściekła/y:wstawiały całe tony zdjęć, drinków, samochodów i innych pierdół to nic nie mówiłaś a teraz:angry:masz pretensje, wybierasz kogo będziesz :wściekła/y:pouczać a komu słodzić!
Raz na jakiś czas można sobie zaszaleć jeśli się tylko chce bo kur... po to jest to forum:wściekła/y: żeby wspierać! To lepiej by było jakbym płakała i pier....ła, ze:wściekła/y: znowu się nie udało, że kur..a kolejny cykl przed:wściekła/y: namo nawet tabletki nie pomagają. Dzięki bardzo, ze :wściekła/y:ktokolwiek zobaczył, ze ta pieprz...a ciota @ przylazła i jest mi bardzo z tego powodu żal. W holerę musiałam jakoś ten ogromny smutek zalac.
Dobre mi to koleżanko z BB!!!!:wściekła/y: Zero współczucia:wściekła/y:
Owszem gadajcie sobie nadal o tym co robiłyście w ciągu dnia i wstawiajcie zdjecia paznokci w kółko o tym samym bla bla bla bla bla bla bla......

Alunia/Asiunia
poprostu gały mi wyszły jak to przeczytałam!:szok:
opanuj sie kobieto! Czy to ze mi przeszkadza tona zdjec wklejanych dronkow i jedzenia to znaczy ze nie mam wspolczucia dla tych co sie znowu nie udalo???CO ty bredzisz??? Po pierwsze to nie bylo tylko do ciebie tylko do wszytskich dziewczyn łacznie wiec nie rzucaj sie tu jak pchla na grzebieniu i nie udawaj cierpiętnicy bo teraz to ty mnie wkurzylas! Po drugie mi tez sie ciagle nie udaje i to nie powod zeby zasmiecac forum kilogramami zdjec drinkow!! tym bardziej ze
potem nastepna to kopiuje i odpowiada i pol strony znowu zwalone!
wczesniej nic nie mowilam bo mslalam ze to sie skonczy ze jest chwilowe ale przez ostanie dni jest tego coraz wiecej! wiec nie krzycz tutaj ze ci zle bo wyobraz sobie ze w wiekszosci nam tu zle bo cigle przylazi do na @... nie tylko do ciebie.....
a rozmawiamy tu o wszystkim o zalach rowniez ale to nie powod zeby zasmiecac forum...
i nie masz sie o co obrazac, bo to jest az smieszne.... a jak sie obrazilas to bardzo mi przykro z tego powodu....

Do góry