Olica ja widzę po suwaczku że ty miałaś urodzinki ostatnio wiec spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i szczęśliwego rozwiązania i pociechy z maleństwa. STO LAT STO LAT...........
Tak miałam w środę :-)
Dziękuję !!!
Wow impreza dla mnie ? :-) Dzięki !!!
Szkoda, że nie mogę się z Wami napić :-)
Nawet już nie pamiętam jak smakuje alkohol hihi.
Potraktuję ten torcik również jako rocznicowy, bo jutro obchodzimy z mężem I Rocznicę Ślubu !!!
Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo
Musisz być spokojna i cierpliwa, na następnym usg na pewno będzie serducho.
piszecie o proszkach bo ja teraz biore duphaston a jak skoncze to mam 3 opakowania luteiny czy to uchroni przed kolejnym poroonieniu czy one pomogą
Na pewno Duphaston pomoże, a nie zaszkodzi. A co do brania Luteiny to niech lekarz podejmie taką decyzję.
Witam Dziewczynki ;-)
Zaniepokojona fiu, fiu.... oj bedzie sie działo
Dziewczynki wypicie winko wieczorkiem za moje urodzinki co?
A tu cosik dla Was, jakby zabraklo to dajcie znać, doniosę wiecej
Wszystkiego najlepszego !!!!!!
Ja wypiję soczek :-)
Dobrze wiedzieć. :-)Dzień dobry:-)
Olica - ja byłam w Grecji ale dawno - 9 lat temu - mało się różniła od Turcji - też jest biednie i brudno - oczywiście kurorty są super ale zwykli ludzie żyją podobnie jak w Turcji
A ja sądziłam, że w Turcji jest dużo biedniej niż w Grecji.
Oczywiście też mam na mysli peryferie, a nie kurorty.
[/QUOTE]
Ostatnia edycja: