reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!
nie wiem jak Hanka...ja już grzecznie klęczę...ale moje kolana...auuuuaaaaa!!!!!!!
1 - jestem
2 - jego matka też chuda ale z tego co wiemy to jego ojciec na stare lata przytył
3 - dumny z tego jak cholercia, myślę, ze jak co w męskim gronie gadali to jak paw się puszył pewnie
1 zaraz na priva dam ci namiary...
2-moja tesciowa nie jest chuda, ale tesc tak i meza braciaq tez szczupli..., a maz ma geny po tacie;-)
3 no ja to sobie juz wyobrazam....
no sie w pale nie miesci!kropeczka.. normalnie szok.. z tymi tabletkami.. smsem.. kurczak..
pytalam cie o kiecki!!!!!!????
Loree
Kroptusiu ja urodziłam w listopadzie, więc w wakacje nasza córcia miała ponad pół roku i nie chciałam z nią wyjeżdżać. W następne wakacje byliśmy nad naszym morzem i było super, ale pogoda....niby ciepło , ale wiało bardzo i kąpać się w morzu nie było jak. Oczywiście moja córcia była zadowolona, bo pierwszy raz w życiu widziała taką wielką piaskownicę:-):-):-):-)
Teraz chcemy jechać tam, gdzie jest dużo piasku i ciepła woda,żeby miała jeszcze większą radość. Mam znajomego w biurze podróży, ale nawet nie wiem co nam poleci. Odpada Itaka bo tam za dziecko liczą tak jak za dorosłego. W innych biurach jest taniej ze względu na to,że za dziecko płaci sie mniej. Ale u mnie najważniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest godzina wylotu i powrotu. Odpada podróż w nocy.Gdyby nie to, to juz mielibyśmy wyjazd załatwiony.
Teraz chcemy jechać tam, gdzie jest dużo piasku i ciepła woda,żeby miała jeszcze większą radość. Mam znajomego w biurze podróży, ale nawet nie wiem co nam poleci. Odpada Itaka bo tam za dziecko liczą tak jak za dorosłego. W innych biurach jest taniej ze względu na to,że za dziecko płaci sie mniej. Ale u mnie najważniejszym kryterium przy wyborze wakacji jest godzina wylotu i powrotu. Odpada podróż w nocy.Gdyby nie to, to juz mielibyśmy wyjazd załatwiony.
Lilu19
Normalnie ucinalabym po kawalku ciala kazdej dziewczynie za kazda dokonana aborcje
jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci
i gdzie tu jest sens taka co bardzo pragnie dziecka musie czasami czekac nawet latami na to zeby wkoncu sie udalo, a ta co wpadnie i usunie potrafi zajsc w ciaze bez zadengo problemu
Zajączek81
Ja oglądałam kiedyś na TVN style program w którym mówili na temat seksu wśród dzieciaków. Dla mnie to totalna porażka!!!!!czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:
...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...
Ha!!!! A widzidzie, ja sobie nie wyssałam z palca że wy okropne jesteście z tym pisaniemno pozabijam!!!!! chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!
w.kropeczka
ja placilam w polsce chyba 20 czy 25 zlotych za 5 sztukto po aptekach te testy owulacyjne sa takie drogie??
ale w sieci kupisz duuuzo taniej, jak radzi nektarynka
jak wogole mozna byc tak nieodpowiedzialnym i bzykac sie na prawo i lewo bez zabezpieczenia a pozniej zabijac wlasne dzieci
Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!
ja zjadalam ogorkową...wieczorem jak malz wroci robie sphagetti:-)No, z obiadkiem do was siadam:-)
wyslalam namiary;-)
Domelka
Wiem, że mam cudownego faceta:-)
Ślub planujemy za kilka lat, ale mysle, że powoli już dojrzewam do małżeństwa. Miałam szybką lekcje dorastania i musiałam o siebie sama dbać, jak znajomi przychodzili ze szkoly i czekal na nich obiad to ja musiałam myśleć, że muszę wyprać, zapłacić prąd, kupić paste do zębów, i mleko i płatki żebym miała śniadanie. Wsumie dobrze, bo wiem, że poradze sobie w życiu (już nie sama;-))
Ślub planujemy za kilka lat, ale mysle, że powoli już dojrzewam do małżeństwa. Miałam szybką lekcje dorastania i musiałam o siebie sama dbać, jak znajomi przychodzili ze szkoly i czekal na nich obiad to ja musiałam myśleć, że muszę wyprać, zapłacić prąd, kupić paste do zębów, i mleko i płatki żebym miała śniadanie. Wsumie dobrze, bo wiem, że poradze sobie w życiu (już nie sama;-))
Zajączek81
Dokłądnie, skoro są na tyle dorośli żeby się pieprzyc po kątach, to niech i w innych dziedzinach życia dorosną!Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!
reklama
Nektarynka
niestety.. raz chodzilam od apteki do apteki w jednej 25zł 5 testow w innej 18zł za 1.. rozne ceny co apteka to inna firma i rozne cenyto po aptekach te testy owulacyjne sa takie drogie??
jakie kiecki?pytalam cie o kiecki!!!!!!????
Podziel się: