reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Olica ja widzę po suwaczku że ty miałaś urodzinki ostatnio wiec spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego dużo zdrówka szczęścia i szczęśliwego rozwiązania i pociechy z maleństwa. STO LAT STO LAT...........

Tak miałam w środę :-)
Dziękuję !!!

OLICA dzis sobota to bedzie impreza urodzinowa
specjalnie dla Ciebie-WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ LEPSZEGO

Wow impreza dla mnie ? :-) Dzięki !!!
Szkoda, że nie mogę się z Wami napić :-)
Nawet już nie pamiętam jak smakuje alkohol hihi.
Potraktuję ten torcik również jako rocznicowy, bo jutro obchodzimy z mężem I Rocznicę Ślubu !!!

Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo

Musisz być spokojna i cierpliwa, na następnym usg na pewno będzie serducho.

piszecie o proszkach bo ja teraz biore duphaston a jak skoncze to mam 3 opakowania luteiny czy to uchroni przed kolejnym poroonieniu czy one pomogą

Na pewno Duphaston pomoże, a nie zaszkodzi. A co do brania Luteiny to niech lekarz podejmie taką decyzję.

Witam Dziewczynki ;-)
Zaniepokojona fiu, fiu.... oj bedzie sie działo
Dziewczynki wypicie winko wieczorkiem za moje urodzinki co?
A tu cosik dla Was, jakby zabraklo to dajcie znać, doniosę wiecej :tak:

Wszystkiego najlepszego !!!!!!:tak:
Ja wypiję soczek :-)

Dzień dobry:-)

Olica - ja byłam w Grecji ale dawno - 9 lat temu - mało się różniła od Turcji - też jest biednie i brudno - oczywiście kurorty są super ale zwykli ludzie żyją podobnie jak w Turcji:tak:
Dobrze wiedzieć. :-)
A ja sądziłam, że w Turcji jest dużo biedniej niż w Grecji.
Oczywiście też mam na mysli peryferie, a nie kurorty.
[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
reklama
A ja znowu wpadam na chwilę. Może wieczorkiem znajdę więcej czasu.

Witam w sobotnie popołudnie!
Coś ostatnio cisza, żadnych fasolek... pewnie to cisza przed burzą i niedługo będzie mnóstwo... :-)
Idę dziś do kina na Wojnę polsko-ruską, muszę wyjść z domu bo jak za długo siedzę to wariuje...
Co u was kochane?
Pozdrawiam

Ja jutro się na to wybieram!

Cześć dziewczyny byłam na tym forum w styczniu bo również sie starałam o dzidzie jednak zwątpiłam i uciekłam rok sie starałam o maleeństwo az tu nagle gdy przestaliśy o tym myśłec i daliśmy sobie spokój zaszłam w ciąże wielkie zaskoczenie!!!! :-):-):-) Juz raz byłam w ciazy ale poroniłam ciaza obumarła w 8 tyg teraz jestem prawie 7 tydzień i boje sie cały czas na proszkach podtrzymujacych Tak wogole chciałam sie poradzic bo byłam we wtorek u lekarza i nie widział jescze dzidzi powiedział ze za wczesnie i kazał przyjsc za 2 tyg czy to mozliwe ze w 6 tyg jeszcze lekarz nie moze potwierdziiec testy 2 grube kreski i 2 robiłam z 4 dniowym odstępem boje sie co bedzie jak pojde 2 czerwca jak kazał to bedzie 8 tydzien czy bedzie juz widac moje malenstwo
Kochana nic si e nie martw. Ja byłam w 5 tyg i lekarz kazał mi przyjść za 2 tyg. W 7 już widziałam. 7-8 tydzień to juz dobry czas na podglądanie fasolki. Ale pewnie nie u każdej z nas widać dokładnie w tym samym czasie.

Witam Dziewczynki ;-)
Zaniepokojona fiu, fiu.... oj bedzie sie działo
Dziewczynki wypicie winko wieczorkiem za moje urodzinki co?
A tu cosik dla Was, jakby zabraklo to dajcie znać, doniosę wiecej :tak:
Sto lat!

Mam jeszcze kokosowy:

drink_z_mlekiem_kokosowym.jpg

Na zdrowie;-)
Jak kokosowy to dla mnie!

ja zaraz albo po jakieś winko pójde ( w końcu weekend ) albo spać bo już z nudów zaczynam wariować

dom posprzatany, zakupy zrobione, kot nakarmiony, obiad zrobiony..i co ja mam biedna robic?????????????????????????????

Zazdroszczę. Ja nie wiem od czego mam zacząć- wymyśliłam sobie wyjazd za 4 dni, to mam bieganinę.

Andziu ja jutro będę polowac na klapki, ale jakie s wygodne, fajne japonki!

Hanka gdybym nie miała tak daleko, to wpadłabym . 3 godziny siedziałam u fryzjera.

I przyznaj się jak ty Kaprychę wyczaiłaś na nk?

Czego gratulujecie Domelce? Przegapiłam coś?

Dziekuje ci kochana za takie wyczerpujace wyjaśnienie bo ja to tak do końca nie wiedziałam jak to jest z tymi testami i właśnie jutro zrobię jeszcze raz test i będe wiedzieć kiedy będzie mocniejsza kreseczka nie robiłam wczoraj to ale dziś mam 14 dc a przy moich długich cyklach to nie sadzę żeby aż tak wcześnie była. Zobaczę jutro a serduszkować chyba jutro rano będziemy
Na wszelki wypadek zgwałć dzis męza.. bo jesli wczoraj wyszedłby pozytywny test to dzis wypadłaby owulka wiec od przypadku mozesz go zgwalcic tak dla czystej przyjemnosci.. a jutro zrobisz testa i pochwal sie (pamietaj testy te sie robi okolo 17-19 najlepiej.. tak wyczytalam.. sama kiedys zrobilam o 12 ale potem chyba martynka mnie nakierowala ze to w tych godzinach nalezy robic..

PS jesli pomylilam osóbki to przepraszam

Czekam na urlop jak na zbawienie.
Babeczki powiedzcie mi co sie dzialo bo nie bylo mnie pare dni i sie troche nie orientuje. Plizzzzzzzzzzzz o streszczenie :rolleyes:
Olesiu - ze streszczeniem trudno bo nie ma Kropeczki - przeprowadza się:-)
napiszę co pamiętam:sorry2:
Lolitka też się pzreprowadza - wczoraj miała być pierwsza noc w nowym mieszkanku;-) pewnie się działo
Kaprycha - była na badaniach - prawdopodobnie będą przystępować do IVF - a na razie jest chora - grypa żołądkowa:-(
Domelka - się zaręczyła:-)
Zajączek - byli na badaniu z M - wyniki są ok - szaleje z M póki jeszcze jest
Marzenixx - miała rozmowę o pracę na kierownika sklepu - prawdopodobnie pójdzie do pracy
Loree - widziałaś - urlop wzywa
Eve - wczoraj miała trudny dzień w pracy:no:
podobnie Szafirek - i ma migrenę:-(
OlaPM - nudzi się w domku
Hanka - bawi się we fryzjerkę
Nektarynka - piecze pyszne ciacha
Niunia - ma jutro imieniny więc imprezuje od wczoraj
Olica miała niedawno urodziny
Mamy nowe straczki - Gracjaskę, Asiq i Angelkę, która dziś ma urodziny:-)
Elfa była u lekarza i dzidzia rośnie:-)
tak samo Passingby:-)
Patrysia i Kanka - muszą leżeć - lekarz kazał dla dobra fasolek
Romka - dawno jej nie było:-(
zniknęła Makaronka:no:
Badaicka - wczoraj nastawiała alkoholu i dziś ją wcięło
Tikanis - miała cesarkę - Synuś zdrowy
Kroptusia była u lekarza - łożysko się obniżyło - musi na siebie uważać
Kinguś - córcia mocno kopie
Imagination - pokazała filmik o synku
Bernardka - uczy się do obrony
Kto jeszcze...nie pamiętam więcej:zawstydzona/y:

Olica - to wszystkiego dobrego z okazji I rocziny dla Was:-)

Loree - gratulujemy Domelce zaręczyn
a ja też chciałam japonki a wyszły klapki
:tak:

Dziewczyny podpowiecie mi jak się zamieszcza na tym forum zdjęcie ?
Chodzi mi o zdjęcie w poście.

Ostatnia edycja:
Olica - ja wczoraj umieszczałam jako załącznik

jak masz okno otwarte gdy piszesz posta to trochę niżej jest "zarządzaj załącznikami"
to klikasz na to i dodajesz załącznik i on sam wskakuje:tak:

Andzia_S niech ci bozia w dzieciach wynagrodzi DOBRA KOBIETO no to juz wiem :-)

Te co z fasolkami PROSZE na siebie i fasolki uwazac.
Te co nowe mieszkanka zaliczyle szczesliwych 4 kontow.
Te co na urlop pieknej pogody.
Te co prace pisza wielkiego nadchnienia.
Te co w pracy problemy maja OLAC.
Te co urodzinki, rocznice obchodza WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ

Olica - ja wczoraj umieszczałam jako załącznik

jak masz okno otwarte gdy piszesz posta to trochę niżej jest "zarządzaj załącznikami"
to klikasz na to i dodajesz załącznik i on sam wskakuje:tak:

Ok znalazłam ZARZĄDZAJ ZAŁĄCZNIKAMI
Wybrałam fotki z pulpitu i nacisnęłam WYŚLIJ i dupa....
Nic się nie pojawiło...

reklama
Do góry