reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Załączniki

• brzuch_15 tyg_011.jpg
    brzuch_15 tyg_011.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Na wszelki wypadek zgwałć dzis męza.. bo jesli wczoraj wyszedłby pozytywny test to dzis wypadłaby owulka wiec od przypadku mozesz go zgwalcic tak dla czystej przyjemnosci.. a jutro zrobisz testa i pochwal sie (pamietaj testy te sie robi okolo 17-19 najlepiej.. tak wyczytalam.. sama kiedys zrobilam o 12 ale potem chyba martynka mnie nakierowala ze to w tych godzinach nalezy robic..

PS jesli pomylilam osóbki to przepraszam
o kurczak a ja dzis zrobiłam o 15 to jak jutro zrobie o 19 to będzie wiarygodny??
dziękuję ci kochana za podpowiedzi

Ja poproszę dziewczynkę, a mój mąż chłopca.
I bądź tu mądra :-)
Ale mnie znasz lepiej, więc dawaj tą dziewczynkę !!!
Bez dyskusji !!!:-D

Oto mój brzusio w 15 tygodniu :-)

Andzia dziękuję Ci bardzo za pomoc !!!! <cmok>

Widzę, że się udało
Pięknie rośnie brzusio:tak:

Ja poproszę dziewczynkę, a mój mąż chłopca.
I bądź tu mądra :-)
Ale mnie znasz lepiej, więc dawaj tą dziewczynkę !!!
Bez dyskusji !!!:-D

Oto mój brzusio w 15 tygodniu :-)

Andzia dziękuję Ci bardzo za pomoc !!!! <cmok>

Mi tez marzy sie dziewczynka,:zawstydzona/y: OLCIU, a chcecie wiedziec wczesniej? :-)

Olica- sliczny brzuszek, moim zdaniem na dziewuszke :)

mi wychodza same corcie tylko we wrzesniu jeden synek jest :)

A ja urzadzilam sobie dzisiaj singlowy wieczor pijacki, siedze sama i pijem piwka ;-) mam ich az 8 wiec jesli je wypije wszystkie to bede lezec pod stolem i nie wstane do jutra,hehe :tak: mi juz po pierwszym zaszumialo :sorry2:
wlaczylam sobie jakas stara plyte z muzyka, wlasnie leci piosenka seleny :happy2: nie pamietam tytulu ale jest sliczna az mi lezki polecialy :zawstydzona/y:
JA CHCE BYC MAMA !!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mi tez marzy sie dziewczynka,:zawstydzona/y: OLCIU, a chcecie wiedziec wczesniej? :-)

Pysiu ja chyba bym wolała wiedzieć dopiero podczas porodu :-)
Uważam, że to fajna niespodzianka, a tak jak znasz wczesniej płeć i znają ją inni to nie ma juz takiej "afery" z ciąży i tej niewiadomej.

Każdy tylko czeka na szczęśliwe rozwiązanie, żeby dzidzia była zdrowa, a tak zawsze byłaby jeszcze niespodzianka z płcią. :-)

Ale mój mąż bardzo chce już wiedzieć i nie wiem czy uda mi się go przekonać żeby nie dowiadywać się...

Chyba , że postawię mu warunek, że płeć będzie tylko do naszej wiadomości :-)

Do góry