reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

to ja sobie w tym cyklu chyba odpuszczę to mierzenie temperatury bo muszę sie zapatrzyć w dobry termometr i dopiero wtedy bo poco mam mierzyć jak nie bedzie to dokładny pomiar

reklama
dobra dziewuszki ja mykam z pracki zara :-) lece jeszcze na poczte a potem do ortodonty! :dry: a zapomnialam szczoteczki wiec siedze i gume miele :-p zobaczymy ile to zeboli kaze mi usuwac! :shocked2: papapa

Eve cos ty wymyslila? po co ty chcesz zdrowe zęby usuwac???? zeby wstawiac nowe???? zwariowalas? usmiech masz przeciez ladny!

A twoje zdjęcie bocianica widziałam?
Co do drugiego to muj M kiedys był bardziej przy kości ...
Co to trzeciego.......:-D miał farta, ... i tak:-D latka zleciały aż:-D ktoś korek wyciągną:-D i to był M:-D

1....a nie wiem..na nk jestes?
2...moj zawsze byl szczuply i taki pewnie juz bedzie...u nich to rodzinne...dobrze maja, chocby nie wiem ile jadl to nie tyje...:-)
3...no mial farta, mial...:tak:

to ja sobie w tym cyklu chyba odpuszczę to mierzenie temperatury bo muszę sie zapatrzyć w dobry termometr i dopiero wtedy bo poco mam mierzyć jak nie bedzie to dokładny pomiar
to rob testy Bernadko i jak pojdziesz na usg to zobaczysz czy sie zgodzi to co w testach wyszlo z tym co mowi ginek...?
A ja juz wszystko prawie w papierach zalatwilam, tylko bank mi zostal, ale to musze osobiscie...ale nie dzis:-)

czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:

...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...

...Już 11-12-latki przychodzą wręcz tłumami po tak zwane tabletki poronne „dzień po" do wszelakiego rodzaju przychodni i pielęgniarek szkolnych. Do tego mają zagwarantowaną pełną poufność.
Rodzice nigdy się nie dowiedzą od lekarza ani od pielęgniarki szkolnej, że ich 14-letnie dziecko od 3 lat uprawia niezabezpieczony seks z różnymi partnerami...

... ostatnio 6 szkół w Oxfordshire wprowadziło specjalny program z możliwością otrzymania tabletki poronnej przez dziewczynki w wieku 11-13 lat poprzez wysłanie wiadomości SMS. Tabletka będzie czekać u pielęgniarki szkolnej tyle razy, ile tylko zapragniesz!

no pozabijam!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!:angry::angry::wściekła/y:

Marzenixx-powodzenia na tej rozmowie...zawsze mozesz sprobowac...a skoro to stan. kierownicze to moim zdaniem fajne! Jak nocka bez mezusia????
...
no stanowisko fajne, ale sama juz sie zastanawiam czy chce znowu byc kierownikiem, tyle lat bylam, nerwy sobie tylko napsulam.... no ale wole isc bo juz w domu kota dostaje....
a nocka normalnie..... juz sie przyzwyczailam ze go nie ma czesto:-(

oj prawde piszesz kochanie rok zlecial nie wiadomo kiedy! :sorry2: niedlugo i na ciebie przyjdzie kolej zostane sama na polu walki ale to zrozumiale ja sie dopiero zaczynam starac! ;-)

co ty wygadujesz głupolku!!! ja czuje moim piegowatym nosem ze ty zaraz bedziesz zafasolkowana i to jeszcze przedemna!!:tak:

Dokładnie zleciał ten czas nawet nie wiem kiedy.
Zobaczysz znajdziesz pracę i fasolka sama się pojawi ;-);-)
mam nadzieje ze tak bedzie, wlasnie z taka misja ie do pracy zeby wyluzowac , zajac sie praca i odrazu zafasolkowac!:-D
sliczny brzunio masz kochana !! coraz piekniej wyglada!:-D

tez o niej mysle...o ho ho ho ja tez pamietam te czasy tyle ze pozniej do Was dolaczylam oficjalnie :-) ale pamietam Ciebie, Tikanis i inne dziewczyny...leci strasznie czas :-)
no leci straszliwie ..... jestes jedna z nielicznych ktore zagladaja jeszcze do nas, tak to kazda fasolkuje, obiecuje ze nas nie opusci i o.... dupa....
tzrymam kciuki za badanko;-)

Marzenixx poleciala do siostry w ciuchach grzebac...kurcze, ze ja nie mam siostry...ale jej fajnie!
no juz wrocilam, cos tam wygrzebalam, musze sie jakos ubrac na jutro na te rozmowe...
tak dawno nie bylam na zadnej rozmowe kw. ze zapomnialam jak to jest i nie chce gafy popelnic....a miec siostre??? najlepsza rzecz na swiecie :-D

To fakt klne jak szewc:-D
oj ja tez klne:zawstydzona/y: tu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko:szok:

Kaca po rzodkiewce?? :)

Tak ostra cholera. Odmiana jakaś inna, pierwyj raz ja w agrodzie tokom miała:-D

1....a nie wiem..na nk jestes?
2...moj zawsze byl szczuply i taki pewnie juz bedzie...u nich to rodzinne...dobrze maja, chocby nie wiem ile jadl to nie tyje...:-)
3...no mial farta, mial...:tak:

1 - jestem
2 - jego matka też chuda ale z tego co wiemy to jego ojciec na stare lata przytył:-D
3 - dumny z tego jak cholercia, myślę, ze jak co w męskim gronie gadali to jak paw się puszył pewnie:-D

czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:

...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...

...Już 11-12-latki przychodzą wręcz tłumami po tak zwane tabletki poronne „dzień po" do wszelakiego rodzaju przychodni i pielęgniarek szkolnych. Do tego mają zagwarantowaną pełną poufność.
Rodzice nigdy się nie dowiedzą od lekarza ani od pielęgniarki szkolnej, że ich 14-letnie dziecko od 3 lat uprawia niezabezpieczony seks z różnymi partnerami...

... ostatnio 6 szkół w Oxfordshire wprowadziło specjalny program z możliwością otrzymania tabletki poronnej przez dziewczynki w wieku 11-13 lat poprzez wysłanie wiadomości SMS. Tabletka będzie czekać u pielęgniarki szkolnej tyle razy, ile tylko zapragniesz!
:szok::szok::no::no::no::szok::szok::szok::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:

miłego popołudnia Kingus!!
idę sobie chyba kawke strzelic drugą bo mnie głowa pobolewa lekko przyłączy sie ktoś??

a moze jeszcze mi raz pomożecie bo martwi mnie to ze nie wiem kiedy tą owulkę będę miała bo po tym CLO a brałam od 5 do 9 dc to nie wiem czy mi sie skróci ten cykl czy jak?? a od 16 do 25 dc mam luteinę brac to moze jednak @ wcześniej przyjdzie?? wiem ze marudzę ale się pogubiłam w tym juz.

gdybys mierzyla tempke to na pewno bys wiedziala kiedy byla owulka.. a odnosnie jesli pojdziesz do lekarza to na bank Ci powie jaki jest pecgerzyk ale nie powie kiedy dokladnie peknie.. odnosnie testow ja sie nastawialaz ze owulke bede miala 17dc a byla 13dc.. wiec lepiej zaczac wczesniej stosowac testy owu.. na allegro mozna kupic 1 po 1,29 jak kupisz to to wyjdzie Cie tyle ile dasz w aptece za 1 lub 5 zalezy jaka firma..

kropeczka.. normalnie szok.. z tymi tabletkami.. smsem.. kurczak..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry