Po prostu tak bardzo nie chciałabym przeżywać straty ponownie :-( Rozumiecie.
....chciałabym jakoś zbadać, czy wszystkie infekcje wyleczone, ale w sumie nie wiem jakim badaniem.
Sonitko-nie mozeszs sie zamykac i blokowac kochanie i nie mozesz myslec ze ponownie zdarzy sie to samo...wiem, ze to trudne i trauma pozostaje ale trzeba patrzec optymistycznie i z nadzieja...
Napewno jak uda Ci sie teraz zajsc w ciaze to wszystko bedzie dobrze...wiec nie martw sie na zapas!!!
A badanie-najlepiej idź do ginekologa na usg dopochwowe, zbada cie dokladnie i sam da co jakies rady.... i łykaj koniecznie kwas foliowy-np Folik-to wazne podczas staran o maluszka!
Tez slyszalam ze zimowe ciaze sa slabsze...teraz mamy cieple letnie m-ce za pasem-wiec glowa do gory!
Dziekuje:-)
jak sie czujesz kochana?
dzieki za komentarze na nk:-):-)
Pod jednym ze zdjeć na n-k zostawił Wam komentarz ;-)
TTTTTTTaaaaaaaaakkkkkkkkkkkiiiiieeeeeeee ciacho z rozwianym fryzem
Kocham te Twoje streszczenia
No to mi posłodziłas ze hoho na koncu:-) bardzo mi milo!
A z tym bratem...to troszke inaczej sie ma sprawa-faktycznie ma ciałko niezle, przystojniak jeden...ale jego grzywkę - to oczywiscie program komputerowy sie postaral wykreowac....a tak wogole to to jest moj najukochanszy kuzyn-brat cioteczny-czy wujeczny...mojego ojca brata syn:-)))) ale od dziecka "chowalismy" sie razem i jestem dla niego siostra a on dla mnie bratem:-)
Zawsze tak do siebie mowilismy i tak sie traktujemy....on ma jeszcze 2 braci-z ktorymi ja juz nie jestem tak blisko...i ja mam tez 1 prawdziwego brata-tez jest przystojny, ale inny typ urody ...jednak nie mam z nim najlepszego kontaktu.
Wiec Przemciu-to taki moj ..."prawie"brat:-)
a potem zaczelam ogladac zdjecia chyba imagination z jej maluszkiem i tak mnie w sercu ukłuło!! boze jak mnie scisnelo i zrobilo mi sie smutno ze tez juz bym chciala taką kruszynke tulic do siebie.... poprostu nie moge ogladac takich zdjec bo sie tak nakrecam ze az sie plakac chce....:-
-(
A gdzies ty zdjecia jej widziala z maluszkiem...? ja tez chce!
marzenko-nie smutaj sie kochanie, na mnie tez takie widoki wplywaja tak, ze ...odlot...nawet mojemu mezowi oczy miekną...
doczekamy! zobaczysz!!!! jeszcze bedziemy razem po Mielnie spacerowac za naszymi rozbieganymi maluchami!
Mojemu małżowi marzy sie od dawna w windzie
W samochodzie przy 13 stopniowym mrozie juz "zaliczylismy"
No to nie dziwota ze Paulinka taka fajna wyszla...z takich ekstremalnych gimnastyk:-)))))
PS>>>>> O CO CHODZI Z WASZA KROPECZKA???? ALE SIE USMIALAM JAK ZOBACZYLAM TEGO KROLICZKA...SUPER! I MILUSI JAK JA
Mój gin twierdzi,ze ciaze zimowe są słabsze ale nie wiem czemu ???
Może przez zimowe osłabienie organizmu???
Cos w tym jest.
ja mialam w grudniu i wrzesniu ciaze chemiczna...tez sie nie udalo...
Kochane mozecie mi pomóc? Od kilku dni boli mnie podbrzusze.
Miesiaczke dostałam 29 kwietnia(jeszcze z odstawienia pigułek), a owulke(chyba) tak z obserwacji sluzu w 18-19 dniu cylku,teraz śluz jest taki lekko sinawy,żółtawy nie wiem jak okreslić kolor i ma troche nie przyjemny zapach(przepraszam za szczegóły) no i ten ból czy to moze byc coś niepokojacego czy poprostu organizm odreagowuje odstawienie pigułek?
Mysle ze moze to byc nadal oczyszczanie sie organizmu....no albo jakas infekcja, ale wtedy by cie szczypalo, pieklo itd...jesli nic takiego nie masz to nie ma sie co niepokoic...
zawsze mozesz na noc wpakowac sobie lactovaginal przez 3 dni.
O kurczaczek...doczytalam ze boli...w takim razie-moze masz jakis stan zapalny, bakterie, grzybice?
Kup jakies globulki, pobierz 3 dni jak niepomoze idź do lekarza...zeby sie gorzej nie zrobilo.