reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!:angry::angry::wściekła/y:

:szok:

nie wiem jak Hanka...ja już grzecznie klęczę...ale moje kolana...auuuuaaaaa!!!!!!!

1 - jestem
2 - jego matka też chuda ale z tego co wiemy to jego ojciec na stare lata przytył:-D
3 - dumny z tego jak cholercia, myślę, ze jak co w męskim gronie gadali to jak paw się puszył pewnie:-D

1 zaraz na priva dam ci namiary...
2-moja tesciowa nie jest chuda, ale tesc tak i meza braciaq tez szczupli..., a maz ma geny po tacie;-)
3 no ja to sobie juz wyobrazam....

kropeczka.. normalnie szok.. z tymi tabletkami.. smsem.. kurczak..
no sie w pale nie miesci!
pytalam cie o kiecki!!!!!!????

Kroptusiu ja urodziłam w listopadzie, więc w wakacje nasza córcia miała ponad pół roku i nie chciałam z nią wyjeżdżać. W następne wakacje byliśmy nad naszym morzem i było super, ale pogoda....niby ciepło , ale wiało bardzo i kąpać się w morzu nie było jak. Oczywiście moja córcia była zadowolona, bo pierwszy raz w życiu widziała taką wielką piaskownicę:-):-):-):-)
Teraz chcemy jechać tam, gdzie jest dużo piasku i ciepła woda,żeby miała jeszcze większą radość. Mam znajomego w biurze podróży, ale nawet nie wiem co nam poleci. Odpada Itaka bo tam za dziecko liczą tak jak za dorosłego. W innych biurach jest taniej ze względu na to,że za dziecko płaci sie mniej. Ale u mnie najważniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest godzina wylotu i powrotu. Odpada podróż w nocy.Gdyby nie to, to juz mielibyśmy wyjazd załatwiony.

:no::no::no::no::no::no:

Normalnie ucinalabym po kawalku ciala kazdej dziewczynie za kazda dokonana aborcje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci :angry::angry::angry::angry::angry::angry:

i gdzie tu jest sens :wściekła/y: taka co bardzo pragnie dziecka musie czasami czekac nawet latami na to zeby wkoncu sie udalo, a ta co wpadnie i usunie potrafi zajsc w ciaze bez zadengo problemu :no:

czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:

...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja oglądałam kiedyś na TVN style program w którym mówili na temat seksu wśród dzieciaków. Dla mnie to totalna porażka!!!!!
no pozabijam!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!:angry::angry::wściekła/y:
Ha!!!! A widzidzie, ja sobie nie wyssałam z palca że wy okropne jesteście z tym pisaniem:-D:-D

to po aptekach te testy owulacyjne sa takie drogie??:szok::szok::szok:
ja placilam w polsce chyba 20 czy 25 zlotych za 5 sztuk
ale w sieci kupisz duuuzo taniej, jak radzi nektarynka:tak:

:no::no::no::no::no::no:

jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci :angry::angry::angry::angry::angry:

Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!

No, z obiadkiem do was siadam:-)
ja zjadalam ogorkową...wieczorem jak malz wroci robie sphagetti:-)

wyslalam namiary;-)

Wiem, że mam cudownego faceta:-)
Ślub planujemy za kilka lat, ale mysle, że powoli już dojrzewam do małżeństwa. Miałam szybką lekcje dorastania i musiałam o siebie sama dbać, jak znajomi przychodzili ze szkoly i czekal na nich obiad to ja musiałam myśleć, że muszę wyprać, zapłacić prąd, kupić paste do zębów, i mleko i płatki żebym miała śniadanie. Wsumie dobrze, bo wiem, że poradze sobie w życiu (już nie sama;-))

reklama
Do góry