reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Wlasnei wrocilam z zakupow, pofatygowalam sie juz dzisiaj po tego misia kupic, wchodze do najwiekszej siecie zabowkowej w Irlandii a oni mi mowia ze tych misiow nie maja na skladzie w zadnym sklepie :szok: i beda dopiero za 2 tyg i No to se mysle ladnie :angry: tluklam sie 20 minut autobusem zeby to uslyszec :wściekła/y:
i musialam kupic to kuchenne wiaderko, ale jestem zadowolona, wlasnie siedze i sie bawie :-)

Uuuu no szkoda troszkę ale wiaderko pewnie tez jest super;-):-)
Sama bym się pobawiła:tak::-D

reklama
Kochana jesli wyjda tego samego koloru lub tez ciemniejsza testowa od kontrolnej to masz fikac za 24hdo 48 czyli najlepie za 18h i za 30h.. rano wieczor lub wieczor rano.. jesli jutro zrobisz i beda ciemniejsze to od jutra te 18h odlicz.. a jesli jutro wyjda bledsze calkiem od dzisiejszych to wtedy na mur beton musisz gwalcic M z poniewaz dzis ci najmocniejszy test wyszedl.. tak na chlopski rozum..
Dziekuje ci kochana za takie wyczerpujace wyjaśnienie bo ja to tak do końca nie wiedziałam jak to jest z tymi testami i właśnie jutro zrobię jeszcze raz test i będe wiedzieć kiedy będzie mocniejsza kreseczka nie robiłam wczoraj to ale dziś mam 14 dc a przy moich długich cyklach to nie sadzę żeby aż tak wcześnie była. Zobaczę jutro a serduszkować chyba jutro rano będziemy

WITAM KOBITKI:-)
A u mnie ogólnie dobrze jak pisałam jedyne co ale to tylko raz mam sluz taki zabrudzony ale to juz jest dobrze :tak:1 czerwca ide do ginekologa i sie ciesze :tak:oby było dobrze:tak:
QUOTE]
Witaj Patrysiu fajnie ze u ciebie wszystko w porzadku dbaj o siecie kochana!!

Dziekuje ci kochana za takie wyczerpujace wyjaśnienie bo ja to tak do końca nie wiedziałam jak to jest z tymi testami i właśnie jutro zrobię jeszcze raz test i będe wiedzieć kiedy będzie mocniejsza kreseczka nie robiłam wczoraj to ale dziś mam 14 dc a przy moich długich cyklach to nie sadzę żeby aż tak wcześnie była. Zobaczę jutro a serduszkować chyba jutro rano będziemy

Kochana a jak długie masz cykle??

Agniesiak
od paru miesiecy 35 , 36 dni no i ten ostatni taki długi 51. a tera clo i luteina na wyrególowanie to moze mi skróci cykl nie wiem jak to teraz będzie

No ja zaliczyłam pracowitą sobotę darmozjady a Wy????

Uciekam babki do fryzjera, wpadnę wieczorem:tak::tak:
Miłego dnia.

Jadźka a ty co sie tak lansujesz. Wpadaj do mła ja za 3 browary jesień średniowiecza ci odstawie na głowie.

niestety bardzo trudno jest nie myśleć o tym
ja mam teraz pierwszy cykl z CLO i też sobie obiecywałam że nie myśle o tym ale nie daje rady bo mam taką cichą nadzieje ze teraz clo pomoże i się uda ale pewnie znów się rozczaruję

Po clo masz na bank owulkę a reszta w głowie siedzi.

Sorka za wczoraj dziewczynki. Mam w domu epidemie zoladkowej (lub swinskiej) grypy. Spedzilismy z m. noc nad kiblem :zawstydzona/y: Dzis jest powtorka z rozrywki, czyli rzyganko na przemian z trojka (jedynka, to siku a 2 to zwykla kupa..)

Moze wieczorkiem mi troszke przjedzie wiec do Was wpadne. No masakra. Jak nie urok, to przemarsz wojsk......

Mówiłam, mówiłam wczoraj pisałam że latasz jak ze sraczką. Kaprycha chcesz czy nie nas coś łączy - mówie ci to magia.

ja mam pytanie do wszystkich dziewczynek juz po obronie magisterki albo w trakcie...czy do dyplomu moze byc czarno-biale zdjecie? bo ja na kolorowych jak gremlin wychodze..

Ja mam czarno - białe. Jest ładniejsze.

ej no powaznie..ja sie sobie nie podobam na kolorowych...a na czarno-bialych jeszcze nie jest tak strasznie :p
ale to co? mowisz ze mozna czarno-biale????

Mam se to samo.

no i u nas nic nie mowia na temat obiegówek cholercia jasna..wolałabym sie nie dowiedziec o tym na ostatnia chwile..ide w poniedzialek do dziekanatu dopytac o te zdjecia i o obiegówke..

Z tego co mnie wiadomo bez obiegówki nie wydadzą ci dyplomu. Obiegówka rzecz święta.

Witam w sobotnie popołudnie!
Coś ostatnio cisza, żadnych fasolek... pewnie to cisza przed burzą i niedługo będzie mnóstwo... :-)
Idę dziś do kina na Wojnę polsko-ruską, muszę wyjść z domu bo jak za długo siedzę to wariuje...
Co u was kochane?
Pozdrawiam

Obyś wykrakała.

no to super poszalejcie... mnie jajniki zawsze bolą jak wezmę pierwszą lub drugą tabletkę a potem coraz bardziej bolą taki mam organizm zawsze czułam kiedy była owulka...

Ja po clo jestem w stanie porecyzyjnie określić moment.

Dziewczynki wypicie winko wieczorkiem za moje urodzinki co?
A tu cosik dla Was, jakby zabraklo to dajcie znać, doniosę wiecej :tak:

Gdy Ci osiemnastka strzeli, masz sto nowych przywileji, od dzis wszystko dozwolone:papierosy, wodka, wino oraz erotyczne kino.Podspiewujac dana, dana, baw sie do bialego rana, mozesz glosno sie weselic i numerek szybki strzelic, a gdy przyjdzie Ci ochota to zafunduj sobie loda, wszystko dobrze sie ulozy, gdy sie go gleboko wlozy......

STO LAT STARA RURO.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o ja nie moge...ale imprezowo sie zaczyna..o tej porze???????

A ty żeś co tak zniewieściala od wczoraj

Mówisz Hanka że po clo mam na bank owulkę i to już bym ja miała bo test wyszedł prawie pozytywny tak mi sie wydaje

Mówisz Hanka że po clo mam na bank owulkę i to już bym ja miała bo test wyszedł prawie pozytywny tak mi sie wydaje

Ja po clo zawsze miałam owulkę ale nigdy tego testy nie wykryły.

Okazuje się że nie mam skoku LH dlatego testy negatywne wychodziły i muszę brać Pregnyl na pęknięcie pęcherzyka.

Więc obserwuj testy jak nie będziesz miała mocno czerwonej tej krechy tylko słabizne przez kilka dni to może to być właśnie brak tego skoku.

Chyba zamieszałam.

Dzien-do-bry

Ale mialam kongo w pracy wielkie przeceny a nam system platniczy padl, wrocilismy do epoki kamienia lupanego(druczki wypisywane recznie):szok:
Czekam na urlop jak na zbawienie.
Babeczki powiedzcie mi co sie dzialo bo nie bylo mnie pare dni i sie troche nie orientuje. Plizzzzzzzzzzzz o streszczenie :rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry