reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no i u nas nic nie mowia na temat obiegówek cholercia jasna..wolałabym sie nie dowiedziec o tym na ostatnia chwile..ide w poniedzialek do dziekanatu dopytac o te zdjecia i o obiegówke..

reklama
ja obiegówkę podbijałam jakiś miesiąc przed obroną ale u nas mozna było nawet na tydzień przed to zrobić

jak sobie pomysle ze mam jezdzic po calym miescie po jakies glupie pieczatki to az mnie nerw nosi..kurka wodna maja przeciez te systemu elektroniczne w bibliotekach - no to po co one sa?ja sie pytam po co?

Witam w sobotnie popołudnie!
Coś ostatnio cisza, żadnych fasolek... pewnie to cisza przed burzą i niedługo będzie mnóstwo... :-)
Idę dziś do kina na Wojnę polsko-ruską, muszę wyjść z domu bo jak za długo siedzę to wariuje...
Co u was kochane?
Pozdrawiam

Martynko mam zamiar dziś pierwszego zrobić bo nie mam żadnych objawów na owulkę a tą luteine to mam brac od 18 dc a nie 16 coś mi sie pomyliło wtedy

PM to ja miałam dobrze bo wszystko mam w jednym budynku

reklama
Martynko
właśnie nic nie czułam żadnych bóli ani kłucia ale przegapić nie powinniśmy jak coś bo mój M w tym miesiącu coś bardzo chętny do przytulanek jest

Do góry